ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Dopravná nehoda s účasťou služobného vozidla polície

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| V obci Čierny Brod došlo dňa 21.4. k dopravnej nehode s účasťou služobného vozidla polície. Príslušník polície viedol auto Hyundai Tucson po účelovej komunikácii smerom na hlavnú cestu a z nezistených príčin vošiel do jazdnej dráhy autu VW Passat idúcemu po hlavnej ceste. Spolujazdci  v obidvoch autách utrpeli ľahké zranenia, vodiči sa nezranili.  Dychové skúšky na alkohol boli negatívne. Nehoda je v štádiu vyšetrovania.

 

Pozn. red.: Za zaslanie fotografie z miesta nehody ďakujeme čitateľovi SOL

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za toto tých matovičových šašov platíme z našich daní. Dúfam, že to zrušenie fízlackých dôchodkov prejde a na výplatu budú dostávať minimálku.

  2. Nie som zástancom policajtov tiež mám veľa krát na nich názor že sú inteligenčne niekde inde… ale určite by som im nepriala dostávať minimálku …. si predstav že ideš k smrteľnej nehode… k samovražde… k hoc akému mŕtvemu človeku… robil by si to za minimálku? Robia denné, nočné … Možno sa nám to nezdá, ale zaslúžia si za takéto veci peniaze určite… a to že nám dávajú pokuty no bohužial tiež si to nevymysleli oni ale štát…

  3. A čo dávajú mŕtvym dýchať. A nikto nechodí do nocnej co trepes.
    A 45ke do dôchodku a všetci ešte aj robia. A každý má výsluhový.

  4. Naozaj , ty by si im dal minimálnu ? Len si to vyskúšaj a potom môžeš zhodnotiť . Tak toto mám najradšej , indivíduá ako si ty . Dúfam ,že aj ty dostávaš minimálnu , podla tvojho IQ.

  5. Neznabog, prečo by malo prejsť zrušenie fízlackých dôchodkov, ty trtko zakomplexovaný? Nemáš ty, nemusí mať nikto? Úbožiak.

  6. neznabog 27. apríla 2020, 16:23 – primitivny a neopodstatneny prispevok anonyma.

    Povazujem za potrebne ocenit, ze za novej vlady policia nemala problem zverejnit informaciu o dopravnej nehode policajtov, ktoru pravdepodobne sposobili prave policajti.

    Dolezite je, aby obcania videli, ze sme si pred zakonom rovni.

    Ale dolezite je aj to, aby obcania chapali, ze policajt je tiez clovek a tiez robi chyby.
    Policajt v sluzbe niekedy najazdi viac kilometrov, ako mnohi vodici za mesiac. A tak je podstatne vacsie riziko kolizie, chyby a pod. Statisticky by sa to dalo vycislit pomerne presne.

    Dolezite je, aby kazdy znasal nasledky, ak pochybil.

    Zaroven je potrebne hodnotit aj stav PZ, do ktoreho ho dostalo vedenie za posledne roky. Policajtov mame sice cez 20 000, no riaditel ktorehokolvek OO PZ ma problem postavit hliadku do vykonu, kde skutocne sluzi obcanom v krizovych situaciach.

    Pytam sa, kde su tie tisice policajtov s vysokymi platmi?

    Policajti chybaju co vykone na OO PZ. Teda tam, kde sa odohrava ta skutocna policajna robota. V kancelariach odizolovanych od verejnosti na funkciach ich ale je dost. Vacsina vo vykone na OO PZ nikdy nebola, alebo si uz nespomina ani „ako vyzera uniforma.“

    Uz niekolko rokov pocuvam od naozaj rozumnych policajtov, ze policia je v rozklade a za Kaliho boli kriteria nastavene na vyber pokut od obcanov do rozpoctu statu, s ktorymi sa nasledne zaujimavo „pohrali“ Basternakovci, Kocnerovci a ini zmrdi, ktori si vdaka „SMERAKOM chraniacim zlodejov“ biznis zalozili na nezakonnych vratkach DPH, tunelovani verejnych financnych zdrojov, ci na spinayvch obchodoch krytych skorumpovanymi policajtami, Kocnerovym nebetycnym Ko*otom Trnkom a jemu podobnych prokuratoroch a opickach – sudkyniach ako Jakovska.

    Za poslednych 12 rokov v state boli nastavene pravidla na zaklade SMER hesla „vyhraj volby a mozes vsetko“.

    A prave v takomto systeme funkcna policia, prokuratura a justicia by bola pre Kocnerovcov a obdobnych zmrdov pohromou.

    Na rovinu – bezni policajti vo vykone su chudaci, ktori musia vsetko za malo penazi a v pripade pruseru su obetovani ako prvi.

    Netusim, o akych policajtov v tomto pripade ide a nepoznam okolnosti dopravnej nehody. Len dufam, ze sa na nich nebude chciet niekto vyvrsit viac, ako je nutne pre dosiahnutie prava.

  7. Čo viete o policajnej práci?
    Ak nemáte ani štipku zdania, čo všetko obnáša práca policajta na základnom útvare, teda na obvodných oddeleniach, tak láskavo držte svoje nevymáchane papule a skúste aj vy niečo urobiť.
    V policajnom zbore je veľa dobrých policajtov. Robia si svoju prácu a ak náhodou niektorý taký tlčhuba dostane pokutu, skúste sa zamyslieť, kto čo urobil a prečo niekto dostal pokutu. Či bola vina na vašej strane, alebo to bolo „len tak“.
    Mám výhrady voči niektorým „funkcionárom“ v policajnom zbore. Ale sú tam aj takí, ktorí šľapali ulice a na funkciu sa dostali doslova po krôčiku. Poznajú prácu od základných útvarov, vedia riadiť a vedia rozhodnúť.
    Ale to Vy, zadubenci, ktorí sedíte pred počítačom, počúvate sprostosti povedané západom, počúvate niektorých vymletých členov politických strán, …s takými je potom veľmi ťažké niečo urobiť, aby na našom Slovensku bolo lepšie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img