ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vymyslená funkcia s platom 10 000 Eur. Takto vyzerá sociálnosť Smeru, ak ide o ich papalášov!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

🔴 Kým skutoční hasiči zachraňujú životy ľudí pri požiaroch, kým zachraňujú ich majetky, tento smerácky káder sa nechal vymenovať do Prahy za hasičského atašé. To je funkcia, o ktorej doteraz nikto v histórii hasičstva ani len nechyroval! Plat 10 000,-€ – slovom desaťtisíc €(!) a k tomu ďalšie neuveriteľné výhody! Takto vyzerá sociálnosť Smeru, ak ide o ich papalášov! Takto vyzerá „náš“ hasič! Teraz keď ho minister vnútra odohnal od hrantu, môže ukázať priamo na hasičskom oddelení, ako mu naozaj záleží na hasičskom a záchrannom zbore. Čo myslíte, ako to dopadne? Inak fotografia, na ktorej je v generálskej uniforme, je totálnou urážkou hasičov! Vyzerá v nej ako cirkusový principál!

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je ponaučenie do budúcna čo za idiotov nám tu vládlo.A nebudem sa mýliť keď poviem, že ten pánko v tej uniforme je teraz pred národom za veľkého blbca.

  2. Ja som za každú nápravu ale som človek čo nerobí rozdiely. A teraz článok ako si OLaNko dosadzuje svojich rodinných príslušníkov, milenky a kamarátov do funkcií.

  3. Pre názor: táto funkcia nikdy neexistovala. Jeho pracovná náplň bola nič nerobenie s platom 10tis. s bývaním v Prahe. A kopec ďalších výhod. Vytvorili mu to, lebo mohli. Takých 🐖 je ešte veľa. Pozri si, akú propagandu Lučanského začala viesť polícia a jej hovorci na svojom FB. Len aby sa udržal pri hrante a mali sa ako 🐖 v 🌾 A keď ho vymenia, všetci zrazu otočia kabát. Na obvodné oddelenie by som ich všetkých vyhnal. Kedy sa takto pretŕčal, okrem generála na fotke vyššie, hasičský prezident?

  4. spinavosti co robil Smer robi aj Matovic a este okatejsie. Zamestnavanie rodinnych prislusnikov, znamych, nekompetentnych ludi to je vizitka novej vlady. Drzi sa hesla „vyhraj volby mozes vsetko“. A to doslovne. A akoby to nestacilo tak ide menit zakony aby dosadil svojho prokuratora. Je mi na grc s tejto vlady. Telata a ovce co ho volili aspon vidia aky su sprosty. Ako sa daju lahko zmanipulovat, aky su hlupucky. Len bohuzial doplacame na to vsetci. A hlupacikovia a ovecky co ma pojdu komentovat nie nevolil som Smer ani LSNS tak som zvedavy co mi napisete 😀 😀 :D. PS: dufam ze tato vlada do roka a do dna skonci.

  5. Pre Seredan: No teba ani ovcou nemožno nazvať. Tá má totiž lepší pravopis ako ty. Grcať by sa ti malo chcieť z pohľadu na tvoj príspevok.

  6. Hmmm..výmena riaditeľa ..Národneho ústavu detských chorôb v Bratislave..doterajší riaditeľ stratil dôveru ministra zdravotníctva..nahradil ho Ing. Peter Magát…vyštudoval Lesnícku fakultu vo Zvolene..myslel som si,že to bude niekto pochádzajúci zo zdravotníckeho prostredia,ale lesník,to vôbec nie je politická nominácia:))),ktore tak kritizovala bývalá(dnes vládna koalícia) koalícia..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img