ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Finančný dar mesto využije na opätovný rozbeh činnosti Denného centra pre seniorov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred časom sme Vás informovali, že spoločnosť Amazon sa zapojila do bola proti koronavírusu. Celkom venovali pol milióna eur humanitárnym organizáciám.

Finančná pomoc v hodnote 20 tisíc eur bola určená priamo mestu Sereď, kde logistické centrum spoločnosti sídli. Amazon sa správa ako dobrý sused a záleží mu na komunite, v ktorej pôsobí. Preto mestu venovali finančnú pomoc, ktorá mala byť použitá na okamžité výdavky spojené so šírením choroby COVID-19 v najohrozenejšej skupine seniorov. „Sme si plne vedomí negatívnych dopadov pandémie na spoločnosť. Ako zamestnávateľ a investor v týchto ťažkých časoch chceme podporovať miestne komunity v okolí našich logistických centier,“ povedal Blanka Fijołek, PR & Community manažérka pre Amazon v regióne centrálnej a východnej Európy. Ako sme už v predchádzajúcom článku písali primátor mesta Sereď Martin Tomčányi takúto formu pomoci vysoko ocenil. „V tomto zložitom období je veľmi dôležité, aby sa ľudia a firmy spojili v mene dobra a pomáhali tým, ktorí to potrebujú najviac. Každá pomoc od firiem ako je Amazon je dôležitou súčasťou spoločného úsilia v boji proti koronavírusu. Vážim si tento prejav ľudskosti a za podporu pre našich seniorov Amazonu úprimne ďakujem,“

Mesto Sereď využije 20 tisíc eur na výdavky spojené so šírením choroby COVID-19 v najohrozenejšej skupine seniorov a na opätovný rozbeh činnosti Denného centra pre seniorov, ktorá bola počas povinnej karantény utlmená. Centrum má 290 členov a jeho hlavným poslaním je podnecovať aktivitu seniorov. „Za normálnych okolností pripravuje mesto pre seniorov aj rôzne výlety a kultúrno-spoločenské akcie, ktoré sú mimoriadne obľúbené. V období karantény sme museli urobiť v týchto činnostiach prestávku. Po uvoľnení reštrikcií chceme činnosť centra znovu postupne rozbehnúť.“ hovorí Martin Tomčányi, primátor mesta Sereď. Je to nesmierne dôležité, keďže hlavnou úlohou centra je zbavovať seniorov pocitu osamelosti, povzbudzovať ich k aktivite a sebarealizácii. „Každá finančná pomoc je vítaná a preto sme spoločnosti Amazon za ich dar veľmi vďační,“ dodáva primátor M. Tomčányi.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img