ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Pre Krištúfkovú nie je najväčším problémom stretnutie s Kočnerom na jeho jachte, ale tajenie tejto skutočnosti.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Už samotné menovanie  Petry Krištúfkovej do funkcie  splnomocnenkye vlády pre rodinu vyvolalo otvorené negatívne reakcie a nastolilo oprávnené otázky nielen zo strany ostatných politikov, ale aj médií.

Na „svetlo Božie“ sa dostali tiež informácie o pobyte poslankyne  NR SR  na jachte mafiána a z objednávky vraždy Jána Kuciaka  obžalovaného Mariána Kočnera. Treba povedať, že nie samotný  kontakt s Kočnerom v danej dobe je pre Krištúfkovú a nielen pre ňu, ale aj pre každú osobu zastávajúcu verejnú funkciu najväčším problémom. Skutočne nebezpečné je popieranie takýchto kontaktov ľuďmi na funkciách a to najmä vtedy, kedy sa jedná o jedného zo  150 zákonodarcov SR. A skutočným nebezpečenstvom sa takýto utajovaný kontakt stáva vtedy, keď ho osoba tají aj pri konkrétnych otázkach kladených vo verejnom záujme.

Takže dnešný brífing Borisa Kollára a Petry Krištúfkovej nebol až tak férový voči občanom, aj keď snaha bola. Namiesto obhajovania sa čo Petra robí a ako je funkcia platená, mako byť ďaleko intenzívnejšie verejné ospravedlnenie menovanej za to, že o kontaktoch s Kočnerom verejne a najmä dobrovolne nehovorila v momente, kedy sa osoba Kočnera stala v podstate ikonou korupcie, zla, arogancie a absencie akejkoľvek morálky vo vrcholovej politike. Preto, kebo práve Kočner mal na telefóne nielen menovanú poslankyňu, ale aj štátnu tajomníčku a opičku Jankovskú, desiatky sudcov, prokurátorov a politikov. Kedy mu pred kamerou bez hanby a štipky pudu sebazáchovy vtedajší generálny prokurátor  nebetyčný kok*t Dobroslav Trnka robil nielen poskoka a handru na utieranie zlosti, ale aj figuranta pred kamerou pri zjavne a nespochybnitelne nezákonnom inštalovaní tajnej kamery v kancelárii priamo na generálnej prokuratúre SR.

Poslankyňa  NR SR Petra Krištúfková  teda zlyhala. Nie však pred rokmi na Kočnerovej jachte (tam sa nepochybne osvedčila), ale vo verejnej funkcii. A to ju ako aj hnutie ktoré ju nominovalo pomerne hodne diskvalifikuje, minimálne spochybňuje  v ďalšom jej pôsobení v NR SR.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. hlavne ze sa im to nelubilo ze si smeraci davaju bliske osoby a ony robia to iste. este aj klame ze nebola s kocnerom. fuj hanby sa aj ty kollar s nou.

  2. Tu vôbec nešlo o Kristufkovú po prevalení že dovolenkoval na ďalej jachte. Tu išlo čo si aj novinári všimli že Matovič bol tichúčko a šúchal nožičkami. Keby to bola osoba za smer tak už robí 5 tlačoviek za deň a s transparentom bliakal do megafonu na ulici.
    Jasne sa ukázalo že ten človek nemá chrbtovú kosť a voliči čo si mysleli že je proti korupcii a mafii už vytriezveli. Už to badať aj v spoločnosti

  3. Gulak 21. júna 2020, 20:49 – minulost B.Kollara mala byt povinnym citanim pre ludi pred jeho zvolenim do NR SR. Dnes je to ZIAL podruzna tema a nakolko je predsedom NR SR, tak to je aj tema do urcitej miery bezpredmetna.

    Aspon ja nemam zaujem rieist / zabijat cas niecom, co NIKDY nemam ani len sancu vyriesit.

  4. Nazor 21. júna 2020, 20:03 – netusim, co sposobuje takto zavratne sirenie demencie medzi ludmi.

    Keby koalicia / Matovic nekonali, dnesne odstupenie by sa nekonalo.

    Podla mna za klamanie nesie zodpovednost Kristufkova, nie Matovic, ci ktokolvek iny.

  5. To,že táto osoba odstúpila nie je zásluha koalície,ale negatívne ohlasy verejnosti,v prvom rade si mal povinne čítanie urobiť Matovič,nikto ho nenútil,aby si túto osobu pozval do koalície,na vine nie sú ľudia,ale Matovičovci..

  6. Nie Matovič nemá nič spoločné s tým že sa vzdala funkcie . Bol to Matovič ktorý hlasoval za ňu a dokonca ju obhajoval na tlačovke tento tyzden.
    Každý občan vedel že Kristufkova pochádza z mafiánskeho prostredia a že si dorábala v 25 rokoch maturitu.
    A predsa ju koalícia odhlasovala za splnomocnenku pre rodinu….
    Keby nebolo tlaku verejnosti a novinárov tak sa nič nezmení. Našťastie slušní občania nezostali ticho a donútili Kristufkovú vzdať sa funkcie. Nie Matovič a ani Sme rodina ale obcania majú na tom zásluhu.

  7. Vyborne, drzim palce verejnosti v dalsich krokoch proti skorumpovanym politikom. Treba pokracovat v regionoch, v mestach a na dedinach. Nech konecne verejnost ukaze, co vie!! Nech obcan vyuzije moc, ktoru ma v rukach.

  8. Bohužiaľ neviem nájsť kto hlasoval za ňu takže nebudem to tvrdiť na 100%. Ale zaujal ma vyrok premiera.
    „Každé voľby sú najlepšími sudcami a pani Krištúfková získala, keď sa nemýlim, niekoľko desiatok tisíc krúžkov od ľudí, ktorí jej dôverovali,“ uviedol premiér.

  9. Ak bude platit padni komu padni, tak sa čoskoro dočkáme. Padnu.. A to bude spravne. Amateri hraju len amaterske divadlo, na profi podium patria profi herci😊

  10. Miloš,Miloš zase tu napádaš ludi čo napíšu že Igorko. M. tam nepatrí.pre neho je ušity iny oblek ( kazajka) „netusim, co sposobuje takto zavratne sirenie demencie medzi ludmi.

    Keby koalicia / Matovic nekonali, dnesne odstupenie by sa nekonalo.“ Táto vláda nieje zmena ale len hovno zabalene v celofáne

  11. Miloš ale článok je dobrý.teda čítal síce som len posledné vety.takýto ľudia nemali byť ani na volebnom lístku.

  12. Je to prešľap celej vlády, nielen Borisov. Tá funkcia ani nemala vzniknúť, malo sa to stopnúť v zárodku. A nie víťazoslávne ju vzápätí zrušiť s tým, že klamala o Kočnerovi. To už len hasili čo sami zapálili.

  13. Presne je to tak,ako to mnohí predpovedali.Styria multimilionári sa dostali k moci,ako tie milióny nadobudli,to sa šikovne prehliadlo,každý jeden z nich mal plnú hubu spravodlivosti,čo z toho môže vzist?Dobro pre obyčajných ľudí?To potrebuje ozaj pevnú vieru tomu veriť.A zase zacnu niektorí pórovnavat,ako sa kradlo,ja viem len toľko,nezamestnanosť skoro nulová,zadlženosť minimálna,Investície,ľudia na dovolenkách,plne obchody,auta každej kategórie,atď.Boli aj nedostatky to určite,ale v priemere vyspelá európska krajina.K moci sa dostali ľudia,ktorí chceli byť ešte bohatší,a ja si myslím,že v budúcnosti sa ozaj pocíti tá najtvrdšia tvár kapitalizmu.

  14. Dúfam že ste si prečítali ako sa pán premiér vyjadril k jej odstúpeniu, teda že on to nechal na jej rozhodnutie a či by sa rozhodla tak či tak on by to rešpektoval. Ten človek naozaj nevie čo rozpráva.

  15. Je to až tragikomické,ako sám seba nazývaný investigatívny novinár zastáva a obhajuje aj neobhájiteľné kroky a výroky Matoviča.V súvislosti s tou mafiánskou štetkou povedal,že to bolo čisto na nej,či zostane,alebo sa vzdá tej funkcie.Čiže jemu by vôbec neprekážalo,keby aj zostala ako splnomocnenkyňa vlády.A že sa nebudeš zaoberať prešľapmi tejto vlády,lebo nemáš šancu niečo zmeniť ? Ale máš ! Jednoducho objektívne a nie servilne komentovať činnosť tejto vlády,tak ako si úplne objektívne komentoval činnosť Ficovej a Pellegríniho vlády.A pekne odhaľuj všetkých zmrdov,čo idú po politických funkciách za účelom ešte viac zbohatnúť na hlúposti a naivite voličov.

  16. Havran 22. júna 2020, 15:50 – s ukolovanim co ma kto co robit to skusaj na ludoch, ktorych platis sukromne, alebo prostrednictvom dani. Ja to nie som.

    Ak sa Ti nepaci konanie akehokolvek voleneho zastupcu – kritizuj ho, chod do ulic a protestuj, pripadne vyuzi ine zakonne formy vyjadrenia nespokojnosti.

    Ja si myslim, ze v clanku je napisane vsetko, co tam napisane byt malo. Ak mas iny pocit, SOL Ti ponuka idealnu moznost verejne sa pod svojim menom a priezviskom vyjadrit v clanku svojom.

    Nasledne budem rad diskutovat o tom, co si mohol / mal / nemal ci nemusel pisat Ty. A slubujem, ze odomna to bude len pod celym menom a priezviskom. 😉

  17. 17.02.2020 ..Matovič dal pred úrad vlády SR..5000 sviečok..tie majú pripomínať 5 000 ľudí,ktorí každoročne zomrú a ktorí podľa Matoviča by mohli ešte žiť,keby miliony eur určene na zdravotníctvo neodtiekli do schránkových firiem Penty na Cypre…Penta a strana Smer vytunelovali v zdravotníctve 400 milionov eur.Ukážme im dôstojne,že sa im postavímea zabezpečíme ,aby zdravotníctvo fungovalo pre ľudí a nie pre nejakých zbohatlíkov na Bahamách..povedal vo svojom vystúpení Matovič.Na proteste sa zúčastnili desiatky ľudí ,ktorí niesli transparenty s nápismi..My všetci chceme žiť..Ak nefunguje bordel,kurvy vymeniť nestačí..na tento transparent by koalícia nemala zabudnúť

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img