ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Chodník na Hviezdoslavovej je odfláknutý. Firma s nami (občanmi-investormi) nekomunikuje. Čo spraví primátor mesta Tomčányi?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď  /  Snahy o získanie vyjadrenia firmy RP Staving s.r.o. z Pliešoviec sú neúspešné. Zástupca firmy nám telefonicky povedal, že oni priamo zákazku nezrealizovali, ale prácu vykonala dodávateľská firma a ešte minulý týždeň si vyžiadal fotografie vyhotovené nami. Zaslali sme ich a čakali sme na reakciu. Firmu sme skúsili opätovne kontaktovať telefonicky – bezúspešne. Následne znovu s rovnakým výsledkom. Naše snahy dať možnosť dotknutej strane na vyjadrenie sú vždy nadštandardné a tak sme to skúsili počas 4 dní 3 razy.

Vedeniu spoločnosti pravdepodobne nezáleží na jej mene a nemá záujem reagovať na podnety občanov, z daní ktorých je práca firmy platená.

V diskusii pod prvou sériou fotografií z chodníka na Hviezdoslavovej ulici sa mimo skutočne realitu hodnotiacich  príspevkov objavili aj takéto:

A7 5. júna 2020, 19:10
Co sa cudujete, ked na tieto prace objednali firmu, ktora bola zalozena pred necelym rokom. Obrat mala 19 tisic eur, nema ziadny majetok, ziadne stroje (vsetky si len prenajima), nema vlastnych zamestnancov, ma vobec skusenosti a referencie??? na zaklade coho bola vybrana? len na zaklade najnizsej ceny?
Ak aj bola najnizsia cena – ale musi byt odvedena kvalitna praca? takyto hnoj nemal zodpovedny pracovnik mesta prevziat a nemali vyplatit.
Ale hlavne ze v seredskych novinkach sa pochvalia, ze zasa spravili dalsi chodnik (ze je napicu nevadi, hlavna vec ze je) a rovnaku propagandu robi na SOL aj Tothova – platena Tomcanyim.
Ved si porovnajte Tothovej clanok a Milosov, ktory ukaze realitu a nekvalitu odvedenej prace.
pre Hviezdoslav 5. júna 2020, 21:21
typicky tomčányiovská robota. Odfláknuté jak malina. Ale hlavne že je náše brucho spokojné

Pre anonym 6. júna 2020, 12:29
V obrubnikoch. Treba vsak podotknut ze pan Majko odfotil najhorsie casti. Su miesta a tych je vacsina kde to vyzera dobre. 😃

názor 8. júna 2020, 14:35
Bolo by dobre, keby sa niektorí ľudia nenavážali do p.Majku. Tak ako to píše -och joj- nikto na nedostatky nepoukazuje, všetko nám je dobré. A keď je niekto spokojný s takto odvedenou prácou, nech si tú firmu objedná domov!

a tiež tento príspevok:

Pre pre anonym 6.juna 12:29 6. júna 2020, 13:56
neodfotil tie najhoršie časti, horšie tam ešte len sú ďalej k stanici. Perličkou sú napojenia chodníka z cesty, pri najbližšej búrke tam tie domy vytopí, lebo všetka voda stečie z cesty na chodník a do základov domov…

Keďže máme záujem prinášať informácie objektívne, na Hviezdoslavovu ulicu sme sa vrátili a prinášame fotografie chodníka zhruba od miesta, kde sme pri fotografovaní skončili v prvom článku.

 

V jednom z príspevkov diskutujúcich sa objavila aj poznámka o tom, že pri daždi bude voda z chodníka tekať pod bránu a do dvora. Áno, s najväčšou pravdepodobnosťou to tak je.

Vzhľadom na nekontaktnosť realizačnej firmy vysporiadanie sa s problémom nechávame na vedenie mesta, ktoré firmu na uvedené zákazky financované z verejných finančných zdrojov nakontrahovalo a zodpovedá sa teda nielen občanom ale aj pred legislatívou.

Otázky budeme teda dávať primátorovi a štatutárovi mesta Sereď   Ing. Martinovi Tomčányimu.

 

– – –

Predchádzajúce články sme uverejnili tu:

Kvalitou prác pri rekonštrukcii chodníka sa mesto chváli, alebo sa na ňu v článku sťažuje?

 

Zrekonštruovaný chodník na Hviezdoslavovej ulici

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Troll 9. júna 2020, 16:12 – vidim, ze clanok s fotografiami ma uspech a triafa tam, kde triafat ma.

    Prave to ma utvrdzuje v tom, ze je potrebne pripravit tretiu cast so zmluvami a v serii clankov v poukazovani na taketo a obdobne grcy v mesta pokracovat.

  2. Zákazka jedna vec, informácia druhá.
    Keby každý jeden občan napísal firme, tak ako by to dopadlo?
    Pán „novinár“, súhlasím s trollom. Založte si firmu a vaša poctivosť sa ukáže 🙂

  3. Kraasa, o co lahsienje do vsetkeho mudrovat, kritizovat,..
    To nie je problem pre nikoho.
    Len sa mi natiska otazka, kde bol ten poctivy transperantny obcan, ked sa prace realizovali?
    Keby krical pocas prac hned na zaciatku, mohli sa prace pozastavit, alebo zacat lepsie robit.
    Ako vzdy. Krok za krokom a po vojne General!

  4. Grc a parazit je v meste len jeden a zavidiet funkciu starostu a skrachovaný uchádzac o funkciu mesta Sered dokaze len parazit… otvor si firmu a ukaz co vies…cize nic ako existencia nenavideneho skrachovanca…

  5. A chodit snorit otravovat konfidovat to je vec potkana. Pre mesto urobit nieco okrem ohovarania a konfidovania to absolutne nic. A hrat sa na novinara a byt nedostudovany a ziadne studium zurnalistiky to je vec druhá. Ako povedal Kocner. Pisálek…

  6. Troll a samy grc, samy zmrd, … – chlapci, vaše IQ má hodnotu mŕtveho srdca. Aj vďaka vám speje naša spoločnosť do väčších s*ačiek ako sme doteraz. Tak sa mi zdá, že pre vás je aj všetko hnilé mäso a ovocie v obchodoch DeLuxe pochutina.

  7. Doteraz keď to bolo všetko rozjebane a piče si tam rozjebkavali dobre bolo,a keďže sú tam neni nové obrubníky tak je pochopiteľné že tie kraje niesu rovné keďže to tam nemá hranu.A čo ja viem tak ako je asfalt tak bol aj betón.A betón sa mal zaasfaltovat takže neviem čo stále riešite.Nemate čo?? Treba ísť na mesto zobrať si kosačku a kosiť😀

  8. Fuuuuha, tak tieto fotky na*rali hodne! Vyborne, niekto ma tazku hlavu ako to uprace, ze? 😉

    A sranda bude po vacsom dazdi, ked ludia pridu na to, ako chuti voda z ulice vo dvore.

    Priatelia, takto vyzera zrkadlo nastavene negramotnej opici. Vidi samu seba a v nemohucnosti ako je strasne spatna prska okolo seba.

    Presne to sa stalo a bude horsie.

    Pred rokmi mi jeden poslanec MsZ povedal – neprekazis nam to, len nam to predrazujes a komplikujes. Pod medzi nas … – Nie, dakujem. Neprosim.

    Pre priemerne inteligentnch citatelov iste nemusim pripominat, ze primitivne prispevky do diskusie vlozili de facto 2 ludia vydavajuci sa v kazdom prispevku za niekoho ineho.

    Za normalnych okolnosti by boli prispevky zmazane. Tu by ale ich zmazanie bolo uplne kontraproduktivne. Obcan ma pravo vidiet, co robi totalna degeneracia hodnot, moralky a etiky.

    A bude horsie…

  9. troll grc, vase iq je presne take ako tu je popisane..ked si predsa otvorim firmu, tak sa znasim spravit pracu na 100% tak, aby som si zabezpecil kladne referencie aj pre dalsich potencialnych zakaznikov.. ked je nieco dohodnute a zaplatene, naco sa to bude robit poriadne ze ? troll ked si das k domu spravit chodnik a niekto to odflakne budes spokojny ? ak to pojde z tvojich tak urcite nie to ti garantujem.
    p. Majko, drzim palce

  10. Majko ty si mazes komenty ktore tebe nevyhovujú. Ale to nevadi aj v komentoch sa najde pravda a hlavne tie ktore mazes ohladom tvojej tmavsej osoby…

  11. O môj Bože. Tak takýchto hlupákov, ako Troll, grc a vám podobných je na úrade niekoľko. Spravili sme? Spravili. Na 💩? Nevadí. Ale spravili. Krásne a zároveň typické pre troch mestských kráľov. Nie je podstatná kvalita, ale že je to nové. Tak vy dvaja chudáci. Kúpte si v predajni nové auto. Pri preberaní zbadáte poškodené dvere a prasknuté okno. Zaplatíte. Bez slova preberiete kľúče, sadnete do auta a ide sa domov. Srať na to, že je poškodené. Hlavne že je nové. Iba flákač obhajuje odfláknutú robotu.

  12. Obyvateľ 9. júna 2020, 18:36 – nemyslim si, ze v tomto pripade to je o neodhadnuti kvality. Preto nechavame aj vsetky prispevky tychto intelektualov.

    Fotografie su jasne, zrozumitelne a vyhotovene boli pred obedom dnes. Takze aktualny pohlad na na mesto Sered.

    Aktualny pohlad na to, co vedenie mesta plati z nasich dani.

    Aktualny pohlad na sposob vedenia mesta primatorom Tomcanyim.

    A aktualny pohlad na to, ako si obcania dokazu zabojovat o kvaline chodniky, peknu zelen, stromy, ci adekvatne sluzby za svoje dane.

    Zabojuju? Budu mat. Nezabojuju? Bude mat iny. Kto? Nuž, rozmyslaj… 😉

  13. Vidíš primátor,došlo na to keď každý žne zasiatu úrodu.Tebe sa to rúca ako hlinený domček lebo si bol pažravý ako prasa a Majkovi stačí fotiť tie zmätky čo tu tvoji pajáci vyrábajú.Šróby trčiace tak že deťom hrozí dokaličenie,chodníky jak z minulého storočia.Robíš jednu koninu za druhou a ľudia na teba pricucnutý ti včas dajú zbohom.Asi najneskôr keď začnú policajti vyšetrovať kto z čoho mal prachy.A zostaneš ty sám lebo oni riziko nenesú.Zbytočne si tam dopĺňate zmluvy a snažíte sa namáčať do hovien poslancov.Normálny sa nedajú a tí beznázorový truhlíci začnú cúvať po prvom výsluchu z oznámenia čo má byť riešené.Končíš a bude to horšie ako si myslíš.Hanba bude na celej rodine.Majko niekde písal že si zabudol že pri svojom živote máš nechať aj ostatných.Si pažravý a peniaze nie sú všetko.Tu si to vyžer!!!!!

  14. Pán Majko prečo nevymažete tie komentáre proti vám??????To vám nevadia?Veď sú to primitívne zvieratá čo chcú len uraziť.Nevidia fotografie?Veď tie su neni vymyslené.

  15. sused 9. júna 2020, 19:00 – dovody nezmazania komentarov ste napisal vo svojom prispevku.

    Kedze som o nieco zlozitejsie tak dodavam, ze u tychto jedincov doslo k vaznemu zlyhaniu v procese ich mentalneho vyvoja.

  16. Zdravím Tomčányiho úderku. Poprosil by som vás o mená a adresy. Pošlem k vám firmu, nech aj vám doma urobí takéto krásne chodníky. Vybavím vám špeciálnu zľavu. Nebudete ľutovať.

  17. Pavol Kurbel 9. júna 2020, 19:34 – nekecajte, lepsiu cenu ako ma mesto dohodnut predsa nemozete. Nikto do dvora nepotrebuje stovky m2 asfaltu.

    A kvalitu tiez musi mat mesto najlespsiu ked jedna firma ziska zakazku a ma taky zisk, ze sa jej oplati objednat ineho dodavatela. 😉

    Alebo zeby bol niekto smutny? Alebo zeby bolo nespokojnych viac ludi? 😉

  18. Ako je možné že si to nechá niekto spraviť takto pri dome? osobne by som to nedovolil a ihned písomne upozornil samosprávu ! Pri prvom väčšom daždi všetko vo dvore, poisťovňa nepreplatí . Samospráva bude preplácať škody zaplaveným občanom?
    Ľudia neblaznite, konečne sa ozvite! Veď sa to platilo z našich peňazí, toto určite nie. Odbor na MÚ ktorý ma tieto veci na starosti ozaj preberie každú “ fušerinu”?

  19. To čo sa deje v tomto meste je totálna beznádej. Absolútne žiadna vidina progresu a záujmu o vec. Na dva roky by nám stacil trnavský primátor a to by sme v meste videli ako sa dajú robiť veci!

  20. Čo ste si zvolili to máte. Ak jedenkrát človek urobí chybu, to sa stáva. Ak ju zopakuje, tak je to na pováženie, ale kto urobí tri krát po sebe tú istú chybu tak je idiot.

  21. Mňa najviac hnevá že som neverila Majkovi.Martina sme celá rodina volili aj v posledných voľbách.Ja sa hanbím ako pes.Ešte som sa hádala so známymi čo ma presviečali že Majko nekandiduje a stále upozorňuje na nezákonnosti tak nemá dôvod vymýšľať si.Neverila som a naozaj som sa popálila.Majko napíše pravdu čo vidíme všetci a ako dopadne.Nadávajú mu do parazitov.A ten čo je celý život parazit sa smeje.To tu Božia spravodlivosť nebude nikdy?Je mi smutno z tohto celého.

  22. Ako moze clovek, ktory nedokaze zabezpecit a dozorovat opravu obycajneho chodnika, manazovat chod celeho mesta? Ako je vobec mozne, ze takyto smejd, vydavajuci sa za rekonstrukcne prace, ktory platime vsetci, poburuje len par ludi a pan primator sa nehanbi takuto pracu prevziat..Co sme sa tu uz vsetci nacisto zblaznili?

  23. Zaujímajte sa aj o pozemky okolo abečka a výhody,ktoré má primátorova rodinná firma v budove.Aká reštika má také výhody v meste?Nehanbí sa Martin za to čo robí on aj jeho rodina na mestskom?Nehanbí sa za točo robí jeho syn na propagáciu otca?Veď to je už do očí bijúce svinstvo kde sú zneužívané firmy v meste.Nevie ale je to legálne?

  24. Nechápem občanov, ktorí kritizujú pána Majka. Kritizujete toho, kto poukáže na zle vykonanú prácu. Položte si otázku, či by ste nemali kritizovať toho, kto to vysúťažil a toho, kto dielo prebral.
    Zhrniem pár bodov.
    1. Dielo je čistý grc
    2. Prečo mesto chce ušetriť 1000-2000 eur na obrubníkoch, keď to je dnes štandard?
    3. Ako bola zákazka vysúťažená? Prečo vie mesto vysúťažiť cez EKS stravné lístky, alebo plastové vrecia na odpad, ale nie asfaltovanie? Bojí sa niekto, že by nevedel zmanipulovať verejné obstarávanie?
    4. Ako bola táto zákazka „vysúťažená“?
    Firmu vybral sám primátor, keďže sa zmestil do limitu, ktoré má poslancami schválené vo VZN o zásadách hospodárenia s majetkom mesta Sereď?
    5. Vy ste tu všetci slepí, že si z Vás vedenie mesta robí srandu a netransparentne hospodária všade, kde sa dá? Zákazky sa úcelovo rozdeľujú, len aby spadali medzi zákazky s nízkou hodnotou? Tým pádom nemusia ísť do Vestníka pre verejné obstarávanie, ale verejný obstarávateľ osloví so žiadosťou o ponuku tri „náhodné“ firmy..
    Ste SLEPÍ CELÁ SEREĎ, že toto nevidíte?
    Do Serede chodím raz za 2,3 mesiace a všimol som si, že napr. v roku 2018 mesto robilo 3!!! (O ktorych viem) absolútne netransparentné verejné obstarávania.
    Na jar asfaltovala ulicu 8.Mája firma Današ s.r.o, v lete cesty Nitra parkovisko za autobusovými zastávkami a na jeseň opäť Današ pred Mestským úradom? 2020 opäť Današ s.r.o., teraz šuflikanti Vám vyasfaltovali chodníky. Cena takmer 30 eur za m² je prehnaná, v nižšej cene by ste vysúťažili špičkové dielo aj s obrubníkmi. Ale keď sú občania mesta spokojní s takouto kvalitou, tak chyba bude hlavne v ich HLAVÁCH..
    Pán primátor, vy keď pôjdete kúpiť 10 osobných aut škoda octavia, budete každý štvrťrok kupovať po jednom kuse, alebo ich kúpite 10 naraz a dostanete zľavu?? Prosím vo vlastnom záujme si spravte Marschmallow experiment určený pre deti do 5 rokov!!! Prosím, oznámte nám vysledok 😉
    Ak by ste so svojimi vlastnými peniazmi hospodárili tak, ako s peniazmi občanov mesta Sereď, tak by každý mesiac musela byť v meste zbierka, aby ste mali z čoho zaplatiť úcet za elektrickú energiu, lebo inak by Vás odpojili.
    Inak z výkazu výmer asfaltovania chodnika. odvoz sute a vybúranych hmôt na skládku. Za 69 ton ste dali 2448,06 eura. Za odvoz 3 tatroviek na skládku ste dali 2448,06 eura!! Naložiť, vysypať, 3 otočky a je zarobené. Koľko km to je od „diela“ na skládku? Dva, tri km? Tatra najazdila max. 15 km a z Vašich daní išo skoro 2500 eur. Gratulujem, takto bude mesto Sereď určite úspešné…
    A buďte radi, ze máte pána Majka občania, snaží sa Vám iba otvoriť oči.

    https://www.interez.sk/blog/marshmallow-experiment-psychologicky-test-ktory-odhali-ci-vase-dieta-uspesne/

  25. A ešte jedna rada.
    Zoberte si investičný úver raz za 4 roky, ktorý budete 4 roky na mesačnej báze splácať. spravte poctivé verejné obstarávanie a vyasfaltujete o tretinu viac a v top kvalite!! Občania sa nebudú musieť chytať za hlavy, aké padielo Vám v meste vzniklo a inteligencia bude mať o Vás o niečo lepšiu mienku. O niečo iba pre to, pretože keď niečo robíte takmer 10 rokov zle, nedá sa to napraviť jedným obstarávaním. To už pán manažér zo životopisu nevymažete…
    Samozrejme zmluvu si napíšte s prísnymi sankciami za nedodržanie kvality, ale na druhej strane dajte dodávateľovi dostatocný čas na realizáciu a prípravu. Obstarávanie spravte hneď na začiatku roku, aby bolo ukončené vo februári a s termínom ukončenia prác koniec novembra.

  26. Treba uviest podstatnu vec.
    Firme zadali vyasfaltovsnie povrchu. Co aj spravili. Chybou je ze predmetom zakazky nebolo aj osadenie novych obrubnikov. Keby sa vymenili komplet nove obrubniky aj tie stare hnusoby co este poostavali na niektorych miestach, vyzeralo by to na jednotku. Skoda.
    Mesto by pri tychto upravach malo dat menit komplet vsetko, kedze to je zase na viacej rokov.
    A vyzeralo by to dobre. A pan Majko by nemal o com pisat 😂

  27. Nie. Chyba nie je len jedna. Chýb je viac. Mesto robí prieskum trhu. Koľko osloví firiem? Tri? Štyri? Stále tie isté? Pozrime sa na stavebné práce a tomu podobné. Koľko firiem sa tu točí. Tri? Do obstarávania sa už nikto v Seredi nehlási, lebo vie, že nemá nárok. Majka a každého, kto poukáže na chybu osierajú. A prečo? Lebo robí niečo opačné, ako propaganda Seredských noviniek. Účelové články ktoré masírujú mozgy obyvateľom mesta. Už je priestor aj na krimi správy. Ale nájsť v nich kritický článok je naozaj problém. Nemožné. Tomčányi a jeho banda si myslí, že sú topka. Nikto to nedokáže a už vôbec nie lepšie, len my a naši ľudia.

  28. Treba kandidovat v buducich volbach…aj vsetci mudrlanti…lebo kibicovat vie kazdy…
    Tymto si nezastavam sucasne vedenie a ani prace vykonanene na chodnikoch.
    Chcelo by to zmenu…novu krv. Novu generaciu.

  29. myslíš tým kindermenežment typu ocka vystrieda synček? Bolo by škoda aby rodina prišla o taký lukratívny biznis a pustili k veslu niekoho iného kto by dokázal že sa to dá aj lepšie, bez rozkrádania a dohadzovania kšeftov kamarátom?

  30. Aj pred našim činžiakom na D. Štúra 1010 je chodník odflaknuty, keď som videla akí odborníci ho robili, tak aj vyzerá. Ani záhradu
    pokopať by som im nedala. Ja myslím že sú firmy čo majú vylúčených, zaškolenych ľudí, ktorí by to určite urobili kvalitnejšie. Škoda 😥

  31. A kto by šiel kandidovať? On sám sa tváril ako obeť osierania, ale keby sa našiel protikandidát, tak by ste videli, čo všetko by sa akože prevalilo. Protikandidát by sa dozvedel, že má frajerku, podvádza manželku, zobral úplatok, predal hento, zobral tamto, urobil toto. Tak strašne by sa ho snažili zdiskreditovať, že by boli istí ľudia schopní kúpiť si svedectvo na čokoľvek, len aby ho zdiskreditovali. Komu to za to stojí?

  32. Poznám človeka ktorému sa presne takto primátor mal vyhrážať.Že má na neho pripravené presne takéto kompromitujúce materiály.A malo sa to stať na úrade.Obyvateľ máš pravdu.

  33. Pre Šerif Zeta: tam, kde aj nová tržnica, ktorú mal na billboardoch pred voľbami a ktorej vyzualizáciu si „prepožičal“ z projektov mesta.

  34. pan Tomčányi a kde je pláž pri Váhu kde sme sa mali už minulý rok slniť a kúpať? Prepáčte vy ste vo volbách sľuboval iba to, čo dokážete splniť. Aspoň tak ste to mal na bilbordoch. Takže ste vlastne nemal nič sľubovať

  35. vyzualizáciu tržnice zaplatilo mesto.Tomčányi bez hanby ju v podstate „ukradol“ a dal si ju na svoje bilbordy. Keď mu to vyčítali že prečo to urobil tak v úzkom kruhu povedal že to musel urobiť, lebo nemal nič pripravené do volebnej kampane. Aspoň tak to povedal chlapík ktorý pri tom bol. Je to v podstate ľahko dokázateľne obyčajný klamár, ktorý verejne dokonca aj v novinách bez hanby klame. A klame opakovane. P.S. noviny sú archivované

  36. V dnešnej dobe , keď sa na chodníky používa zámková dlažba je to na úplne posmech.
    Okrem pár ľudí to aj niekoho ešte v Seredi trápi?

  37. pre Pavol Kurbel 10. júna 2020, 16:48

    Ale Palko, tak už predsa rozdýchame že Vás Tomčányi nechal na chvoste vo volbách. A píšete v štýle: jedna babka povedala. Dokážte to, čo ste napísali. „Aspoň to tak povedal chlapík čo pri tom bol“ – zožeňte toho človeka čo to povedal a vy ste ho tu citovali, spravte reportáž..

  38. Obyvateľ 11. júna 2020, 13:19

    možno áno, možno nie. Veď nech to dokáže „chlapíkom čo pri tom bol“ z úzkeho kruhu. Zatiaľ to zostáva len blábolom

  39. keď to bude treba na súde dokazovat chlapik čo bol pri tom to potvrdí. Stačí si len pozrieť volebnú kampaň. Nebol schopný nič autentické ponúknuť. Všetko opísal. A ešte ani to čo sľúbil nevie dodržať, hoci tvrdil že sľubuje len to čo dokáže splniť. Jedna úbohosť

  40. Halo 11. júna 2020, 19:36 – nie, sudy tazial nie. Treba chvilku vydrzat. Mame preukazatelne informacie, ze v institucii sa maju nachadzat skodcovia. Pokym NEbude OS vycisteny a deratizovany, bude vysledok „skutok sa nestal“.

    Krok za krokom.

  41. Pan Majko Vas slovnik je hodny najvacsieho vagabunda,co poznam.Vy chcete nieco DERATIZOVAT, ato ludi,?to si ozaj myslite,ze ,ste vyhrali nejaku vojnu,ci co?Neskutocne.Chcete robit stale nejake cistky a to politicke,a za 4 roky to iste? trestne oznamenie podajte a tym to pre Vas konci

  42. Pavol Kurbel 11. júna 2020, 17:35

    uhmm, už ho vidím, chlapíka z úzkeho kruhu na súde dokazovať, tu to tvrdíte, tu to dokážte, inak bude vaše tvrdenie len blábolom. Možno opísal, dokonca niečo možno aj od Vás odkukal 🙂 A predsa to tam rozbil na plnej čiare, čím to bude? Resp., prečo nevyhrali vaše autentické skvostné nápady?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img