ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: Vážna dopravná nehoda na R1 – zasahoval aj záchranársky vrtuľník – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď – Dolná Streda / Práve v týchto chvíľach dokumentuje polícia vážnu dopravnú nehodu, ku ktorej došlo na rýchlostnej komunikácii R1 v smere od Nitry do Trnavy, asi 100m pred odbočkou na Dolnú Stredu a Galantu. Na mieste dopravnej nehody zasahujú záchranárske zložky, hasiči a pred malou chvíľou z miesta dopravnej nehody odlietal aj záchranársky vrtuľník spoločnosti ATE. Rýchlostná cesta v smere z Nitry do Trnavy je uzatvorená v oboch pruhoch čo vytvorilo niekoľko kilometrové kolóny čakajúcich osobných áut a kamiónov.

Ak môžete predmetnému úseku R1 sa vyhnite. Polícia s najväčšou pravdepodobnosťou uvoľní jeden jazdný pruh a postupne bude púšťať vozidlá čakajúce v kolóne. Jazdite preto opatrne, na komunikácii sú stále záchranári a polícia !

– – –

AKTUALIZOVANÉ 28.04.2020

Tlačová správa Vrtuľníkovej záchrannej služby ATE

Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE z Nitry letela dnes popoludní k zrážke dvoch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stana na rýchlostnej ceste R1 v smere z Trnavy na Dolnú Stredu. Vrtuľník pristál na ceste hneď vedľa dopravnej nehody. Na mieste sa nachádzali najmenej štyria zranení účastníci nehody. Posádka leteckých záchranárov si od rýchlej lekárskej pomoci prevzala najťažšie zranenú, 23-ročnú pacientku, ktorá nárazom utrpela poranenie hrudníka, panvy a povrchové poranenia po hlave. Záchranári ju po stabilizovaní zdravotného stavu preložili na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave, pri vedomí bola letecky transportovaná do Fakultnej nemocnice v Trnave.

– – –

AKTUALIZOVANÉ  29.04.2020

Tlačová správa KR PZ Trnava

VODIČ NA BMW TO NEODHADOL, RODINA SKONČILA V NEMOCNICI

Policajti od včera vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala popoludní na rýchlostnej ceste R1.

Vodič na BMW sa nevenoval dostatočne riadeniu, pripojil sa na rýchlostnú cestu, kde sa na poslednú chvíľu snažil vyhnúť kamiónu a s autom prešiel do ľavého jazdného pruhu. Tam vytvoril s autom náhlu prekážku prichádzajúcej rodine na aute Seat. Pri nehode sa zranila matka, malé dieťa a dospelá dcéra. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári, rozsah zranení polícia preveruje. Dopravní policajti alkohol pri nehode u vodičov nezistili. Škody boli odhadnuté na viac ako 27 tisíc eur.

Polícia upozorňuje vodičov, aby sa v čase opatrení a núdzového stavu správali obzvlášť zodpovedne. Každá chyba, nepozornosť môže stáť niekoho život, zvlášť keď ide o rýchlostné cesty a diaľnice.

– – –

Tlačová správa KR HaZZ Trnava

Hasiči zo Serede zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na 16,5. kilometri na rýchlostnej ceste R1 v k.o. Dolná Streda. Pri nehode došlo k zrážke dvoch osobných motorových vozidiel. Následkom nehody utrpelo 5 osôb zranenia rôzneho rozsahu. Na mieste udalosti zasahovala aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Rýchlostná cesta bola v smere z Trnavy do Nitry uzavretá.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Práve som vychádzal z pumpy keď sa to stalo a vodič BMW bol pekný idiot prešiel do druhého jazdného pruhu a chudera ženská nemala šancu reagovať ešte dobre že ďalšie autá vrátane mňa to ustáli a vyhli sa tým autám inak by tam bo pekný karambol

  2. Robím šoféra, takže som na cestách cca. 8 hodín každý deň a keby to mám stručne okomentovať – Slováci šoférujú ako prijebaní drbnutí retardovaní kokoti, takže sa nečudujem ničomu, čo sa stane na našich cestách…

  3. Len v strucnosti, ten na BMW smeroval doprava okolo kamionu a potom stocil prudko volant doľava, kde rovno narazil do zvodidiel a vyhnut sa mu nebolo mozne… Ak by sofer seatu sa mu chcel vyhnut, mohla byt z toho vacsia havaria..

  4. ..toto su prevazne arogantny zbohatlici, ktory si myslia ze v takych drahych autach je uz zaplatena i prednost a to „vsade“ .. ozaj smutne!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img