ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Polícia zasahovala v Gabčíkovskom karanténnom zariadení. 50 Detviancov sa nevedelo vpratať do kože

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Polícia zasahovala pri narušení poriadku.

52 lesných pracovníkov z okresu Detva, ktorí sa vrátili z Nemecka, začalo pod vplyvom alkoholu búchať do zariadení izieb a vulgárne pokrikovať.

Na miesto boli okrem príslušníkov obvodných oddelení vyslané policajné posily z pohotovostného policajného útvaru a PMJ.

Počas zásahu bolo repatriantom odobratých asi 20 litrov alkoholu. Ten im bude po prepustení z karantény vrátený.

Policia za dodržania prísnych bezpečnostných opatrení, v súčinnosti s hasičmi a záchranármi, všetkých 52 osôb skontrolovala a taktiež prehliadla 14 izieb. Zariadenie a majetok v nich poškodený nebol a nikto nebol zranený. Jedna osoba bola riešená v blokovom konaní za porušenie karanténnych opatrení.

Polícia s vojakmi zostala karanténe zariadenie naďalej monitorovať.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Typické,pre primitívnych pisalkov.Lebo sú Slováci a sú na Slovensku doma,majú tu rodiny a vôbec čo Ťa do toho.

  2. Íha, zrazu. A keď sú Slováci a sú na Slovensku doma, majú tú rodiny, tak načo sa drbali do Nemecka? Ako vidíš, argumenty sa dajú krútiť ako to komu vyhovuje. Ale naslopať sa ako primitívne teľce nemuseli. Ak sa im nepáčila karanténa, ich problém. Vedeli, že sa jej nevyhnú.

  3. Nemyslim si, ze prist do repuliky nemohli. To nie. Urcite mohli. Ale ako ludia, nie ako ozrate prase.

    Vedeli, ze idu do karanteny. Ak sa jej chceli vyhnut, nemuseli sa vracat.

    20 l zabaveneho alkoholu? Mozno nie som normalny, ale za 51 rokov som nevypil ani jednu desatinu… A oni si to vzali do karanteny? Plus to, co ich dostalo do stavu, pri ktorom musel zasiahnut policajny utvar PPU?

    No, kazdemu z nich najvyssiu pokutu a najvacsie a najagresivnejsie prasa riesit trestnopravne. Inak je z celej karanteny len sranda.

  4. Demagógia tu strieka na všetky strany,že boli opití,to nie je v poriadku,ale celý tento humbug so štátnou karanténnou nie je určite doriešené.Preco to v takejto forme má len Slovensko,to o niečom svedčí.

  5. pre Haló. Tí drevorubači vedeli čo ich čaká a s tým vedomím na Slovensko aj prišli. Takže tvoje myšlienky o štátnej karanténe sú zbytočné. Mali možnosť si vybrať. Ak nechceli karanténu, mohli zostať v zahraničí. Jednoduché, nie?

  6. Na Slovensku vládu sa zosype kopa žalôb,aj podnikateľa,aj ľudia,ktorí boli pracovné vonku prišli zdravý a nakazili sa v štátnej karanténe.Druhe štáty svojim občanom veria,ale na Slovensku je zrejme niekto,čo si myslí,že on vírus porazí,čo je utopia.Na iné choroby zomiera momentálne 5.krat viac ľudí,lebo nemajú k vôli chaotickym nariadeniami adekvátnu lekársku starostlivosť.Podnikatelia ak sa nebude okamžite jednať,zbankrotuju jeden za druhým,pretože sľúbená pomoc je byrokratická a trvá príliš dlho.A tak by som mohol pokračovať do nekonečna.Budeme mať nulove číslo na Covid,ale hrôzostrašnú bilanciu ľudí,čo majú iné závažné choroby.A tu sa niekto rozčuľuje nad ľuďmi,ktorí chceli pre svoju rodinu zarobiť viacej peňazí,a sú zavretí,ako zločinci.Tato situácia so štátnou karanténnou,nie právne krytá zákonom,ale to sa určite po čase dozviete.Ludom treba veriť,ale tu sa začína črtať a niečo úplne iného.

  7. A pre pán Majko 20l.alkoholu. 52 ľudí,a mohlo to byť aj pivo a víno,a dokiaľ sa tu nevyjadri,niekto z tých ľudí,alebo očitých svetlo,tak tieto hodnotenia nemajú žiadnu hodnotu,nehovoriac o tom,že nebolo nič poškodené.Zrejme mali dôvod.

  8. Halo 9. mája 2020, 13:39 – zapamatajte si – rozhodnutia prijala vlada vedena SMERom.

    V suvislosti s potlacenim sirenia virusu to bolo s najvacsou pravdepodobnostou spravne – aj ked to spravili SMERaci. Dnes to este nevieme so 100 % istotou, ale asi tomu je tak.

    Ak niekto bude zalovat „vladu“, tak to je stat. A stat nie je vlada. Stat sme my vsetci. Takze vsetko zaplatime (ak bude treba platit) my vsetci.

    Vsetko je v srackach a to este len zacinaju. Ake budu velke v skutocnosti, si mozeme napisat odhadujem tak koncom roka, az o rok.

  9. Pán Majko,ja nerozdelujem ľudí a spoločnosť na Smerákov a Nesmerakov,a každý normálny človek by si mal uvedomiť,že takéto polarizovanie spoločnosti je choré.Aj keď sa za rok môže všeličo zmeniť,tak zatlieskam terajšej vláde,keď Slovensko privedie na lepšiu životnú úroveň,ja som ale presvedčený,ako fragmatik že práve táto vláde je neschopná,lebo vo skutočnosti nezastupuje nikoho,lebo je živena čistým populismom,už teraz sa ukazuje narušením demokratických princípov,a podotýkam,že mne osobne nie je dobré nad takým farizejstvom vedúcich politikov v tejto vláde.Je možné,že sú aj veľmi schopný ľudia Vážim si Krajniaká,dokonca aj Budaja a ešte pár,ale ich veliteľ je podľa mňa neschopný babrák,ktorý svojou jesitnostou a egoizmom dovedie Slovensko do nešťastia.A ešte že vraj bude platiť štát,kde tu je teraz Vami tak preferovaná osobná zodpovednosť.Skuste aj Vy niekedy byť objektívny,a ľudia si Vás budú aj Viacej vážiť

  10. Prepacte,ale vyjadrim svoj nazor. Pokial sa od ludi pozaduje karantena,tak treba prisposobit aj podmienky.Pokial je pravda,ze na izbach nemaju televiziu,ci wifi, tak asi nieje nieco v poriadku.To nieje vazenie,kde su vase prava odobrane.A taktiez strava mala min.standartna, aby mal clovek komfort. Otazka karanteny sa dotyka aj mna, nakolko pracujem uz 3 mesiac v Nemecku,ale vdaka karantene ani neuvazujem ist domov.Dakujem.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img