ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Opätovná žiadosť od rodiny ťažko zraneného chodca po dopravnej nehode v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Rodina poškodeného ešte stále ťažko zraneného a v zlom stave v nemocnici ležiaceho chodca z minulotýždňovej dopravnej nehody na Cukrovarskej ul. nás požiadala o zverejnenie ďalšej výzvy týkajúcej sa možných svedkov dopravnej nehody:

„Opätovne Vas ziadam o pomoc. Cierny seat Leon, zrazil chodca na priechode pre chodcov v Seredi dna 12.6.2020. Prosime kazdeho kto videl co sa stalo nech kontaktuje policiu a to: priamo Okresny dopravny inspektorat v Galante, tiesnovu linku 158, alebo posle sukromnu spravu cez Facebook Polícia SR – Trnavský kraj. Nech sa uz taketo nehody nestavaju. Bolo tam vela ludi, cim viac svedectiev tym lepsie. Mlady muz je hospitalizovany z tazkymi zraneniamy na ARE. Prosim nenechajte to bez povsimnutia akoby sa nic nestalo a netykalo sa Vas to, tiez v takomto pripade by ste ziadali o pomoc. Nie je to lahka situacia pre vsetkych. Od vodica auta az po poskodenu rodinu. Prosim vas dajte vediet co ste videli. Dakujem Vam vsetkym…“

Rodine zrazeného chodca ide o objektívne vyšetrenie dopravnej nehody s tým, že prosí každého svedka, aby informácie ktoré pozná odovzdal polícii čo najskôr. Zdravotný stav chodca je vážny a s najväčšou pravdepodobnosťou s následkami na celý život.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je mi veľmi ľúto toho zraneného mladého človeka. Asi sa to muselo stať, aby si to už konečne všimol, ako sa jazdí po Cukrovarskej ulici. Už x-krát sa na upozorňovalo, ale bez povšimnutia. Aj mňa osobne malo auto 3-krát zraziť. Dúfajme, že sa už začne niečo robiť.

  2. Chodec bol pravdepodobne opitý išiel po chodníku samozrejme celá šírka chodnika bola jeho jedno auto prešlo bez problémov nič sa nedialo chodec bol a chodníku auto na ceste ale pravdepodobne sa zatackal a padol presne na idúce auto seat myslím ze nemál v úmysle prechádzať na druhú stranu vozovky len smola je to ze sa to stalo na prechode a mladí človek bude trpieť vďaka opitému chodcovi takže to zhrniem chodec išiel rovno po chodníku pravdepodobne pod vplyvom alkoholu jedno auto prešlo a druhému padol presne na prednú časť auto išlo pomaly rýchlosť tam bola dodržaná

  3. Smer chodca z miesta A1 do bodu B1. odkial kam a ako
    Smer vodiča z miesta A2 do bodu B2. odkial kam a ako

    Svedkovia.
    S1
    S2
    S3
    S+++

    Kamera.
    K1
    K2
    K3
    K+++

    Rovnica A1B1 + A2B2 +S1 +S2+ S3+K1+K2+K3 = X

    Kamery majú záznamy po celej Seredi len kto to bude lúštiť …

    Na tom istom mieste už sa zabíjalo s autom, asi 6 rokov naspet.

  4. Keď už akože berieme do úvahy, že chodec išiel cez prechod tak Človek s triezvou hlavou na prechod vstupuje s tým, že skontroluje obe strany aby sa presvedčil, že žiadne vozidlo nejde a tak isto počuje za sebou dve tesne idúce autá a rozum mu nedovolí vykročiť vpred. Ľudia, ktorí tam boli dobre vedia, ako to bolo a videli, že chodec sa cez prechod netackal.

  5. Keď už akože berieme do úvahy, že chodec išiel cez prechod tak Človek s triezvou hlavou na prechod vstupuje s tým, že skontroluje obe strany aby sa presvedčil, že žiadne vozidlo nejde a tak isto počuje za sebou dve tesne idúce autá a rozum mu nedovolí vykročiť vpred. Ľudia, ktorí tam boli dobre vedia, ako to bolo a videli, že chodec sa cez prechod netackal.

  6. keď môjho známeho zrazili na prechode pred kostolom, tiež „sa všetky štyri kamery kukali inam“. Tieto seredské náhody, bezkrkí v akcii a nevidiaci policajti, to je hnus a hanba v tomto predanom meste. Vtedy bol vodič tiež „takmer jasný“ ale aspoň že ostal po nehode na mieste, aj keď potom šiel do nemocnice robiť ramená na rodinu aby nepodala trestné – taký sprostý bol…
    Rodine tohto zrazeného želám, aby mali maróda skoro doma a zdravého.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img