ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Konzumácia rýb je zakázaná do 3.5.2020 ! – aktuálne fotografie rýb zo šintavského bagroviska

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aktuálne fotografie rýb žijúcich v bagrovisku v Šintave nám do redakčnej pošty poslal náš čitateľ.

Zároveň upozorňuje: „Ryby sú v stave liečenia a konzumácia je zakázaná do 3.5.2020. Nakoľko je situácia aká je rybárov je všade dosť. Veríme že sa ryby z toho dostanú čo najskôr (rybacia korona)…Prikladam aj foto čo sa mi podarilo odfotiť .to v strede je tiež kapor , nie kus dreva“.

– – –

Na stránke SRZ MsO Sereď bolo zverejnené nasledovné upozornenie:

!! P O Z O R !!! Z dôvodu preliečenia rýb Medikovaným krmivom RUPÍN SPECIÁL SA ZAKAZUJE akákoľvek konzumácia rýb od 3.4.2020 do 3.5.2020 z týchto revírov:

rev.č. 2-4460-1-1 VN Báb
rev.č. 2-4020-1-1 bagrovisko Šintava
rev.č. 2-1590-1-1 rameno Horný Čepeň
rev.č. 2-2770-1-1 Nová voda (Účko)
rev.č. 2-5190-1-1 Pusté Sady

Výbor SRZ MsO Sereď

zdroj: srzsered.sk

 

Pozornému čitateľovi ďakujeme za zaslané fotografie:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zakázal by som tam lov rýb a spravil z toho sezónne kúpalisko pre Šintavu, Sereď a okolie. Určite by to viacero ludí prijalo a aj lepšie by bolo využité to bágrovisko. Pamätám si ako malý sme sa tam kúpali a nielen my ale plné to tam bolo a nebolo kam deky položiť. K tomu nejaká varená kukurička, kofola pivko keby sa tam predávalo a bolo by to TOPka lokalitka 🙂 teraz to tam tá voda len smrdí od šrotu a bohviečoho a takto to vyzerá keď tam chodia tichý blázni ktorý nemajú čo robiť tak pozerajú na hladinu vody. Tam nech doma sedia a pozerajú sa koberec a keď zbadajú mravca nech ho chytia usmažia a zjedia. Zážitok z lovu skoro taký istý.
    PS: Nemám rád rybárov.

  2. Ok beriem to že ste rybári ale…máme tu jedno pekné jazero na okolí a vy tam chodíte pozerať na silónik miesto toho aby sa tam mohli chodiť kúpať rodiny s detmi. Veď máte v čepeny pekný revír, rieku hned vedľa a dobré jazero na kupanie by tu viacero ludí ocenilo. Mať tak záujem o to tak by rybári mohli „bojkotovať“ ten revír. Lepšie by spravili.

  3. pre Šintavan
    Ok aj váš názor je názor a akceptujem ho.Len má to jeden problém a to takýto:
    Keď si pamätáte pred niekoľkými rokmi tam boli dve jamy, zarastené o ničom, vtedy ste nekričali spraviť z toho kúpalisko. Rybári sa poskladali a dali to celé prebágrovať, čo stálo nemalé peniaze. To nie je všetko, rybári sa poskladali a odkúpili si nejaké pozemky pod touto vodou aby sa nestalo to že, príde nejaký zazobaný podnikateľko a celé to kúpi. Potom by ste nemali peknú vodu ani rybársky revír, na koho by ste potom nadávali? Podnikateľ by bral vstupné či už pre rybárov alebo ako kúpalisko. A to nie je všetko, tento rok si rybári znovu odhlasovali, že sa poskladajú na odkúpenie pozemkov aby rybári tam mali väčšinový podiel, aby to nemohol kúpiť nejaký súkromník. Tak že pán Šintavan tá lokalita už stála nemalé peniaze pre rybárov, tak sa nečudujte že je….ý rybári pozerajú len na silon, oni si to totiž skoro už kúpili.A keď sa chcete tam kúpať, nie je problém, ale len na vlastnú zodpovednosť, rešpektovanie rybárov, lebo je to ich. Šintavani, môžete sa do mňa obuť ale pravda je taká ako som napísal,

  4. Ano zarastené to tam bolo po rybároch, ja si zas pamätám ked tam nebol lovny revír a chodilo sa tam kúpať, rybári tam netrepali ryby a doje…li celé jazero. Bodaj by tu nejaký podnikateľ skúpil a spravil kúpalisko PRE NÁS nerybarov by bol rozdiel len v tom, ze by sme sa netrepali kúpať do SC a platili by sme tak ci tak. Kopec jazier a ani jedno na kúpanie, ale aspon rybári maju kam jeb…t tony krmiva a čakať na rybku.

  5. Akoze píšete tu o tom aký su rybári zlý a tak podobne pritom uz niekoľko rokov po sebe su podľa rozborov všetky stojaté vody v okolí Serede nevhodné na kúpanie. Nehovorím o tom ze na Sintavskych baniach som mal vždy celé nohy dorezane od musli a ostrých kameňov. To uz jednoducho dávno nie je voda vhodná na kúpanie to by sa musela (keby sa to dalo) cela vypustiť vyčistiť od blata a bordelu a napustit znovu. To platí aj o ucku seredskom ramene ci kolene.

  6. Pre ctihodného občana…zabudol si ešte páreček v rožku, opakujem páreček v rožku s horčičku, inak to nemá význam. A aby som nezabudol šecko zadarmo, opakujem šecko zadarmo.

  7. To že si tam rybár nahodí vás čo sa tam chcete ísť kúpať vôbec nemusí zaujímať… Keďže tie látky z ktorých sa skladá to krmivo môže ryba zožrať a neumrie, znamená to že to není kontaminačná látka a neublíži ani človeku čo sa tam bude kúpať. To že tam je nahodené vás taktiež nemusí zaujímať, keďže hák je na dne a silón je len pred rybárom.. aj keď ste pri mori, tak neplávate cez celú pláž ale iba v nejakom rádiuse okolo vašich vecí 🙂
    Druhá strana
    Na budúco ročnej schôdzi sa táto „dohoda“ napadne po právnej stránke.
    Rybári sa „dohodli“ na tak primitívnom odkúpení že to až pekné není… Bezhlavá korupcia ktorú pár zadebnených hláv odsúhlasilo bez toho aby sa rozumelo do podstaty veci. Je to obyčajné okradnutie rybárov… Platiť fixnú sumu na niečo čo ani nemá vyčíslenú približnú hodnotu a nebudem vlastníkom ? Haló… Kto toto odsúhlasil ?
    Nerybáry, berte ohľad na to že časť šintavského bágroviska (ako to je uvedené v názve revíru) patrí rybárom, tým pádom majú nárok tam chytať. Ďalšia vec, to že má rybársky zväz niekoľko brigád ročne ktoré slúžia na upratanie okolia vôd nevidí nikto z vás, ale to že sa tam partia 18ročných príde na**bať a nechajú tam 10 fliaš, 30 plechovíc a nemá to kto upratať ? NIKOHO z vás nenapadne zdvihnúť ten bordel „Veď to není môj odpad“
    Na toto používa rybársky zväz peniaze za ktoré si napríklad mohol kúpiť ďalšie pozemky.

    Proste buďte radi za to ako to je.. keď chcete kúpte sa, nikomu vedľa vás to vadiť nebude a keď áno tak je zadebnený tak isto ako ľudia ktorým vadia rybári zato že majú koníček ktorý je pre rodinu určite prospešnejší ako ísť večer na JEDNO 🙂
    Dovidenia…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img