ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Sereď primátorovi Tomčányimu znovu zarastá burinou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes ráno traktorové kosačky konečne „zablúdili“ tiež na Trnavskú ulicu a skosili aj miestami pol druha metra vysokú burinu pred mestskou nehnuteľnosťou Sociálnymi bytmi. Chodník prepadnutý  takmer po celej ulici dokonca pozametalo malé údržbové vozidlo určené na tento účel, no zo starých komponentov vyhotovený a predražený nápis  „SEREĎ“, primátor Tomčányi stále udržiavať v reprezentačnej podobe nedokáže.

Fotografie sú staré niekoľko hodín.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Uráža ma keď primátor aj keď je upozornený nekoná v prospech nás občanov.Pán Majko má pravdu!!! Prečo sa neoklási viac ľudí??? Sme na hanbu lebo si necháme zo sebou zametať ako ovce.Primátor zarába tisíce éčiek a mesto vyzerá ako iné dediny.Martin že ti neni hanba!!!Poznám ťa od malička ale funkcia ťa zmenila na nepoznanie.Fuj!!!

  2. P.Tomcani veľa urobil pre mesto,ale akosi sa zasekol.Kazde sídlisko v Seredi má detské ihrisko,len na Novomestskéj sa deti nemajú kde hrať.Co tak oplotit celé priestranstvo,aby tam nechodili psíčkari a urobiť tam veľké ihrisko s lavičkami?Veď mamičky by tam radi chodili s deťmi ako my niekedy pred 30r.Kockova cesta pomedzi činžiaky je prepadnutá a keď naprší nedá sa tade prejsť.Pod oknami máme stále ubytovaneho bezdomovca,ktorý celé noci vykrikuje a nadáva..

  3. No konečne ste sa rozhýbal. Ďakujem za materiály. Sú naozaj výbušné. Pre istotu ich uložím na viacero miest, keby sa mi niečo stalo. V noci ich budem analyzovať. Po naštudovaní zvážim ako s nimi čo najúčelnejšie naložím.

  4. Toto je mi článok za všetky drobné , nápis zarastený burinou, 3 vety a nápis nafotený z každého uhlu. Na smiech … 😉

  5. Burina je vsade v meste a aj v o krajných častiach a nikto nekoná. A kto odstráni ten vrak nepojazdneho auta ktorý stojí v lesíku pri Ramene ako na parkovisku? Už tam oddychuje niekoľko rokov. Asi čakajú kým začnú z auta tiecť oleje atď. do zeme. Alebo čakajú na niekoho kto na ten problém upozorni Markizu nech to sem príde natočiť a ukázať Slovensku.

  6. A ten bordel v mestskom parku to je na zaplakanie. Pod každou lavičku more vajglov a papierikov od sladkosti. Keď idem do parku tak sa chcem nadýchať čerstvého vzduchu a nie cmogat tam. Naco mame toľko ľudí roky poberajúcich sociálne dávky? Treba ich tam poslať vyčistiť pan neschopný Primátor.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img