ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Vodič na osobnom vozidle zachytil chodca prechádzajúceho cez priechod pre chodcov v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  V piatok večer došlo k dopravnej nehode v meste Sereď. Na Ulici Cukrovarskej zachytil 19 ročný vodič na aute Seat Leon 32 ročného chodca, ktorý práve prechádzal cez priechod pre chodcov. Hlohovčan bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice. Pri nehode sa vodič nezranil.

– – –

Bilancia od piatku do nedele je takáto:
⚠️12 nehôd
⚠️ 1 ťažko zranený
⚠️7 ľahko
🚲 3 cyklisti
🧍2 chodci
🏍️ 3 motocyklisti

▶️Krátko pred tým boli dopravní policajti na nehode motocyklistu na Ulici Čepenskej. 31 ročný vodič na aute Alfa Romeo si nevšimol motocyklistu a došlo k zrážke. O rok starší motocyklista bol jednorazovo ošetrený.

▶️V okr. Trnava, v obci Smolenice, v chatovej oblasti Jahodník zrazilo neznáme auto chodca. Auto z miesta odišlo. Chodcovi sme namerali po zrážke 1,89 promile alkoholu v dychu a so zraneniami bol prevezený do nemocnice.

▶️V okr. Dunajská Streda riešili dopravní policajti haváriu motocyklistu a dve zrazené cyklistky. 10 ročné dievčatko nedalo v obci Dolný Bar prednosť autu a pri nehode utrpela ľahké zranenie. Ľahké zranenie mala aj 65 ročná cyklistka v obci Sap, ktorá sa zrazila s osobným autom.

▶️V meste Skalica išla 47 ročná cyklistka na bicykli po priechode pre chodcov a s bicyklom vbehla rovno pod prichádzajúce auto. S bolesťami chrbtice a nôh ju brali záchranári do nemocnice.

Zbytočné nehody a pokazený víkend pre všetkých účastníkov na ceste.

JAZDITE OPATRNE, ABY STE TO DOMOV NEMUSELI BRAŤ SKRATKOU CEZ DOKTORA!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Stali tam 3 monocajtske auta, dopravu napriek tomu riadili ako nevyvinute opice, dvaja monocajti oprety o auto, neustale na mobile, bez reflexnych prvkov na odeve (bolo to v noci), autobusy a kamiony pustali po tej ceste, osobne auta bezdovodne otacali (nic nebranilo prechodu aj aut, premavka bola pusta). Prislo stvrte monocajtske auto, zastavilo uprostred cesty (pri dvoch spominanych monocajtoch), ziadne majaky, ziadne vystrazne svetla (opat podotykam bolo to v noci) a zacali sa tam vykecavat. Toto je obraz toho co sa deje na cestach v Seredi. Ti co maju byt prikladom, su naopak cistym odpadom.

  2. och joj naco kopirujes rovnaky prispevok pod oba clanky? A ked uz pises daco tak aspon to napis normalne nie ako dement, lebo potom to vyzera ako by si usiel z blazninca.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img