ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Fakultná nemocnica v Trnave ruší triediaci stan

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

FN Trnava |MM|  Pacienti, ktorí prichádzajú do Fakultnej nemocnice Trnava už nemusia prechádzať cez filtračný stan. Filtračný stan slúžil na triedenie pacientov. Môžu ísť priamo k lekárovi na konkrétnu ambulanciu.

Stále však platia prísne hygienicko-epidemiologická pravidlá. Pacienti musia:
mať v areáli nemocnice prekrytú tvár rúškom,
v čakárňach musia dodržiavať odstup dva metre,
pred vstupom do ordinácie si musia vydezinfikovať ruky.

Dezinfekcia bude poskytnutá pacientom pred vstupom do ordinácie.

Pacienti sa na jednotlivé vyšetrenia v ambulanciách musia objednať telefonicky na konkrétny dátum a čas. Na niektoré ambulancie je možné objednať sa aj online cez stránku www.fntt.sk. Pred vstupom do ordinácie bude pacientom v priestoroch ambulancie meraná telesná teplota🌡 a budú vypisovať formulár, ktorý si môžu predom doniesť pacienti vytlačený. Formulár nájdu na stránke fntt.sk.

Mení sa miesto testovania COVID-19

Fakultná nemocnica Trnava bude stále realizovať testovanie na COVID-19. Mení sa však miesto testovania. Pacienti budú testovaní na Klinike infektológie FN Trnava, ktorá sa nachádza v areáli nemocnice. Pacienti, ktorí sa budú testovať nevstupujú do priestorov Kliniky infektológie, ale čakajú pred budovou, kde si ich vyzdvihne personál kliniky.

Pacient, ktorý sa chce objednať na testovanie, musí mať v telefóne stiahnutú aplikáciu  Moje ezdravie, kde vypíše žiadosť o testovanie a odošle ju na spracovanie. Pacientovi je následne vygenerovaný špeciálny kód, s ktorým sa preukáže na odbernom mieste. Pacient bude upozornený na presný čas a miesto testovania, na ktoré sa má dostaviť. Následne sa s týmto kódom preukáže na odbernom mieste. Ak pacient nemá mobilný telefón, do ktorého sa dá aplikácia nainštalovať, nech kontaktuje svojho všeobecného lekára.

Aplikácia je dostupná:
▶️Android na tomto odkaze https://bit.ly/3eH6KOP
▶️iOS na tomto odkaze https://apple.co/2yAHBEO

Občan, ktorý chce byť testovaný z vlastnej vôle, sa objednáva prostredníctvom formulára, ktorý nájde nižšie💻. Ide o testovanie, kedy občan nemá príznaky a nemá ani cestovateľskú anamnézu, ale chce mať informáciu o svojom zdravotnom stave.

▶️Objednávkový formulár pre samoplatcov https://bit.ly/3foAm3J

Samoplatcovia platia sumu 70 Eur za jeden test. Platba prebehne na odbernom mieste. Platba je povolená len bezhotovostným stykom – platobnou kartou.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img