ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Vizitkou mesta SEREĎ je burina

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Podnety od občanov sme mali aj počas víkendu. Nielen na nekvalitne urobené chodníky a cesty v meste zatopené počas dažďa, ale aj na predvolebnú „ikonu“ primátora mesta Tomčányiho vyhotovenú za tisíce Eur zo spoločných  peňazí v trojuholníku v podstate na vstupe do mesta. Ide o toľko kritizovaný nápis  SEREĎ vysypaný bielym  a na červeno nafarbeným drobným štrkom.

Nápis daňových poplatníkov stál tisíce Eur a to napriek tomu, že je zrealizovaný z použitých, obúchaných  dlažieb a bez akéhokoľvek fóliového podkladu pod vysypaným štrkom. Práve tento zásadný nedostatok  spôsobuje, že asi prvým miestom v meste na ktorom sa darí burine, je práve tento nápis. A to by mal byť ukážkou kvality prác. On vlastne je.

Takže už počas víkendu a samozrejme aj dnes od rána  víta návštevníkov mesta opäť  burinou prerastená SEREĎ. V podstate sa stáva akýmsi symbolom posledných asi siedmych rokov existencie tohto mesta. Ak niekedy príde k prehodnoteniu symboliky mesta, možno sa burina a neupravené mesto dostane aj do mestského erbu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dať to do riti celý nápis a hotovo, veď čo vlastne reprezentujeme? Sereď? tu teda toho na reprezentovanie moc nenájdete

  2. To p.primátor nemal kam dať peniaze? Na takúto kravinu sa našli peniaze? Je to primitívne a každý sa na to vykašle. Vyzerá to ako skládka odpadu. Treba to odstrániť.

  3. Pán primátor, pošlite tam tú pani, čo upravuje záhony v meste! Ona to urobí s radosťou, je veľmi pracovitá! Prosím Vás, 🙏🙏🙏 lebo to fakt hanba, že to je zarastené burinou!

  4. pre: obyvateľ. Súhlasím s vašou pripomienkou. Keď idem okolo, je mi z toho smutno. Je to nedôstojné miesto. Je to autobusová stanica, kde ľudia dávajú pozor aby nepodbehli pod autobus, alebo sa ponáhľajú z LIDLA. Kto si to všíma? Tí pred krčmou s pohárikmi v rukách? Veď bolo miesto tam, kde bola busta Kubača. Bolo to treba len vyčistiť. Radšej nemali nič robiť.

  5. je to len maly kusok zeme, asi pokusny predchodca biodiverznej luky.
    nechajme vsade travu rast, vsade nechajme prirodzeny biotop a niekto nebude mat o com pisat.

    ako reklama pre mesto je to dobry tah ako sa zviditelnit.
    ak nie pozitivne, tak negativne.
    solka vzdy pomoze. postupne. krok za krokom…)

  6. Je problém kúpiť KAPUT GREEN na odstraňovanie buriny,zarobiť to a dať do ostrekovača z nejakého kuchynského čistiaceho prípravku ?
    Trošku postriekať a po pár dňoch je burina preč. Natrvalo…

  7. Anonym ak to patrilo aj na mňa,tak ťa upozorňujem že ja nie som za to platený. Chcel som iba dať lacné riešenie. A inak mám celý nápis úplne u prdele !

  8. Niekto by ti napísal, že platí dane, tak nech sa o to stará ten, komu jeho dane idú.
    Aj keby sa mu niekto vys*al pred dvere, na chodník, tak to radšej prekročí, lebo chodník už nie je jeho.
    Na jednej strane mentalita, na druhej strane pohodlnosť.
    Už to nie je tak, ako to bývalo. Dnešná „moderná“ doba robí viac zla ako osohu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img