ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Cyklistické preteky SEREĎMARATÓN sa síce neuskutočnia, no organizátori majú pre Vás zábavnejšiu a voľnejšiu alternatívu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dňa 24.mája sa mali v našom meste uskutočniť jedny z najväčších cyklistických pretekov na Slovensku. Jubilejný 15.ročník SEREĎMARATÓNU sa ale z dôvodu pandémie zrušil a tak organizátorom a cyklistom ostala hlava v smútku. Prípravy boli totiž v plnom prúde, investované boli nemalé finančné prostriedky a mnoho cyklistov už malo zaplatené štartovné. Žiaľ, žiadny náhradný termín na preteky sa nenašiel. Organizátori dali hlavy dokopy a vymysleli zábavnejšiu a voľnejšiu alternatívu v podobe virtuálnych pretekov, ktorých sa môže zúčastniť každý. Tento typ súťaže nebude prebiehať pred obrazovkami televízorov, alebo stacionárov, ako ju poznáme. Pôjde o reálne a dobrovoľné prejdenie si časti trasy, ktorá je súčasťou maratónu avšak za dodržania podmienok nariadených vládou, teda sólo jazda, alebo menšia skupinka. Na výber sú pripravené dva okruhy – seredský a piešťanský.

Seredský okruh povedie: Šintava, Šoporňa, Pata, Báb, Rumanová, Rišňovce, Alekšince, Lukáčovce, Pastuchov, Hlohovec, Bojničky, Dvorníky, Vinohrady nad Váhom, Šintava

Piešťanský okruh povedie: Koplotovce, Jalšové, Sokolovce, Ratnovce, Piešťany, Banka, Radošina, Ardanovce, Šalgovce, Orešany, Horné Otrokovce, Tepličky

Čo je to „virtual ride“ – virtuálna jazda

Hromadné, či športové podujatia nie je možné v týchto mesiacoch organizovať a jediná možnosť, ako pretekať sú individuálne jazdy na bicykloch. Organizátori chcú dať preto cyklistom možnosť zasúťažiť si aj v týchto ťažkých časoch. Realizačný tím pre Vás pripravil alternatívu, ktorú môže absolvovať každý. Ide o pretekanie počas pandémie špeciálnou formou. Jazdí sa fyzicky na cestnom, alebo horskom bicykli na konkrétnom úseku v konkrétnom období.

Štartovací balík, ako podpora podujatia

Cyklisti, ktorí budú mať záujem o tento typ podujatia dostanú za symbolickú sumu 10€ štartovací balík, ktorý im bude doručený priamo domov a o rok dostanú zľavu 10% zo štartovného. Každý účastník dostane balík, ktorý bude obsahovať:

špeciálny darček – multifunkčná šatka
energetický gél,
BIO tyčinka,
2 tombolové lístky,
voucher so zľavou 10% na DHL Sereďmaratón 2021,
zľavové kupóny na nákup športových potrieb a oblečenia,
reklamné predmety,
vecné a sladké prekvapenie,
doručenie balíka domov.
…možno pribalíme aj ďalší bonus. 😉

Pretekáte, kedy chcete

Podujatie bude trvať miesto jedného dňa celý mesiac od 1.6. do 30.6. Cyklisti sa budú môcť už o pár dní registrovať a rovnako bude registrácia spustená počas celej doby trvania podujatia. Sami sa rozhodnete, kedy si jeden, alebo oba okruhy prejdete. Jazdiť môžete v počasí a v čase, ktoré Vám najviac vyhovujú (teplejšie, chladnejšie, ráno, poobede, po práci…)
Po skončení podujatia sa uskutoční tombola prostredníctvom live videa, kde budú všetci účastníci virtuálnych pretekov môcť vyhrať ceny, ako romantický wellness pobyt pre 2 osoby s polpenziou na 2 noci v 4* hoteli v Piešťanoch, športové oblečenie, cyklistické doplnky, cyklo kozmetiku, voucher na pohonné hmoty a pitný režim, kartóny Horaliek, šampanského, predplatné cyklistického časopisu a mnohé ďalšie ceny. Organizátori si veľmi vážia a ďakujú za podporu partnerov aj v týchto náročnejších časoch.

Na dobrom mene nám záleží!

Realizačný tím sa rozhodol byť férový a cyklistom, ktorí sa už zaregistrovali a uhradili štartovné, dávajú na výber z dvoch možností.

Jednou je, že ich podporíte a časťou (alebo celou sumou) z pôvodného štartovného pomôžete vykompenzovať náklady, ktoré už s maratónom vznikli. Cyklistom pošlú štatovací balík a budú zaradení to žrebovania o hodnotné ceny v tombole, prípadne sa zúčastnia virtuálnej jazdy.

Druhou možnosťou je vrátenie plného štartovného. Členovia tímu rozumejú, že pre niekoho je v súčasnej situácii nevyhnutné vrátenie plnej sumy. Urobia to s pochopením. 😉

Aj za striktných podmienok karantény sa môžete bicyklovať. Dajte karanténnemu jazdeniu nový rozmer. Prihláste sa do virtual ride. Buďte aktívni a nenechajte sa odradiť vírusom.

Bližšie informácie o podujatí nájdete prostredníctvom tohto odkazu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img