ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Dopravná nehoda v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Práve v týchto chvíľach záchranári a jednotka HaZZ zo Serede zasahuje pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo na križovatke ulíc Čepeňská a A.Hlinku. Podľa zatiaľ dostupných informácií ide pravdepodobne o kolíziu auta s motorkárom. Zraneného motorkára odviezlo vozidlo RZP.

Pozor ! V strede križovatky je havarovaná motorka a križovatku blokuje osobné motorové vozidlo. Jazdite opatrne!

Za aktuálne informácie a fotografie ďakujeme čitateľom SOL.

Bližšie informácie prinesieme po ich získaní od polície a HaZZ.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 15.06.2020  – tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dňa 12. júna 2020,  približne o 16. 40 hodine, bola ohlásená dopravná nehoda motocykla a osobného motorového vozidla v obci Sereď, Čepeňská ulica. Po príchode na miesto udalosti príslušníci HaZZ z Hasičskej stanice Sereď  prieskumom  zistili, že ide o kolíziu osobného motorového vozidla s motocyklom, pri ktorej došlo k zraneniu jednej osoby. Príslušníci HaZZ v spolupráci s prítomnou posádkou záchrannej zdravotnej služby postihnutej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc. Na vozidle a motocykli  vykonali protipožiarne opatrenia a odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny. Na miesto zásahu sa dostavili aj príslušníci Policajného zboru, keďže zásah prebiehal takmer hodinu a bolo nutné riadiť premávku. Počas  zásahu bol jeden jazdný pruh neprejazdný.

Pri dopravnej nehode zasahovali štyria príslušníci HaZZ s použitím jedného kusa techniky.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 15.6.2020 – tlačová správa KR PZ Trnava

Dopravní policajti boli privolaní k nehode motocyklistu na Ulici Čepenskej. 31 ročný vodič na aute Alfa Romeo si nevšimol motocyklistu a došlo k zrážke. O rok starší motocyklista bol jednorazovo ošetrený.

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Henten chlapec by sa uz mal zbadat..jazdi jak debil po Seredi..na hnilej alfe…majster sveta..stopka..rychlost..nic ma na salame…

  2. Bývam na tej ulici, stále sú tam kolízie, stopka je od Andreja Hlinku a stopka by sa zišla aj od Holicu, a nie daj prednosť v jazde!

  3. ludia boží to sa dalo čakať ved on je dement chudak a ešte sa chváli že to mu kamaráti kúpili vodičak za 700e pred 10rok. on nepozna ani hodiny !!!to je zbraň na ceste….zavriet toho kto mu dal vodičak!!! a ešte mu ho nechali a dostal pokutu 600e….

  4. Ano bratranec je v poriadku je v nemocnici troska zosivania na brade a zlomena kosticka na zapesti taktiez podakovanie zachranym zlozkam a hasicom dakujeme

  5. Nič.. Martin začni sa zbadavať toto bola len otázka času..kedy sa niečo stane..síce neviem kto dal tebe vodičak..pre teba na ceste neplatia značky..atd..nebolo to dávno a si nabural..teraz to bol motorkar chvalabohu je v poriadku..a dalej kto to bude rodina cez prechod? Nemáš to v hlave v poriadku..a dufam že vodičak neuvidiš najbližšie roky..

  6. Chlapce.. teba stretnut tak ti vodicak zoberiem ja hned… na hnilej alfe chodis co ani soferovat nevies..a pre seredanku… ty nevies jazdit zrejme asi ani na kolobezke lebo si davas prezyvky a schovavas sa za anonym… nebudem tu utocit na nikoho … 600€ a vodicak nechali ? Doobre 🙂 vsak mu ho niekto v najblizsej dobe zoberie

  7. Ako môže mentálne pribrzdený človek vlastniť VP a ohrozovať nevinných ludí???? Ved To je POLODEMENT ktorému treba zobrať nie len VP ale asi aj zbaviť ho Svojprávnosti a SEREĎANKA ty tupá Fošna Motorkár išiel po hlavnej a ten Retard mu behol do cesty tak nepíš na Motorkára ale na Feťáka za Volantom tej Zelenej Kraksne 😉 🙂 😀

  8. Držím palce motorkarovi, aby nemal nasledky( ako ja) vodičáky by sa mali pravidelne preskúšavat. Ludia nemajú rešpekt na cestách, zvlášt v dnešnej dobe ked si auto môže za pár eur kúpit niekto kto by mal absolvovat mentálne testy. Motorkari by sa mali mestám viac vyhnut, lebo vodici aut nie vzdy vedia predpokladat aj vidiet motorkara. A motoriek pribuda bude horsie,

  9. Ja len k druhej nehode, ktora bola pri kaufe. Stali tam 3 monocajtske auta, dopravu napriek tomu riadili ako nevyvinute opice, dvaja monocajti oprety o auto, neustale na mobile, bez reflexnych prvkov na odeve (bolo to v noci), autobusy a kamiony pustali po tej ceste, osobne auta bezdovodne otacali (nic nebranilo prechodu aj aut, premavka bola pusta). Prislo stvrte monocajtske auto, zastavilo uprostred cesty (pri dvoch spominanych monocajtoch), ziadne majaky, ziadne vystrazne svetla (opat podotykam bolo to v noci) a zacali sa tam vykecavat. Toto je obraz toho co sa deje na cestach v Seredi. Ti co maju byt prikladom, su naopak cistym odpadom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img