ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Repatrianti blokujú diaľnicu D4

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

BLOKOVANÁ DIAĽNICA D4
PRIBLIŽNE 100M PRED KONTROLNÝM STANOVIŠŤOM POLÍCIE NA DIAĽNIČNOM HRANIČNOM PRIECHODE JAROVCE-KITTSEE👮‍♂️🚨

Žiadame občanov, ktorí sa vracajú na územie SR, aby použili hraničný priechod PETRŽALKA BERG alebo malý hraničný priechod JAROVCE-KITTSEE.

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Viď, Matelkova politika a Remišovej aplikácia. Gratulujem voličom Oľano. Na bud. prosím pred voľbami použiť mozog!!!

  2. Vlado 22. mája 2020, 22:32 – skor by som povedal, ze premier Matovic s ministrom vnutra su neschopni vymeny starych kadrov vo funkciach za novych a schopnych ludi.

    Starych psov novym kuskom nenaucia.

    Jednoznacne zlyhanie a vyvodenie zodpovednosti je nevyhnutne.

  3. Anonym 22. mája 2020, 23:08 – obdobne otazky som dostaval samozrejme hlavne anonymne v case, kedy som VEREJNE tvrdil, ze primator Tomcanyi nielen porusuje zakony, ale porusovanie zakonov aj verejne schvaluje.
    Aj vtedy, ked som tvrdil, ze prenajom tepelneho hospodarstva mesta je nevyhodne. Ze LED verejne osvetlenie predrazene. Ze mesto so svojimi eserockami nie je bankou a ze starosta Macho ignoruje zakony, ze Fico chrani zlodejov a SMER minimalne NEKONANIM tam, kde konat nim nasadeni nominanti maju, kryje zlodejov a mafianov.
    Ze stavebny odbor zneuziva zakony na sikanovanie obcanov a podnikatelov, ze vtedajsi sintavsky starosta Holicka nerespektuje zakony statu.

    Hlavna kontrolorka na zaklade vykonanych kontrol odhalila a konstatovala desiatky poruseni zakonov a dnes je Tomcanyi vysetrovany v niekolkych konaniach, Holicka celi 8 tisicovej pokute, Macho je sudeny v trestnej veci na OS v Galante, mesto v podstate ignoruje opravnene a zakonne poziadavky na zverejnenie informacii, ktore pravdepodobne dokazu dalsie nezakonnosti, Fico a SMER odchadza do historie a nominanti SMERU su v base.

    Niektorych dalsich ludi basa caka. O Tomcanyim sa dalsie sokujuce informacie (nie som ich autorom) ludia dozvedia onedlho.

    Ano, pre debila je kazdy debil. Preto sa na Teba nehnevam. Priroda Ta potrestala dostatocne…

  4. pre Miloš Majko 22. mája 2020, 23:01
    S čím súhlasím je vyvodenie zodpovednosti. Lenže už sme z minulosti zvyknutí nato, že politici ju voči sebe nikdy nevyvodia. Inak by nemohlo prekvitať rodinkárstvo – zase, ako aj takéto blamáže. Matovič bohužiaľ nezvláda riadenie štátu. Je to fakt, ktorý si ale jeho voliči nikdy nepriznajú. A prečo? Lebo raz Fico, druhý raz korona a potom bohvie, možno E.T. alebo asteroid dakde na Jupiteri. Každopádne o tom, čo sa odohralo dnes na hranicicach sa bude ešte veľmi dlho rozprávať a písať. A je to hanba preveliká. Je potrebné nazývať veci pravými menami. Trnavský majster komédie a tlačových telenovelí, je pre Slovensko pohromou.

  5. Už ste za tie roky mohli postrehnúť,že kritika na Matelka a spol. sa v SOL nestretáva s priaznivou odozvou.Kto si to dovolí,tak je ihneď označený za debila,zmrda,ficovca a neviem čo ešte.Iba narcis tribún Matelko a bývalý spolupracovník ŠTB sú posvätné osoby prinášajúci nový štýl a čistotu do politiky.Čas ukáže,či niečo naplnia zo svojich sľubov.Zatiaľ sa mi zdá,že to bude iba Matelkove želanie dostať sa do slovenskej Guinesovej knihy rekordov.Bude to najväčší prepad ekonomiky a HDP,najväčšie zadlžovanie,nezamestnanosť a pod.Oponentom chcem podotknúť,že Guinesovu knihu rekordov nezaujíma,aké počasie alebo korony boli pri týchto rekordoch.

  6. Pre Majko,teraz som ozaj presvedčený,že no skutočne neviem ako to nazvať,ste proste majster v zavádzaní.Neskutocne,nenormálne,ako vy máte ľudí za absolútnych blbcov.Pfujtajbl,Hnus.

  7. Milos Majko prosim ta uz sa nestrapnuj nekonecnym obhajovanim Matovica a Budaja. Zacinas byt na smiech. Z dobreho novinara ktorym si bol zostal uz len slaby odvar. Vykonal si zasluznu robotu, poukazoval na spinavosti v meste, ale tymto sa dehonestujes. Vrat sa k serioznej novinarcine ak to este vies, to bude pre ludi ovela uzitocnejsie ako tvoje hlupe obhajovanie podvodnika a byvaleho STB-aka. Neviem ci ti za tie clanky od Budaja a velebenie Matovica platia, alebo to robis z vlastneho presvedcenia, ale spamataj sa skor ako bude neskoro. Este mas sancu na zachranu. Coraz viacej ludi po meste je nazoru, ze SOL sa stala hlasna truba Budaja a normalnych clankov je tu coraz menej. Tak Milos skus sa nad tym trosku zamysliet. A zelam pekny zbytok dna. PS: nepisem ti to v zlom, len chcem aby si vedel ako to ludia v poslednej dobe vidia.

  8. Problemom rozmyslania bezneho cloveka je jednoducha neznalost nasledkov cesty “B” v momente, kedy sme sa vydali cestou “A”.

    Tak tomu je v zivote, v state, ale pre porovnanie aj pri beznej ceste na dovolenku si do prace.

    Povedane inak – ak by ste do Bratislavy na nakupy namiesto po starej ceste v danom momente isli po dialnici, ste si isty, ze by ste prisli zivy a zdravy? Co keby ste sa zrazili s inym autom a to vase by napr. zhorelo?

    V danom momente viete vylucne to, ako ste uspeli absolvovanou variantou.

    Zvykne sa hovorit, ze po vojne je kazdy generalom. Na jej zaciatku, pocas bojov a problemov ale 99% ludi bud nerobi nic len pocuva a vezie sa. Rozhoduje a zodpovednost nesie iba zopar ludi.

    Nie, nie je to o bhajobe ci haneni nikoho. Krizovy stab zriadeny statom je zlozeny zo skutocnych odbornikov a tito vychadzaju z predpokladov, sledovania okolitych krajin a vyvoja v nich, snazia reflektovat a poucit sa z chb tych statov, ktore su v negativnom ponimani dalej ako my. A vlada rozhoduje.

    K Matovicovi – na to, v akej situacii sa vlada ujala riadenia statu, veci dopadli dobre. Dnes mozeme hovorit, ze mohli a mali robit inak – ale my netusime, ako by veci pri ceste “B” dnes vyzerali a ci by sme neboli na tom tak, ze by ludia v suvislosti s mrtvymi a rozhodnutiami KS a vlady nehovorili o genocide naroda…

    Matovic je svojska osobnost rovnako ako kazdy z nas – mna nevynimajuc. Mne na nom prekazaju niekolko hodinove tlacovky a snaha za kazdu cenu na nich vystupovat. Aj on podla mna patri k ludom, ktori su postihnuti socialnymi sietami, ale tykch je vela a bude horsie…

    Osobne mam nazor, ze na poste premiera by som radsej videl inu osobu – Matovic bol nenahraditelny v poukazovani na nespravodlivosti, v svojskom ale jedinom ucinnom sposobe oznacovania tych, ktori v state zlyhali a dopustili sa neskutocnych spinavosti, statneho teroru ci ineho nezakonneho konania.

    Matovic uspel v sposobe komunikacie a vo volbach.

    Ludia v Matovicovi videli zmenu a tak ho (ludi na kandidatke OLaNO) volili aj ti, ktori by inak nesli volit.

    Je to zavazok, ktory ked nesplni, neprehra on (Matovic), ale my vsetci. Takze ja to dnes vidim tak, ze pre mna je Matovic nepodstatny, je “len” dolezitym prostriedkom k dosiahnutiu ocakavanej zmeny. Moje kruzky na hlasovacom listku dostali ludia, ktorym som veril a zatial (!!) nesklamali.

    Cesta po novej kolaji smerovania krajiny nie je so starym vedenim a tymi ludmi vo funkciach, ktori su zavisli na starych strukturach a systeme kradnutia, parazitovania na state, zupach, mestach a dedinach.

    Nikto nedokaze zmeny vykonat okamzite a mavnutim carovneho prutika. Zmeny su narocne a na nas obcanoch je KONTROLA, aby zmeny do funkcii a uradov nepriniesli dalsich zmrdov len v inach politickych trickach.

    Sucasni zakonodarcovia by mali stanovit pravidla garantujuce pravo a spravodlivost.

    Sudcovia a policajti v base, prokuratori na ceste do nej a ustraseni uradnici su zakom toho, ze STAT BOL po dlhe roky SUCASTOU SKORUMPOVANEHO MAFIANSKEHO SYSTEMU, kde stacilo vyhrat volby a ludia pri moci mohli vsetko.

    Obcan je najdolezitejsim prvkom demokracie. Ak sa obcan na ucast pri sprave veci verejnych vyserie, tak sa casom utopi vo vlastnych vykaloch.

    Ine nazory na veci verejne, ako aj politiku a vieru su prirodzene. Jedine co ma mrzi je stav, kedy ludia nemaju odvahu svoje nazory napisat verejne pod svojim menom. Lebo potom tu mame neskutocne mnozstvo pokrytcov, nekontrolovatelnych prevracacov kabatov, zlodejickov a parazitov o inych systematicky anonymne kriciacich ze prevracaju kabaty, kradnu a parazituju na systeme.

    Mnoho ludi stratilo cest, charakter a moralka im je cudzim pojmom. Zato vsetko co chyba im, anonymne a velmi tvrdo vyzaduju od ludi ochotnych a schopnych postavit sa v zapase vo veciach verejnych pod svojim menom.

    Preco o tom pisem? Lebo vo verejnom priestore je prave meno dolezite. Anonym zostane vzdy len anonymom bez mena a vlastnej tvare.

  9. pan Majko nic v zlom ale tato vlada sa nesprava vobec tak, ako prezentovala pred volbami. Dosadzovanie pribuznych na rozne posty, dosadzovanie neodbornikov, vyhadzovanie odbornikov a v neposlednom rade sikanovanie opozicnych politikov ako je Blaha, len preto ze ma ine nazory. Takto sa demokracia nerobi. Ak pouzijem ako priklad Blahu, robia s neho pomaly mucenika. To ako sa k nemu chovaju mu nahrava do kariet, lebo vidno v tom velku nespravodlivost. A nie nevolil som SMER ak by mi to dakto chcel vytknut. Ale Blaha je ukazkovyy priklad ako sa zneuziva moc.

  10. Ako vyhral volby MATOVIC? Vdaka ciganom,prvovoličom a podobným sopliakom, ktorí o politike nemaju ani šajnu, videli v nom boha a spasitela,dnes by ho už určite nevolili a o pár mesiacov uvidia kam sme sa vdaka ním dostali…

  11. Vy všetci asi neviete čítať.
    Najprv sa mali repatrianti zaregistrovať, stiahnuť apku a tak sa vybrať na hranice.
    Jednoducho tam nemali co robiť a blokovať cestu ostatným ktorý sa vracajú domov legálne ako napr.vodiči kamionov. Mali čakať niekde na parkovisku alebo tam kde pracovali, kým nebude možné aplikáciu stiahnuť a je zablokovať hranicu a viniť za to vládu.
    V obchode keď si zabudneš peňaženku, tiež neblokujes pokladne kým ti ju niekto nedonesie.
    Nemáš apku ( nefunguje) nemáš tam čo robiť a čakaj si na parkovisku kým bude k stiahnutiu. Ale neblokuj ostatných a nevin z toho vládu.

  12. Za smeru všetko fungovalo a platilo tak, jak udávali terminy? Prd veľký a smradľavý. Za to už mame postavenú dialnicu z východu na západ, lebo dodržali svoje termíny.
    Tak okradli nas všetkých na tých tuneloch, že už mohla byť hotová aj južná trasa zo západu na východ.
    A kde ste boli k….i, prečo ste neblokovali hradný vŕšok?
    Zobuďte sa už. Bolo vida e nariadenie že bez apky nepustia, tak tam nemali čo robiť, nie to ešte blokovať.
    Jeden snežný pluh, pridať plyn a nebrzdiť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img