ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

COVID-19: Počas včerajšieho dňa pribudlo na Slovensku 45 pozitívnych vzoriek

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Národné centrum zdravotníckych informácií |MM|  COVID-19: celkovo 1️ 244 pozitívnych prípadov, 5️1 629 negatívnych vzoriek.

Počas dňa 21. 4. 2020 pribudlo na Slovensku 3 400 negatívnych vzoriek a 45 pozitívnych vzoriek.

Z ochorenia COVID-19 sa na Slovensku doteraz vyliečilo 2️84 ľudí.

V nemocniciach je hospitalizovaných 231 pacientov, u 80 bolo ochorenie COVID-19 potvrdené, u 151 sa čaká na výsledky testov.

Chorobe doteraz podľahlo 14 osôb.

Všetky informácie a podrobné štatistiky ⤵️⤵️
https://www.korona.gov.sk/

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. obyvatel 22. apríla 2020, 21:25 – za normalnych okolnosti by admin, ak nie on tak ja, link na to video zmazal. Nie ze by som mal nieco proti Norovi Lichtnetovi, ale nemam zaujem sirit vsetky sracky.

    Necham video len preto, lebo ocakavam, ze si ten, kto sa rozhodne zabit cas jeho pozeranim, nasledne precita z diskusie pod tym videom.

    Som rad, ze nemusim vzdy ja siahodlho pisat, o com veci skutocne su…

    Květoslava Štefániková
    2020-04-21 17:20:33

    Veľa blogerov, novinárov či všelijakých youtuberov v ostatné dni písalo, hľadalo informácie, analyzovali a hľadali spojitosti. Potom si sadne jeden chlapík, nechá sa vyfotiť tak, ako by mal okolo hlavy svätožiaru a povyťahuje z článkov a úvah a informácií a mravčej práce vyššie zmienených závery, dokonca sa nenamáha ich ani preformulovať alebo uviesť autora myšlienky a je tu nadšenie a chvála a radosť až po strechu.

    Celé toto video mohol natočiť každý z vás tu prítomných. Všetci ste mali tieto informácie a všetci ste vedeli, čo je vo veci a všetci máte hlavu na krku a v nej prinajmenej nie-li viac toho, čo v nej má tento pán.

    Iba neveríte sami sebe a potrebujete mať nejakú „autoritu“, která sa pred vás posadí ako tento pochechtávajúci sa chlápek a povie to, čo už viete.
    A vy ste celí radi, že vám to povedal. Pretože si nevážite samých seba !

    Ja by som sa ho spýtala: hej, chytrák, čo myslíš pod tou občianskou neposlušnosťou. Nože, poď príkladom ! Ukáž, ako na to !

    A my všetci. Čo ideme robiť ?
    Dnes som písala jednu odpoveď na príspevok. Možno by sa viac hodila tu. A aj ju tu na záver skopírujem.

    Snažila som sa zdielať poznanie a ukázať, kde si myslím, že robíme chybu. Občianska neposlušnosť predpokladá nejaké masové akcie. Ibaže to je presne to, s čím sa počíta. Treba robiť to, s čím sa nepočíta. A nepočíta sa s tým, že začnete byť zodpovední sami za seba. Tam treba začať.

    Viete čo mňa osobne vyburcovalo v tomto videu ? Iba niekoľko slov. „APOŠTOLOVÉ STRACHU V BÍLÝCH PLÁŠTÍCH, PROREŽIJNÍ LÉKAŘSTVÍ.
    A keď si to dáte dokopy s „odborníkmi“, ktorým teraz matovič zveril vládu nad SR, obraz je jasný.

    Moja „občianska neposlušnosť“ pozostáva v tom, že do seba nepchám ibuprofeny, výživové doplnky ani kilá umelých s prepáčením sračiek. Nedávam zarobiť mafiám, ale beriem zodpovednosť za svoje zdravie do svojich rúk. Niekto môže prejaviť svoju občiansku neposlušnosť inde a inak, ale vždy v spojitosti prevziať zodpovednosť za seba.

    Bola som v situácii českej občianky v SR po roku 92. Mala som dve deti. V SR mi povedali, že prídavky na deti mi má platit ČR. V Brne mi povedali, že ich má platiť SR, keďže do jej pokladnice odvádzam dane. Keď som sa trikrát otočila medzi sociálkami v ČR a SR ako pingpongová loptička, spravila som to, čo nečakali. Ich cieľom bolo vynervovať ma, donútiť ma buď občianstvo SR alebo návrat do Čiech. A ja som im obom povedala polibte mi šos. Založila som si popri zamestnaní svoju firmu a nakoniec som mala klientov z radov týchto úradníkov. Potrebovali na udržanie svojich postov vzdelanie, ktoré si zaplatili u mňa.

    Nikdy nebudem nariekať, že ma „štát“ o niečo okradol ani že moje deti okradol. Nie. Treba povedať pravdu: NECHAL SOM SA OKRADNÚŤ.Ja som sa okradnút nenechala. Hodila som im ich žobrácke groše pod nohy a rozhodla som sa, že ich nepotrebujem. A nepotrebujem ! Toto je „občianska neposlušnosť“. Nie štrajky a davy v uliciach.
    Tu ďalej je to vysvetlené viac zo široka:

    Ondrej Mucha napísal : 2020-04-21 11:28:06

    Ale k veci. Pre objektívnosť , Fica nepovažujem za právnika, to len na okraj. A čo sa jedna ktoréhokoľvek programového vyhlásenia a ktorejkoľvek vlády SR, veď je to ako cez kopirák opakovane a stále. Tu ide predsa len o pro formu. Tak je to na celom svete a v každej jednej krajine. Buď nebude dostatok prostriedkov, alebo iné činitele , objektívne či subjektívne. Alebo korona vírus,či svetová kríza. Ale podstata. Len na jedno zabúdate, aj vaša pamäť. Treba vykynožiť tých politických zloduchov, ktorí okradli každého zo Slovákov a znížili životnú úroveň ,zadlžili deti na jednu dve generácie. Lebo kradli a okrádali celú krajinu. Treba vydržať, no hlavne potrestať každú lumpáreň. Nehrať sa na slepého, hluchého a nemého.

    Květoslava Štefániková napísala: 2020-04-21 12:40:19

    „Treba vykynožiť tých politických zloduchov“ atď.
    Celá história celého ľudstva je o „kynožení“. Ja nechcem kynožiť. A tak sa pýtam a hľadám. A vychádza mi zaujímavý obraz. Je tu niekto, kto hýbe svojimi figúrkami. Tieto figúrky si „programovo“ upravil. Dal do nich podprogram „kynožiť“ a „len ty máš pravdu“, „čo je tvoje to je moje a čo je moje po tom ti nič nie je“ atď. A spustili „projekt“ a figúrky fungujú presne podľa ich programov. Teda ich bez problémov ovládajú, pretože PRESNE VEDIA AKO BUDÚ FIGÚRKY REAGOVAŤ.

    Potrebujú dostať do čela krajiny blbca ? Fajn. Zabezpečia bandu, ktorá rozkradne štát, potom odstrelia dve figúrky a poštvú ďalšie figúrky proti bande. A presne vedia, že figúrky v krajine sa vrhnú za blbom, lebo im ukáže kohosi vilu.

    Ale aj ten majitel vily je iba figúrka a poslúžila iba pre tento účel. A už majú blba tam, kde potrebovali.

    A teraz ho potrebujú využiť. Tak v ostatných figúrkach spustia program „potrestať, vykynožiť“ a presne vedia čo sa stane. To, čo ste napísal v svojom príspevku. Volá sa to „lebo fico“, alebo „nepovažujem ho za právnika“, alebo slovami p. Michelka „krvavé oči“.

    Takým spôsobom malá hŕstka zloduchov môže ovládať miliardy figuriek. A ja som si položila otázku: čo ak by sa tie figúrky začali správať inak, než mali uložené v programe od zloduchov ? Proste som sa vžila na chvíľu do role tých zloduchov. Keď sa pozeráte na svoje auto a viete, že kľúčik od neho máte vy, asi by ste zostal hodne vedľa, keby sa to auto odrazu samé naštartovalo a odišlo bez vás. Už by ste ho nemal pod kontrolou. Nesprávalo by sa podľa vašich očakávaní.

    A o to ide. Správate sa ako figúrka. Chcete kynožiť. To chcú ale oni. A použijú na to vás, lebo vedia, že takto sa budete správať. Aj Fico je figúrka, ktorá sa správala podľa ich programu. A aj vás jednoho dňa „vykynožia“ s pomocou inej figúrky, keď vás už nebudú potrebovať.

    Inými slovami. Keď nepochopíte, o čo tu vlastne ide, budete stále figúrka. Kto ste vy, aby ste kynožil druhého ? Kto vám dal právo rozhodovať o vine ?? Všetci máme kostlivcov v skrini. A tým najväčším je to, že stále hľadáme vinu u druhých. A to je tiež jeden z programov, ktorý do figúrok bol vložený. A keď budete písať také príspevky, ako je ten, na ktorý vám odpovedám, ste figúrka bez vlastnej vôle.
    A show bude pokračovať. Pre stromy nevidíte les.

  2. Infikovaných máme 1325-vyliečených 288..to znamená,že tí ostatní už nikdy nebudú vyliečení? Nerozumiem tomu:)))))

  3. Gulak, aj ja dúfam že to tak nebude 🙂 Ale myslím si, neviem to naisto, že za vyliečeného je považovaný ten čo bol po chorobe 2x negatívne otestovaný. Jeho rodina a spolubývajúci tiež. Tak týmto sa to asi nejako naťahuje, lebo termín Ti nedajú hneď a preto to aj pomaly pribúda do celkovej štatistiky.

  4. 30, 126°C v tieni 23. apríla 2020, 9:57 – pozitivni nemusia mat ziadne priznaky a niektori keby neboli testovani, by o svojej pozitivite nevedeli.

    Spravne – 2 x testovanie negativne, sa clovek povazuje za vylieceneho.

    Problem ale je, ze ide o uplne novy druh virusu, s ktorym nie je stale dostatok skusenosti a tak s istotou odbornici este stale nevedia movedat ani to, do akej miery ziska vylieceny clovek imunitu.

    Nech sa ludia snazia zlahcovat nebezpecnost tohto neviditelneho zmrda akokolvek, faktom je, ze je fakt problemom a je naozaj vaznou hrozbou minimalne pre urcitu cast populacie.

    Od zaciatku tvrdim – ziadnu paniku, klud, rozvyhu a ostrazitost.

  5. Nechápem,ako sa liečia,tým,že sú doma v karantene,pretože hospitalizovaných je 265..to znamená,že potom asi ani netreba vakcínu,ked sa tí ľudia vyliečia sami v domácej karantene..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img