ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Na pobočke banky niekto nechal „odkaz“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď  /  Dnes ráno si nielen zamestnanci Slovenskej sporitelne, ale aj jej klienti a okoloidúci občania všimli nápisy na dverách pobočky v Seredi.

Obdobné nápisy podľa dostupných informácií mali byť na viacerých miestach v meste.

Keďže poškodenie napr. nehnuteľnosti sprayovanim a pod. je trestným činom, poškodený má možnosť obrany. Či sa bude brániť práve touto cestou, zatiaľ známe nie je.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ľuďom dochádza trpezlivosť. Však je to nehoráznosť, aby stále banky zvyšovali poplatky, keď disponujú s vašimi peniazmi. Je to na hlavu postavené, aby ste pri vklade zaplatil 5 €, nehovoriac o ostatných poplatkov. Nakoniec z výplaty vám zostane minimu, pretože ostatné pohltia banky a štát.

  2. presne tak, treba si vybrat hotovost a nechavat tam minimum, ked budu banky bez nasich penazi, budu musiet ustupit. Len bohuzial tu su ludia hlupy a nechaju si skakat po hlave. Banky su odkazane na nase peniaze, ak im ich zoberieme nemozu obchodovat. Jedine takto ich prinutime znizit poplatky. Inak nas budu zdierat ako kurata.

  3. je to jednoduché,, vyberte peniaze a hotovo ! Dúfam že nie ste odkázaní na 0,05% ročného úroku. Spočítajte si poplatky za vklad a výber tak je to viac ako banka dáva Vám úrok.
    A platiť ako ? platím v zásade v hotovosti žiadna karta je to debilita a znovu len oblbovačka a kradnutie Vašich peňazí.
    Dufam že sa nebojíte ísť do obchodu a mať npr. 100 € v peňaženke.

  4. Ja používam jedine hotovosť. Za komančov tu bola iba jedna banka a všetko fungovalo. Do banky strkal peniaze iba ten kto ich mal veľa alebo si chcel našetriť.
    Výplatu nám dávali v robote pekne v obálke nie ako teraz všetko len cez banku. To aby mali židáci komplet prehľad o našich peniazoch a aby nás lepšie okrádali. Načo je tu toľko bánk ?

  5. Ste všetci veľmi mudri
    Čo to tarate za nesmysli.Nemate ozaj všetci ani sajnu o tom čo píšete.Nechat skrachovať banky,peniaze do obálky,všetko platiť v hotovosti,ozaj veľmi mudre.

  6. Anonym a to ti je normalne, ze prinesies im svoje peniaze, ktoré bude banka využívať a este im zaplatíš za to 5€ ????? Uz fakt nevedia ako nás zdierať..

  7. Tak zmen banku. Aky problem?
    Ja za cely mesiac vsetko kartou, bezhotovostne a pokial su vybery, tak cca 3-5 x a poplatok 3 – 4 eura. A dve karty. A to platim aj polku chleba a mlieko kartou.

  8. Jozef nič v zlom ale stojíš si na kábli ! Presne toto chcú tamtí nosatí a onedlho zrušia hotovosť aby sa takí ako ty cítili fajn. Všetko ide dolu vodou…

  9. Veď píšem že Jozef si stojí na kábli. Ale on je pravdepodobne liberálny slniečkár a s takým je škoda strácať čas.
    Howgh !

  10. ludia nenadavajte si. Jozef a dalsi podobny jasne poplatit ucty cez banku moze kludne kazdy, aj nejake tie nakupy, ale nemusi tam clovek nechavat vsetko. Napr. polku vyplaty tam necham na ucty a nakupy a polku vyberiem. Jednoduche nie? A ak toto zacnu robit ludia tak banke zostane malo penazi pre seba a na svoje ksefty. S kazdym sa da bojovat, ale nie ked neni jednota ludi. Toto neprimerane zdvihanie poplatkov kazdu chvilu musi dakedy skoncit.

  11. Pre Občan,si na veľkom omyle,ale ozaj sa mi nechce vysvetľovať takým mudrlantom,tie najzákladnejšie veci,tak si verte a robte čo chcete.Ale predsa.Banka,má so súkromnými bežnými účty defacto len starosti.Zaraba úplne inak.

  12. Hotovosť určite nie, ešte aj na pošte sa pomyli o3 eura pri vydavani. Ešte stále sú banky kde su poplatky minimalne.

  13. anonym vidno ze nemas sajnu ako banky funguju a z coho ziju. Ohladne hotovosti maju nejake starosti, to je pravda, ale su minimalne. A fyzicky tam peniaze na ucte nikto nema, preto musis hlasit vyber vacsej sumy popredu, lebo tie peniaze na uctoch fyzicky nie su. Nebudem ti to tu rozpisovat ako je to s bankami, vies si to dohladat na internete.

  14. tiež som mal podobný problém s poplatkami v jednej banke, no nie je nič lahšie ako banku zmenit…sú také, ktoré majú poplatky minimálne, prípadne žiadne…no nosiť po vačkoch kila eur a myslieť si že som to tej banke natrel a ušetrím 3 eura za poplatky a pri tom x tých mincí postrácam, prípadne kúpim nejakú kravinu pretož tá peňaženka je už vážne plná centov mi príde jak nezmysel….treba zabudnúť aj na výplaty v obálkach – je to administratívne náročnejšie a navyše riskantné…a netreba ani trpeť paranoiou že zrovna vás a tých pár eur na účte niekto potrebuje sledovať

  15. Urcita forma sledovania – ak ma policia zaujem tak vlastne uplna – cez platby kartou a netom samozrejme je.

    Beznemu cloveku respektujucemu zakony, ktory sa nevenuje praniu spinavych penazi, nie je korumpovany, nepredava drogy, ci netuneluje mesto, stat, firmu je vlastne jedno, ci plati tak alebo inak.

    Na obycajnom FB niektori ludia denne a uplne dobrovolne o sebe daju vediet viac, ako cez svoj ubohy prijem. Takze to nie je problem mas, ale jednotlivcov, ktori odsledovani byt mozu, vie to stat prostrednictvom SIS a policie – treba zaujem a ochotu.

    Skor ide o reklamu. A ta je dnes cielena metodami, na popisovanie ktorych skutocne cas nie je.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img