ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Autor nápisov na sporiteľni a potravinách je známy. Odhalili ho mestskí policajti.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď  /  V pondelok ráno na dverách pobočky Slovenskej sporiteľne a potravín  v OD Jednota boli viditeľné napísané texty vizuálne sa zjavne odlišujúce od ostatných reklám a označení predmetných prevádzok.

Po publikovaní týchto oznamov, pod článkami čitatelia diskutovali aj v takomto duchu:

Šerif Zeta 2. júna 2020, 15:01
Načo tam má mesto kamery ? Jáj vlastne nefungujú.

Takto písané diskusné príspevky zpravidla vychádzajú z úplnej neznalosti faktov a veľa krát môžu byť dosť zavádzajúce.

Včera nám do redakcie zaslala stanovisko Mestská polícia, ktorá vo veci konala.

Mestská polícia Sereď <mestskapolicia@sered.sk>  ut 2. 6. 14:18  komu: majko

Dobrý deň, v súvislosti s Vaším dotazom Vám oznamujem, že hliadka MsP dňa 31.5.2020 v čase 20:57 hod. spozorovala podozrivú osobu pri budove SLSP na ul. M.R.Štefánika ako píše fixou na dvere budovy. Kontrolou bolo zistené, že sa jedná o 25-ročného Miloša K. z Tešedíkova, ktorý popísal sklo na dverách. Ako dôvod uviedol, že je zamestnancom SLSP a dostal takú úlohu. Informácia o páchateľovi bola poskytnutá vedeniu SLSP.

S pozdravom Peter Sokol

– – –

Takže vinník (páchateľ) je polícii známy a teraz je na poškodenom, či sa bude náhrady škody domáhať. Treba na rovinu povedať, že zďaleka nie vždy tomu tak je.

Ak ale bude takéto konanie ignorované alebo bagatelizované, dospejeme do bodu, kedy páchateľ a nielen on pochopí, že po vykonaní skutku nenasleduje trest ani žiadna sankcia a že to je akoby „normálne“ konanie.

Ťažko sa následne budeme môcť čudovať, keď množstvo konaní pribudne a náklady na odstraňovanie následkov budú stúpať. Nie, nik neočakáva väzenie, či tvrdé tresty. Ale pokuta a zaplatenie firmy odstraňujúcej nápisy z dverí by možno myslenie ľudí ako Miloš K. z Tešedíkova zmenila.

Už publikované materiály k prípadom si môžete prečítať tu:

Po víkende bolo nápisov po meste viac

Na pobočke banky niekto nechal “odkaz”

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto písané diskusné príspevky zpravidla vychádzajú z úplnej neznalosti faktov a veľa krát môžu byť dosť zavádzajúce…toto napísal pán -meno ma netrápi- …ako tak pozerám a čítam tak vaša neznalosť dospela do bodu klamstva nemožeme sa tu bavit ť? ..o faktoch a potrestaný páchateľa teda mňa Miloša Káčera narodeného 26.11.1995 teda 24 ročného! A to preto lebo na odstránenie „poškodených“ dverí skiel atď. bola použitá zotieracia reklamná fixa. Presne tá ktorú vidíte hneď vedľa svojej tváre keď sa pozeráte do výkladou a tú akciu napísanú cez celé okno TRIČKO 1+1 ZDARMA si nevšimnete ,škoda. boli to možno kvalitné tričká. Nič na tom nemení že to čo som tam napísal neni pravda teda aspoň čo sa stalo mne! Teda za 6mesiacov mi zmenili 5-6 krát pin kód aj internetbankingové heslo! Za službu teda zmenu pin kódu si bez oznámenia ,oboznámenia alebo nejakého potvrdenia alebo súhlasu sztrhli ,pripočítali 3,50€ …a budú zo mňa robiť sprostého človeka čo má slabú pameť a zabudá heslá . Ja? Ja? Čo mám 6emailových adries ,účet na Steame ,na Twitchi, na Riote, na Blizarde? Samozrejme aj na Facebooku ,na Skype, na Discorde atď. ? Zlomil som pred nimi tú kartu kreditnú skoro som tam rozbil tú vázu sklenennú a tie cukríky čo tam boli zadarmo som si zabudol zobrať všetky do vačkou… Bol som kvôli tomu aj na polerveícii a oni stím nemôžu nič robiť vraj mám ísť do Bratislavy do banky sa isť stažovať…hmm…asi pojdem za majiteľom…hmm..tak isto aj v Lidli či v Kauflande kde ta oklamú aj na bločku!!! Tie jablká to bolo len napríklad kilo jabĺk za cca 1€ ..teda napríklad 1€ za kilo jabĺk odroda golden red . Zobral som si 2 jabĺčka prišiel som k pokladni váha ukazovala 0.400kg a cena bola 0.78 €. ?????????????. Za pol kila jabĺk teda 0.500kg je cena 0.50€. ?????????chápete to niekdo? Polícia zase nemá právomoc zasahovať. ????????..hmm, bohužial v Lidli zadarmo cukríky neboli..
    Tak vám ďakujem za pozornosť a tú fixku zotre aj dážd ,opýtajte sa pani predavačky v textile a áno povedal som že tam pracujem skoro som zabudol totižš robil som si srandu.. Strašná sranda ..

  2. stým kauflandom súhlasím. Naarandžované ceny, akože akcia minule na mäso, človek vystojí frontu ešte za včasu rána , dostane sa k regálu druhý v poradí a už nemajú. Lebo boli vyložené len 3 balíčky a tie už dakto zobral. A ovocie, velká akcia, hurá poďme si nakúpiť. človek si nakúpi dovleće to domov, doma zistí, že má ovocie nablokované predražene, može sa vracať cez mesto ako taký debil. Úplne úžasné ako nechali naši nemca prosperovať na našich počas pandémie a malých čo sa ako tak držali, nechali skapať.

  3. Ty vole, a najvacsi v dedine. A ma 6 adries emajlových, to nema ani Vilo Gatesov. Vole, zaloz si stranku – celysvetmaosiera bodka com.

  4. Jozef čo keby ste si založili stránku somkokot.com ? alebo komentujemvšetko.com aleboooo mojeiqnezodpovedamojmuveku. Vy si myslíte že toto „odrbávanie“ obchodných a bankových pobočiek je v poriadku? keď vy sa necháte oklamať nech sa Vám páčí no ja by som sa oklamať nedal teda. a ak tu nemáte čo inteligentné napísať tak nepíšte

  5. Otazka je, nakolko sa tvrdenie mladika zaklada na pravde.

    Otazka dalej je – ak je pravda co pise, kto zmeny sposobil. Ci banka, alebo on.

    V kazdom pripade sa zamyslam nad jeho logikou a tym, co cakal ze dokaze napismi na skla banky, potravin a asi aj inde.
    A co cakal ze dokaze vlastnou identifikaciou sa v tejto diskusii.

    Nie, uz sa nezamyslam. Je to na nom… 😉

  6. netreba Ferko, tu uz mas obsadenu ty. Ved rozmyslaj trochu, ked mas cim : 5-6-x ti zmenia pin a aj heslo? to uz o niecom svedci, pokial je to pravda.

  7. Pan Majko nechápem ani ja co tým chcel dosiahnuť ked popísal vyklad. Mal si zobrať príklad zo sytuacii v USA. Mal ísť hneď rozbíjať výklady a rabovat aby aj vaše články malý aký taky význam ako písať o tom ze niekto popísal vyklad.

  8. Pre Miloša Káčera:

    pozri si na youtube návod ako naplniť prázdny hasiaci prístroj farbou – robí to vačšie škody ako táto tvoja fixočka.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img