ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Sudca Kičura ide do väzby

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďalšou dobrou správou pre každého slušného Slováka je obvinenie exšéfa  Správy štátnych hmotných rezerv a sudcu Dr. Kajetána Kičuru. Bombónikom hlavne pre samotného arogantného zbohatlíka Kičuru určite je jeho umiestnenie do väzby, ktoré dnes odobril Ústavný súd.

Kajetán Kičura spolu so svojim dôchodcom otcom a len 20 ročným synom patrí medzi kúzelníkov, ktorí sa stať bohatými dokážu prakticky zo dňa na deň. Síce nie prácou alebo legálnym podnikaním, ale podľa medializovaných informácií v podstate tunelovaním štátnej inštitúcie a korupciou. Zaujímavá to rodina…

Aj tento „úspešný“ príbeh  nominanta SMERu a kamaráta jeho predsedu dokresľuje stav, do ktorého Slovensko a jeho občanov táto strana dostala za 12 rokov vlády.

Ešteže sa Kičura predsedovi SMERu poďakoval priamo na tlačovej konferencii, aspoň bez najmenších pochýb vieme, kam ďalšiu nešťastnú figúrku novodobej histórie Slovenska zaradiť.

Stádočko vysokopostavených ľudí vo väzbe sa teda rozrástlo. Nový prírastok za mrežami určite poteší jeho kolegyňu sudkyňu Kočnerovu opičku Jankovskú a ďalších Kičurových kolegov z radov sudcovského stavu. V minulosti spolu zdieľali sudcovské taláre, onedlho budú niekoľko rokov možno zdielať jednu celu.

V každom prípade je nevyhnutné pokračovať v systematickej  očiste nielen justície, ale aj prokuratúry a policajného zboru. Podľa intenzity premorenia škodcami práve týchto pre demokraciu v krajine tak dôležitých inštitúcii sa dá predpokladať, že sme ešte len na začiatku tohto dôležitého očistného procesu. Čo myslíte, kto bude ďalší?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img