ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Vrak auta zaberá parkovisko a špatí mesto

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Už niekoľko mesiacov zaberá parkovacie miesto na parkovisku za VÚB vrak osobného auta. Toto auto bolo najskôr vedľa na súkromnom pozemku, až následne skončilo na verejnom priestranstve.

Auto je už na prvý pohľad úplne vybrakované, má rozbité okná a tak ťažko predpokladať, že jeho vlastník o auto prejaví záujem. Momentálne slúži ako odpadkový kôš.

Snáď auto nezostalo opustené z dôvodu, že bolo použité k nezákonnej činnosti, či nie je ukradnuté.

S najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť vrak auta z verejného priestranstva odtiahnuť a zlikvidovať mesto.

Sú ešte na verejných parkoviskách odstavené vraky áut? Napíšte do diskusie.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Preco to ma odtiahnut a zlikvidovat mesto? Na fotke je vidiet na celnom skle nalepky TK a EK, nahlasit to na policiu, ona podla nalepiek zisti majitela a nech to riesi on na svoje naklady…

  2. Stačí ho potiahnuť a zablokovať ním cestu a mesto ho už bude musieť odtiahnuť 🙂 nerobím si srandu, myslím to seriozne, bohužial je to v tejto banánovej republike jediné riešenie

  3. to auto sa ale pomaly posúva. pred cca pol rokom takto rovnako rozbité stálo na trávniku v zákrute za notárskym úradom. neskôr na mieste pre ŤZP a teraz cca v polovici parkoviska za VUB. a pravdu tu má dotyčný. stačí to auto potiahnuť doprostred cesty kde sa stane prekážkou v premávke a budú to musieť riešiť štátni policajti a nie mesto.

  4. Dalsie take stoji pri trhovisku na Mlynarskej 38 pri kontajneroch.Tiez ma porozbijane skla,znacky zhodene,pneumatiky vyfucane.Je to cervena fabia.Policajti chodia okolo,no „nevidia ho“,alebo nechcu ho vidiet?👎

  5. Co maju robit ? Co mali robit ,je lepšia otazka. Vsetci vieme ,ktorému etniku patria vsetky autá od Seredi po Patu. Co robili miestne polície ? Nic !!! Y urcite sem neprišli robit do Amazonu 🙂 . Tak teraz nech ukážu ,aky su to muzi zákona.

  6. a to je taký problém aby sa zasa raz „kamery kukali inam“ a povolať osadníkov nech ho rozoberú do výkupu železa ?

  7. smejem sa nad daktorymi prispevkami. Ludia ste velmi jednoduchy :D. Pre kazdeho mudrlanta aj ten posraty vrak je niekoho majetok. Aj jeho odstranenie ma nejake kroky, ktore musia byt urobene. A ako vsetci vieme tu na Slovensku vsetko trva vecnost.

  8. No jednoduchý si asi ty. Ked dočítas svoj príspevok,tak si odpovies na vsetko ,co sa tu píše. Toto je taka policajná odpoveď od Teba. Len tazko povedať ,či si statny alebo mestský policajt.

  9. Pre seredan – áno, nejaká postupnosť tu je. A aj ten majiteľ má nejakú povinnosť, len na ňu kašle. Čiže ak majiteľ nerobí nič, malo by nastúpiť mesto. To všetko nájdeš v zákone o odpadoch. Súkromné vlastníctvo je pekná vec, ale občas z neho vyplývajú aj povinnosti. Lenže tu serú na povinnosti majiteľ aj samospráva. A výsledok vidíme všetci.

  10. zatiaľ sa mi naozaj najviac páči riešenie – vytiahnuť ho na cestu – a keďže ju bude blokovať – odtiahnu ho. Rýchle, prehľadné a keď plcajti zasa raz zavrú oči, dalo by sa..

  11. A kedy odstrania vrak z lesíka pri Ramene? Uz je tam niekolko rokov. To mestu nevadi ze z neho vytekaju do zeme rôzne kvapaliny? Ten pan ktory sa tu hra na primatora by mal ist radsej robit do kravina a nie viesť nejake mesto.

  12. Legionárska pri smetiakoch. Červená Felícia tam kvasí minimálne 2 roky. STK EMS určite fuč.

    Asi niekto stratil auto…

  13. Dva dni dozadu. Zase Legionárska pri smetiakoch pribudol strieborný Peugeot. 20 metrov od tej Felicie. Ten Peugeot nemá EVČ a stojí na žltých čiarach. Asi odtiahnúť či papuča či jebať nato 🙂

    Asi niekto stratil auto…

  14. Pri Kauflande už 3 roky je odstavený rozbitý Opel Šaliansky policajti to boli pred 1,5 rokom spisovat že sa to bude riešiť (počul som to na vlastné uši) a čo vyriešili ,nič vysrali sa na to !!! treba ho vytiahnuť na hlavnú cestu a potom ho zoberú. iné riešenie neexistuje !!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img