ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

MESTSKÉ TRHOVISKO NA MLYNÁRSKEJ ULICI V SEREDI bude otvorené v sobotu 2.mája 2020 v čase od 06,00 hod.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Všetci predávajúci budú mať zmeranú teplotu pred začiatkom predaja.
Každý kupujúci aj predávajúci musí mať počas celej doby pobytu na trhovisku rúško, respirátor, šálu (či inú náhradu) a rukavice.
Trhovisko bude otvorené na skúšku. Ak nebudú dodržiavané bezpečnostné opatrenia  (predávajúcim či kupujúcim) – uvedené osoby budú musieť opustiť trhovisko.
Pri vyššej frekvencii nedodržiavania bezpečnostných opatrení bude trhovisko uzatvorené.
Sortiment predaja: sadenice, kvety, potraviny, zelenina a ovocie.
Jednosmerný pohyb a regulovaný vstup a výstup: pri vstupe bude kupujúci správcom či povereným pracovníkom usmerňovaný.
Stánky budú umiestnené vo vzdialenosti minimálne 2m od seba.  Stánky, ktoré  sa nebudú používať budú označené červeno – bielou páskou).
Predaj bude  v stánkoch (resp. na ploche) len na jednej strane trhoviska, aby bolo miesto na zástup kupujúcich s dostatočným odstupom. Bude vyznačený smer pre nakupujúcich.
Počas otvorenia trhoviska je zákaz konzumácie potravín.
Počas otvorenia trhoviska nebudú sprístupnené toalety – predávajú budú o tom vopred informovaní.
Správca trhoviska: zabezpečí preloženie stánkov a minimálne 2  koordinátorov predaja (minimálne hodinu pred predajom a počas celej doby predaja). Všetci  koordinátori  budú  mať   reflexnú  vestu  s označením – usporiadateľ, resp. koordinátor či služba a pod.).
Správca trhoviska zabezpečí informačný panel, kde budú  pokyny pre kupujúcich a organizácia pohybu.
Mesto Sereď: zabezpečí dočasné vodorovné značenie pre kupujúcich v areáli trhoviska, zvýšenú kontrolu poriadku a disciplíny počas predaja na trhovisku hliadkou mestskej polície. Hliadka bude dbať najmä prípadnú organizáciu dopravy (prístupové cesty, parkovanie). 1 člen MsP bude pri otvorení trhoviska a prvom nápore cca 2 hodiny pri  vstupe, podobne aj  auto  MsP bude  zaparkované v blízkosti trhoviska.
Parkovanie kupujúcich je možné len v okolí Gymnázia. Sledujte prosím dopravné obmedzenia počas predaja na trhovisku. Vjazd bude povolený len rezidentom s trvalým pobytom.
zdroj: Mestský úrad

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. konečne sa otvorí zrekonštruované trhovisko, ktoré nám sľúbil primátor pred voľbami. Jáj, ale kde to urobili? Zasa len sľuby a kecy nášho vedúceho mesta

  2. Otvoriť trhovisko prvý krát v sobotu po dlhom čase je ďalší nedomysleny počin, malo by sa otvoriť cez týždeň na celý deň , aby sa občania vyhli návalom, napríklad v utorok a štvrtok…

  3. vsade inde to bolo hned na druhy den len v seredi to nie je mozne vsetko pozadu preco sa to nedalo uz dnes do soboty im polovica produktov zhnije

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img