ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Online hodina telesnej a športovej výchovy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bude to nejaký čas trvať, kým sa všetko vráti do normálu, ale niektoré veci sa nezmenia. Všetci potrebujeme fyzické cvičenie, aby sme zostali zdraví a šťastní. S týmto malým úsilím môžeme urobiť veľkú zmenu pre nás a pre našich blízkych.

Preto sa  22.4.2020 o 14:30 uskutočnil pokus k vytvoreniu svetového rekordu o historicky najväčšiu hodinu telesnej a športovej výchovy. Pýtate sa, ako a kde bola táto hodina vyučovaná, keďže na celom svete panuje pandémia……….no jednoducho ONLINE. Usporiadateľmi tejto akcie boli Vision4Sport a Fundacja V4Sport.

Fundacja V4Sport je nadácia z Poľska a jej cieľom je, aby sa každý deň viac a viac ľudí stalo aktívnejšími a preto vyvíjajú nové spôsoby boja proti nečinnosti. Vision4Sport bola založená s cieľom spojiť lásku k športu a jedinečné vzrušenie, ktoré prichádza s možnosťou vidieť najlepšie svetové súťaže a najväčšie turnaje a tituly na planéte.

Zostať doma by nemalo znamenať, aby sme prestali cvičiť. Hlavnou myšlienkou tohto online podujatia bolo prostredníctvom 30 – minútového cvičenia zjednotiť celý svet.

Žiaci zo ZŠ Jana Amosa Komenského nemohli chýbať. Zapojili sa milovníci športu z prvého aj druhého stupňa a prispeli tak k vytvoreniu rekordu o historicky najväčšiu online hodinu telesnej a športovej výchovy.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pekný projekt vďaka aj za takúto skúsenosť.
    No nás veľmi neočaril, držíme sa “sedliackeho rozumu”. Každý deň s deťmi vonku a za každého počasia.
    Spomínaná škola dáva úlohy deťom aj z Tv, Vv,. Boli by ste prekvapení, nehovoriac o realite že pani učiteľky zadávajú cez EduPage úlohy po 23:00 hod! A online hodiny? Čistá katastrofa!!
    Prelínanie online hodín 1. stupeň s 2. stupňom a podobné nezmysli! Na viac početné rodiny, deti z domova a sociálne slabšie rodiny zriaďovateľ a pani riaditeľka nemysleli?
    Nehovoriac o realite že mnohí rodičia chodia do práce!!! A stihnúť učivá je v podstate nemožné.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img