ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Seredskí futbalisti pokračujú v tréningu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Situácia s korona vírusom vládne medzi nami už niekoľko týždňov. Tento vírus každého z nás určitým spôsobom poznačil. Zo dňa na deň sme prišli o naše milované aktivity a služby, ktoré boli u nás na dennom poriadku. Táto situácia zasiahla aj náš klub a náš obľúbený šport – futbal. Zrazu sme nemohli trénovať, nemohli sme sa stretávať a to najdôležitejšie, nemohli sme posúvať vpred ani naše mladé talenty. A verte mi, deťom sa to vysvetľuje naozaj ťažko.

Situácia sa však postupne zlepšuje a opatrenia na zamedzenie šírenia korona vírusu sa postupne uvoľňujú. Z nariadenia vlády vyplýva, že vonkajšie verejné športoviská môžu byť za dodržania určitých opatrení otvorené. Z tejto správy máme nesmiernu radosť. Prečo? Pretože vám konečne môžeme oznámiť dobrú správu. Pomaly, ale isto otvárame naše brány a začíname s tréningami. Zdravie našich hráčov si však ceníme, a preto musíme dodržiavať aj naďalej všetky odporúčania a nariadenia vlády SR.

Ako to bude v praxi teraz vyzerať?

Tréningové procesy budú podliehať stanoveným opatreniam a každá tréningová kategória bude povinne dodržiavať usmernenia SFZ k opatreniu Úradu verejného zdravotníctva SR č. OLP/3461/2020.

V záujem zachovania zdravia vás ako aj vašich blízkych vás prosíme o dodržiavanie hore spomenutého nariadenia. Nezabúdajte si pravidelne umývať ruky, zakrývať si horné dýchacie cesty vhodným rúškom, držať určený odstup a v neposlednom rade, ak sa necítite zdravotne v poriadku, zostaňte radšej doma. Každá tréningová skupina bude mať k dispozícii antibakteriálne dezinfekčné gély.

Po príchode na tréning bude každému odmeraná teplota. Po zistení zvýšenej teploty nad 37,2 stupňov Celzia, nebude danej osobe umožnená účasť na tréningu.

A čo sprchy a kabíny?

Je nám to veľmi ľúto, ale kabíny a sprchy zostávajú až do odvolania zatvorené. Ide o preventívne nariadenie, ktoré musíme dodržiavať. Ideálnou voľbou je prísť na tréning už prezlečený a v taške si so sebou nezabudnite priniesť suché veci na prezlečenie.

Táto situácia naozaj nie je jednoduchá. Všetky opatrenia robíme hlavne pre vás a vaše zdravie. Tak nezabúdajte, spoločnými silami a dodržiavaním nariadení to určite zvládneme, pretože To my sme SEREĎ.

Ďakujeme za pochopenie a vidíme sa na trávniku.

zdroj: seredske novinky

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. a co trenery. preco ste ich vyhodily jak spinave pradlo. myslite ze ty vyhodeny s trnavy budu lepsimy. cakajte ze chlapci starsi a mladsi dorast väcsinou skoncia. a potom hladajte pricinu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img