ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: Zákrok polície na R1 pred výjazdom na Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach mohli vodiči prechádzajúci po rýchlostnej komunikácii R1 prichádzajúci od Nitry a odbočujúci na Sereď alebo Sládkovičovo vidieť zákrok polície ako z akčného filmu. Asi 50 m od výjazdu z R1 na Sereď (Milex) polícia odstavila osobné auto. Mimo vozovku ležalo niekoľko osôb, pravdepodobne pochádzajúcich z odstaveného osobného auta

Dôvod policajnej akcie nám zatiaľ známy nie je a relevantné informácie nám nateraz nevedela poskytnúť ani polícia, nakoľko policajný zákrok ešte stále prebieha. Bližšie informácie prinesieme po ich získaní od PZ SR.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Najlepšie na tomto všetkom je že keď ich vidíte v seredi sú jak keby nad nich nebolo chodia na aute ruka venku 80 cez mesto bam jak keby nič…. teraz keď pozeráte tie fotky úplne nevinný výraz a smutnučké tváre 😂😂😂

  2. Stalo sa to cca o 14:15 išiel som cca 3 autá pozadu naraz čakalo pri výjazde passat a nás obehol ten medveď skrížil mu cestu a bam ešte vyskočili jak keby im horí auto a všetkých povytrhávali von tam ich skopli na zem a do cca 17:00 tam chudáci ležali v járku 😂😂😂😂

  3. Takýto ľudia nemajú drahé a luxusne autá aj keď na to majú neschváli si kúpia auto ktoré je nenapadne nedajú tam Folie úplne čisto nenapadne auto a práve v takom sa prevážajú takéto veci…. vždy to tak bolo…. ak na niektorých ktorý sa ukazujú : Čierna Škoda RS, Audi Q7 Modra farba, BMW x6 kráľovská Modra farba, Škoda Fabia 2015 červená farba, Mercedes G čierna farba ŠPZ KN, BMW X6 biela farba KN ŠPZ, Audi A8 sivá farba – bežne cez Sered 110km/h ŠPZ LM, a pozor novinka v seredi najnovší VW Tiguan čierna farba KE ŠPZ tmavé Folie úplne všade pred G&G Vystrči ruku z autá a podá do autá Mercedes S Class 2016 biela farba AMG.

  4. Kurňa tá policajtka… 🤗
    Fajná je, dal by som sa jej zatknúť.
    Ani odpor by som žiadny nekládol.
    A ty v tom šedom nepozeraj jej toľko na tie nôžky bo ta v krku sekne. 😠
    Ach jaj,,, už len ten zelený baret jej chýba. 😊

  5. Neboj nemusím nič obmedziť, pracujem tam kde pracujem a má za úlohu sledovať presne tieto ŠPZ takze preto viem tam veľa 😉

  6. Neboj aj na teba príde…. veď ty vieš už si tu napísal jeden komentár nezabúdaj keď píšeš niečo anonymne dá sa zistiť meno používateľa ktorý klikol na tento link takze čoskoro ideš aj ty. A anonym (feličita) ktorý píše ŠPZ tak tam máš aj svoju ŠPZ + svoje auto čiže vieš o kom píšem….
    priblížim to, ten čo napísal že prestaň si dávať.
    (Anonym)

  7. Felicita – kde si? Precital si si vyjadrenie policie? Ty pracuješ tam kde pracujes 😂 a mas za úlohu si vsimat spz 🤦🏽‍♂️😂 len pochybujem ze aj vypisovat na sol 😂😂
    Ja pracujem v oblasti psychologie a na zaklade toho ze pises o sebe v 3 osobe v prispevku nizsie 6 min po predchadzajucom prispevku, ti odporucam obrátiť sa na odbornika

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img