ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Na Slovensku pribudlo za uplynulý deň 114 pacientov s pozitívnym výsledkom na ochorenie COVID-19

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ministerstvo zdravotníctva SR |MM| Včera bolo otestovaných takmer 3-tisíc pacientov, už 167 ľudí sa z koronavírusu vyliečilo.

Na Slovensku pribudlo za uplynulý deň podľa štatistík NCZI 114 pacientov s pozitívnym výsledkom na ochorenie COVID-19, laboratória vyšetrili spolu za včera 2967 vzoriek.

Spolu tak máme na Slovensku 977 pozitívne testovaných ľudí na ochorenie COVID-19. Celkový počet s negatívnym výsledkom je 33 481.

Aktuálne je podľa štatistík NCZI hospitalizovaných 165 pacientov, z toho u 73 je potvrdené ochorenie COVID-19, 92 pacientov má podozrenie na toto chorenie.

Na JIS je 7 pacientov, 2 sú na umelej pľúcnej ventilácii.

Pozitívna správa je, že z ochorenia COVID-19 sa na Slovensku vyliečilo doteraz 167 ľudí. Z toho 43 bolo hospitalizovaných v nemocniciach a 124 sa vyliečilo v domácej izolácii. Údaje o vyliečených hlásia regionálne úrady verejného zdravotníctva Úradu verejného zdravotníctva.

Žiaľ, je aj smutná správa, na Slovensku evidujeme ďalšie dve úmrtia pacientov, u ktorých bol potvrdený nový koronavírus (COVID-19). Ministerstvu zdravotníctva úmrtia nahlásili nemocnice.

Včera zomrela vo Fakultnej nemocnici J.A. Reimanna v Prešove pacientka s onkologickou diagnózou pozitívne testovaná na koronavírus, hospitalizovaná bola na oddelení anesteziológie a intenzívnej medicíny s obojstranným zápalom pľúc.

Taktiež včera zomrel ďalší pacient v Univerzitnej nemocnici Bratislava. Išlo o muža z DSS Pezinok, jeho stav bol počas dňa stabilizovaný, náhle sa ale zhoršil, napriek enormnej snahe zdravotníkov v nemocnici sa mu, žiaľ, nepodarilo pomôcť.

Slovensko tak eviduje spolu 8 úmrtí pacientov pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takisto je nepochopiteľne vyjadrenie premiera,ked župan Droba,povedal,že majú málo ochranných pomôcok,tak Matelko povedal,nech si to vybaví v SAS,čiže povedané..srať na starých ľudí,čo odvádzali tomuto štátu peniaze,prvoradé sú ciganskí osadníci,čo tomuto štátu neodviedli ani cent..

  2. A načo je potom Droba, načo je župa, DSSka patrí župe, tak nech sa stará, nie iba sedieť na riti a čakať na štát, aj on je štát. Zavretím a testovaním osád štát nechráni ciganov, ale teba, či si myslíš že cigáň nakazí iba svojho v osade? Každý tvoj príspevok je iba kopnutie si, štvanie, negativizmus a depresia. Tvoje okolie musí mať z teba radosť…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img