ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Ďalšia úspešná akcia na drogy. Obvinené osoby sú zo Serede a Paty

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Polícia ich zadržala pri policajnej akcii zameranej na drogy pod krycím názvom „lev“.

Policajti boli na zásah pripravení a súčasne vykonali viacero zákrokov. Za účasti policajtov PPÚ zadržali v aute Mitsubishi Pajero podozrivé osoby, ktoré prevážali so sebou aj viaceré vrecká s neznámou kryštalickou látkou, digitálne váhy, lyžičky a striekačky na dávkovanie a aplikáciu drog. Okrem toho policajti so súhlasom súdu prehľadali dva rodinné domy. Počas akcie tak zadržali viacero vreciek, a to najmä s podozrením na pervitín a heroín.

V súčasnosti sa všetky zaistené látky vyhodnocujú. Podľa predbežných výsledkov len malej časti, z ktorej by sa dalo vyrobiť niekoľko desiatok dávok pervitínu stačilo, aby vyšetrovateľka obvinila z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi závažnejším spôsobom konania 45 ročnú ženu a dvoch mužov vo veku 47 a 40 rokov, zo Serede a z Paty.

Osoby do rozhodnutia o väzbe zostávajú v cele policajného zaistenia.

Za predaj a distribúciu drog im môže hroziť v zmysle zákona trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Sarik je šteňa.. ten 40 nema, ale mohli by aj toho uz konečne zavret. Nie ze nechajú aby vrecka do travy vysypal a meter ďalej ho idu šacovať.. a fuurt nic nenajdu.

  2. Dobre robia! v takomto prijebanom štáte takto sa dá najviac zarobiť a nie vo fabrike čo zarobíš piču 500-600 eur. Potom čo dojdeš do obchodu nakupis pár veci a necháš tam aj 100 eur… z čoho máš potom žiť. Všetko je drahé a vyplaty napiču.

  3. Moj tatko,tvoj tatko a stara mama susedova to boli,co vas vsetkych trapi,kto,kde,kedy a preco,vy trubkosi,starajte sa o svoje dojebane zivoty.cmuk

  4. Chlapci a co by sme im mali zavidet? Ze nicia ludske zivoty a ze teraz su v base? Ze sa musia bat kazdy den ist spat ci ich nejaky fetos alebo konkurent nepichne z nozom? To im mame zavidet? Sa zobudte, chapem ze su to Vasi kamosi, ale nikto im nic nezavidí, kazdy im len praje to, co si zasluzia…mlyne malu pomaly, ale…..

  5. Pre všetkých,čo si myslia,ako sú frajeri,keď zastávajú dealerov,alebo sú tiež dealeri.Ste škodna spoločnosti,a každý argument je pre vás zbytočný,lebo ste aj nesmierne blbý!!!!A doživotne každému.

  6. Ráno sa zobudiť, pobozkať ženu a dieťa a ísť do práce kde človek pokecá a tých cca 8 hodín prejde ako voda. Prídeš domov a si so svojou rodinou a užívaš si pohodu a plánujete kam pôjdete na výlet cez weekend.
    Ale taký niktoš čo predával drogy sa bude prebúdzať o 6 ráno vedľa svojho spoluvezňa ktorý meter od jeho postele bude robiť veľkú potrebu. A takto tam strávi niekoľko rokov svojho života a keď si to odsedí tak už na celý život v papieroch že sedel. A zas mu zostane len predávať a zas ho chytia a zas ďalšie roky v háji. A jediné čo mu zostane v pamäti je aký bol frajer keď prišiel do baru s veľkou hotovosťou a mohol 14 ročným dievčatám zaplatiť drink.

  7. Jak žijú, aj dopadnú. Každý to má vo svojich rukách. Nie je co závidieť. Ale fakt je, kedy pochytaju a pozatvaraju cigosov? Vo veľkom predávajú, všetci to vedia, len polícia nie? V Seredi, v Soporni. Kde je teraz ta Kövesova? Asi cigáni dávajú väčšie držhubne.

  8. Komentáre ,zastávajúce si týchto dealerov píšu taký istý ,ako sú oni sami. V Seredi ani v Šoporni či Pate to donekonečna predávať nebudú. Miestny frajerkovia naskočia na loď ,ale pri prvej fotke suseda ,pred ktorým zaparkujú ich vystraší tak, že tam už nikdy neprídu. Aktuálne sa presunul predaj zo Serede do Šoporni. Toľko ŠPZ z NR, NZ som tu dlho nevidel. Tí ľudia sú podozrivý už len svojím vzhľadom. Najlepšie je na tom polícia – tých nevidno . Hlavne že náčelník hral online .

  9. a co ten bobco z malu pisinu a velkym bruchom fetuje jak potkan aj stym malym suchym potkanom co robi pavuciny a jazdi po meste nonstop nafetovany,my slusny ludia ich musime trpet a nafetovany soferuju a ohrozuju nas

  10. Čo ťa na tom čiernom avte haha šak ta prvotriedna fetačka čo žebre po dedine aj stim jej to je nič ti sa len uchitavaju na takych fetakoch

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img