ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: V DSS v Seredi potvrdený pozitívny test na prítomnosť COVID-19

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď/ Práve v týchto chvíľach prebieha ďalšie testovanie klientov DSS a zamestnancov v Seredi. Pozitívnou osobou testovanou na COVID-19 je jedna zo zamestnankýň DSS, ktorá sa podľa slov riaditeľky Mgr. Milady Floriánovej už nachádza v karanténe. Zamestnankyňa nepochádza zo Serede. U žiadneho z klientov doteraz testy pozitívne nevyšli.

O ďalšom vývoji situácie v DSS budeme verejnosť informovať neskôr.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 10.3. Pri príležitosti sviatku osláv Medzinárodného dňa žien sa v zariadení DD a DSS pre dospelých uskutočnil pre klientov program a spoločné posedenie….

  2. Bolo by treba riesit ako sa sprava,, pani,, riaditelka k s svojim zamestnancom…Zachvilu vsetci utecu.Ak ich dotial nestihne vyhodit vsetkych.Len koli tomu ze su jej nesympaticky.

  3. Držím palce všetkým testovaný dôchodcom, aby boli negatívny a pani skoré uzdravenie! A žeby tá pani riaditeľka bola taká odporná voči zamestnancom? 🙈

  4. Z nových prípadov je 7 pacientov z domovov sociálnych služieb (Pezinok, Veľká Lomnica, Sereď, Horné Saliby, Dolné Saliby, Galanta, Mostová), dvaja z toho majú viac ako 60 rokov. 14 pacientov z karanténnych stredísk a päť ľudí z osád. Tam prebieha vojenská operácia s názvom Karusel.

    Prípady pribudli v domovoch sociálnych služieb v Pezinku (1), Veľkej Lomnici (1), Sereď (1), Horné Saliby (1), Dolné Saliby (1), Galanta (1), Mostová (1).

    Päť prípadov pribudlo v osadách: Nitra (3), Horná Kráľová (1), Žehra (1).

    https://www.noviny.sk/koronavirus/513594-online-slovensko-ma-7-novych-pripadov-koronavirusu-v-bratislavskej-nemocnici-ordinoval-nakazeny-gynekolog

  5. V Seredi treba otestovať viac lokalít a potencionálnych ohnísk nákazy.
    Čo tak sociálne byty pán primator?
    A netreba zabúdať na “geto” oproti cukrovaru!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img