ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

„Odkaz svalovcom“ od predsedu Vlády SR Igora Matoviča – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ODKAZ SVALOVCOM💪

Hneď na úvod – nikdy som nebol v posilke a nehanbím sa za to. Na druhej strane si myslím, že je to chyba a ľudia by do posilky chodiť určite mali … a možno aj ja dostanem niekedy chuť a rozum,)

Rád kedy-tedy prezradím čo-to zo zákulisia politiky, tak teda:

1) Na ostatnom konzíliu epidemilógov, infektológov a verejných zdravotníkov (ktoré jediné rozhoduje o postupnom uvoľňovaní opatrení) v pondelok bola téma otvorenia fitiek „na vážkach“ – cca polovička ľudí bola veľmi opatrne za otvorenie za prísnych hygienických podmienok a cca polovička to považovala v danej situácii za riziko, ktoré si zatiaľ nemôžeme dovoliť podstúpiť. Nakoniec prevážil opatrný prístup.i

2) Vzhľadom na to, ešte v pondelok prítomní dospeli k dohode, že sa stretnú ďalší pondelok (zajtra) opäť a opätovne sa téma fitiek otvorí.

3) V utorok som sprostredkoval stretnutie našich poslancov (Peter Vons – zakladateľ slovenskej naturálnej kulturistiky, Richard Nemec – reprezentant SR, Romana Tabak – reprezentantka SR, Michal Šipoš – predseda poslaneckého klubu OĽANO) s hlavným hygienikom MUDr. Mikasom, ktorí prišli „prosiť“ za fitká. Na tomto stretnutí som prítomným pánom prezentoval plán, že v prípade, ak konzílium naďalej bude trvať na zatvorení fitiek, presadím v koalícii odškodné pre fitká v duchu, aby ľudia nad 40 rokov získali voľné vstupky, ktoré preplatí štát.

Čiže – zajtra – v pondelok od 10h je, minulý pondelok dohodnuté, zasadnutie konzília a mimo iných kopu tém – ako uvoľnenie podmienok pre reštaurácie, kiná, divadlá, hranice, detské denné stacionáre … budú riešiť aj otázku možného otvorenia fitiek a ostatných vnútorných športovísk.

Čiže milí svalovci – nikto na vás nezabudol a nikto vám cielene neubližuje. Stojím za akýmkoľvek doterajším rozhodnutím konzília špičkových slovenských odborníkov … a budem stáť za akýmkoľvek ich rozhodnutím, ktoré spravia zajtra – v pondelok ako aj v budúcnosti. Od začiatku som chránil ich rozhodnutie od nátlaku akýchkoľvek nátlakových skupín … a boli ich haldy – zbohatlíkov či lobistov, pre ktorých prachy sú jediná hodnota v živote.

To znamená – ak sa zajtra ráno rozhodnete blokovať diaľnicu, ako sa vyhrážate, absolútne nič si nepomôžete – respektíve – len a len ublížite nevinným ľuďom, ktorým znepríjemníte život, lebo im znemožníte byť načas v práci.

Pre istotu ešte raz a lopatisticky – jediný kto rozhodne o prípadnom otvorení fitiek bude konzílium, nie blokáda diaľnice. Blokáda diaľnice však dosiahne niečo iné – ak konzílium nerozhodne o otvorení fitiek, mňa ani len nenapadne rozmýšlať o akejkoľvek inej podpore fitiek, ako som písal vyššie.

Rovnako blokáda diaľnice spôsobí, že predložím návrh zákona, ktorý takúto činnosť bude považovať za trestný čin, tak, ako je to v iných civilizovaných krajinách. Nemôže si viac niekto myslieť, že obmedzovaním slobodného pohybu iných a braním si za rukojemníkov nevinných ľudí, bude beztrestne získavať pre seba akékoľvek výhody.

ps. Vážim si, že sa od blokády diaľnice dištancuje Slovenská asociácia fitnes, kulturistiky a silového trojboja (SAFKST), ktorých športovci patria medzi svetovú špičku – a rovnako väčšina slovenských fitiek.

ps2. Ak ktokoľvek po vyššie napísanom bude napriek tomu blokovať diaľnicu, nebude za tým úprimný záujem pomôcť fitkám, ale záujmy niekoho iného z pozadia – koho, si je veľmi ľahké domyslieť.

ps3. Dík za pochop. Neberte to v zlom, ale v mene Slovenskej republiky, ktorú reprezentujem, považujem za dôležité ľuďom na Slovensku, ktorých záujmy máme chrániť, odkázať, že sa nenecháme akokoľvek a kýmkoľvek vydierať. Peace

Zdroj: FB

– – –

AKTUALIZOVANÉ: doplnený status Igora Matovica z nocnych hodin

ODKAZ SVALOVCOM 2💪

Z videa som sa dozvedel, že ste sa napriek môjmu odkazu rozhodli blokovať diaľnicu. Myslím, že som sa vám snažil dosť dopodrobna a férovo vysvetliť, ako sa veci majú. Mrzí ma to.

Toto je posledný pokus vám prehovoriť do duše:

1) Branie si nevinných rukojemníkov, ktorí len chcú byť načas v práci, nie je prejavom sily, skôr slabosti.

2) Viete veľmi dobre (dostali ste takú informáciu), že s otvorením fitiek sa počíta najneskôr v pôvodnom termíne 4. fázy – 3. júna.

3) Viete veľmi dobre, že je veľká šanca, že by zajtra konzílium schválilo otvorenie fitiek aj o týždeň skôr, vzhľadom na to, že to už minule bolo 50:50.

4) Napriek tomu tlačíte na pílu a idete úmyselne ublížiť nevinným ľuďom.

5) Sorry, necítim za tým preto žiadny dobrý úmysel, len politiku.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A toto je vyjadrenie štátnika ?
    Že ho hanba nebije keď si človek spomenie čo stváral on keď bol opozičný poslanec.
    Už som postrehol že na FB je organizovaný protest pred Matovicovím domom. To tiež zakáže zákonom ?
    Podporujem fitnescentra a dúfam že sa k nim pridajú aj menší živnostníci čo prisľúbili účasť.

  2. Autoritatívny štát?To je tak,keď sa k moci dostane človek,ktorého takzv.strana pozostáva zo 4.rodinnych príslušníkov.Takze si môže robiť čo chce,nikto ho nekontroluje.Ani ja nie som za blokovanie diaľnice,ale som zvedavý,čo by ten návrh zákona všetko zakazoval,lebo ak sa začnú ozývať hlasy ,že treba zakázať hento,lebo toto,tak to už nebude demokratický štát.Dufam,že si to ľudia uvedomia.

  3. Neporovnaval by som snahu o hladky priebeh pandemie s rozkradanim agrodotacii. Predsa len v jednom ide o zivoty a v druhom o rozkradacky. Ludstvo zrejme potrebuje BlackPlague20 namiesto Covid19…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img