ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

„Zoznámte sa, Matovič. Igor Matovič. To je on. Odložená bondovka v reálnom svete.“ – píše Alojz Hlina

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zoznámte sa, Matovič. Igor Matovič. To je on.
Odložená bondovka v reálnom svete.
On, kto nás zachráni. On, kto je vyvolený.
On, ktorý konzultoval systém „podpory“ v osadách pred voľbami. On, pre ktorého niektorí „rómski aktivisti“ pred voľbami robili pri ovplyvňovaní volieb viac ako len nadprácu.
Teraz ich použije znova. Netrpezlivo čaká, kedy sa ozvú zo CNN, že si potrebujú natočiť zábery ako vojenským vrtuľníkom pristáva blízko zasiahnutej rómskej osady.
On, ktorý sa pri parlamentných smetiakoch fotil s prázdnymi fľašami od alkoholu a pritom on sám spal pripitý pod kabátom v budove parlamentu.
On, ktorý o iných vykrikoval, že boli Mečiarovi fanúšikovia (aj o mne) a pritom on sám bol u neho na konzultáciách.
On, ktorý pomaly každému nadáva do podvodníkov a zlodejov, ale u neho v tých firemných výkazoch dosť toho „nesedelo“.
Zoznámte sa, Igor Matovič – človek s mesiášskym komplexom. On môže.
Áno, som si vedomý toho rizika, čo toto moje vyjadrenie v ultrakmeni Matoviča môže spôsobiť. Už som vytrénovaný od kotlebovcov, teda znesiem.
Matovič urobil veľa nadpráce, zákernej nadpráce, aby KDH nebolo v parlamente. Má, čo chcel. KDH v parlamente nie je, ani ja. Ale to neznamená, že sa nemôžem vyjadriť k tomu, čo sa deje. Nastáva čas pomenovať veci správnym menom. Sme rukojemníkmi v hre niekoho.
Už je toho moc. Matovičov egotrip, jeho súťaž o najväčšieho tvrďasa v Európe nás môže vyjsť draho. My nemáme na to, aby sme chyby vládcov s devastačným vplyvom na štátny rozpočet dobehli predajom ropy. My ropu nemáme. Ekonomika nie je zvedavá na Matovičove ponožky, ani na infantilné výlevy. Ani na porovnanie s Novým Zélandom. My nie sme ostrov.
Ale môžeme sa ním stať – ostrovom chudoby.
Sú ľudia, ktorí zamestnávajú seba, či zamestnávajú iných a nemajú istotu poslanca NR SR, že platy nielenže budú, ale ani neklesnú.
Potrebujú vedieť, čo bude.
Zadaním súčasnosti je prežiť, nie zažiť. Nepotrebujú zažiť slávu, nepotrebujú byť v novinách. Potrebujú vedieť, čo bude a kto nás tam dovedie.
Vláda SR je kolektívny orgán, úprimne jej držím palce, aby riadenie našej krajiny zvládla.
Poučme sa prosím, robme tak, ako to robia múdri. Nie tak, ako sa prisnije Igorovi Matovičovi. Nepotrebujeme byť v správach CNN, že tu máme spasiteľa. My nie. Igor Matovič to potrebuje, ale my nie. My tú koronu potrebujeme prežiť. Potrebujeme, aby sa tu nerabovalo. Potrebujeme prežiť tak, aby sme sa po korone zobudili do krajiny, v ktorej sa bude dať žiť.

————————————-

Poznámka na záver /po určitý čas ju budem asi dávať do každého príspevku/:
Identifikujem nutkavú snahu niektorých mi napísať, že prečo sa vyjadrujem, keď sme sa nestali parlamentnou stranou. Dovoľte mi však povedať, že demokracia je čarovná. Naozaj ju mám rád, je síce veľkorysá a dúfam, že ju tá veľkorysosť časom nezničí, ale demokracia umožňuje ľuďom slobodne sa vyjadrovať k politike aj keď nie sú v parlamente.
Nikde nie je napísané, že sa k nej môžete vyjadrovať len z parlamentu. Z môjho desaťročného pôsobenia v politickom priestore som strávil šesť rokov mimo parlamentu. A je to v pohode. Dá sa žiť aj bez parlamentu a vyjadrovať sa k politickým záležitostiam. To, že vo voľbách neuspejete, neznamená, že musíte „politicky umrieť“ a nemôžete sa už vyjadrovať k veciam verejným. Vytrvalosť je dôležitá. História pozná viaceré príklady.
Never give up – sa tomu hovorí tiež
Pre všetkých tých, ktorých moje príspevky iritujú: stačí nečítať, na FB kliknúť „unfollow“ a máte pokoj.

Alojz Hlina – antipopulista

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Lojzo obviňovať niekoho iného za svoj neúspech je detinské. Nevieš ako zaujať, tak píšeš statusy ako Blahov učeň. Mimochodom to v KDH máte v stanovách, že po vlastných neuspechoch máte šíriť síru? Bolo by pre našu spoločnosť dobré aby si aj ty išiel do zabudnutia 🤔

  2. A prečo,by sa nemohol vyjadrovať,k tomu,čo robí premiér.Zrejme ho pozná lepšie,ako my všetci,veď spolu všetci pracovali,ako pravica.Este dva mesiace pred je voľbami,by sa Olano nedostalo ani do parlamentu.Behom mesiaca vyhrali voľby.Stal sa zázrak,ktorý je vo svete ojedinelý.

  3. Halo 14. apríla 2020, 3:38 – nestal sa zazrak. To len ludia konecne prisli na to, ze zmena je nutna.

    Matovic dostal sancu. A sancu dostalo pravo a spravodlivost. Ked to neda Matovic, odide sanca pre Slovensko a to na dekadu.
    My to vieme a verim, ze to vie aj on…

  4. Pán Majko,dostal šancu,to áno,ale spravedlnost? Matovič nie je ani náhodou zárukou spravedlnosti,a je to úplne jednoduchá matematika a fakta nepustia.To už skôr ten Hlina.

  5. Lojzo, Lojzo – to, že niekto neuspeje v tom, na čo ho strana do čela postavila, sa stáva. Ale pokračovať v tom, čo bolo príčinou tvojho neúspechu bez akejkoľvek sebareflexie (ak nepočítam odchod z čela KDH) je prejavom diletantizmu. Čo sa aj nakoniec potvrdilo. Ty si pred voľbami viedol nezmyselný boj s LSNS a Kotlebom aby si nakoniec zistil, že časť voličov KDH podporilo Matoviča. Teraz tu znovu vedieš podobný nezmyselný bol s Matovičom. Nikdy si nepochopil ideu potrebnú pre KDH, že podstatou má byť spájať a programom a postojmi ukázať ľuďom alternatívu. Takisto si nepochopil, čo ľudia veľkou podporou OĽANO vlastne vo voľbách vyjadrili.
    A to je naozaj znak neschopnosti človeka, ktorý chcel byť rešpektovaným politikom ale zlyhal na celej čiare. A tak je načase aby si sa vrátil k tomu čo si robil predtým, to čo ti ide asi lepšie, k haluškám. Do politiky už nepatríš, vlak je už ďaleko pred tebou a aj keby si znovu pritiahol niekam tank, už ti ľudia neuveria. Zbohom, Lojzo.

  6. Tí čo vyhrali voľby vlastne prehrali lebo je to pyrhovo víťazstvo. Čo je však zaujímavé , že sa už ukazujú manipulácie s pravdou , kedy bol prvý krízový štáb, ako potrestať sudcov, ako vznikla nakaza v DSS , zápchy na cestách ..

  7. pre Miloš Majko 14. apríla 2020, 3:43
    Miloš, já ti nevím. Matovič ako šanca pre právo a spravodlivosť? Sme še pobavili 🙂

  8. Vláda mala cez sviatky pracovať,premier to mal zorganizovať a nie byť stale na Facebooku a písať tam nezmyslelne statusy a zvalovať vinu na iných,ľudia si ho zvolili,aby túto krajinu riadil a v tejto zložitej situacii by mal pracovať každý den,pretože malí živnostníci,obchodníci su bez tržieb a čakali na Matovičovu Plačovku..že sa dozvedia niečo zásadne..okolite krajiny aj napriek veľkým umrtiam začínajú otvárať ekonomiku,vakcína tak skoro nebude a preto im nič ine neostáva…pre mna je Matovič veľkým sklamaním,ale je to môj subjektívny názor..

  9. Len tak mimochodom, kedy konečne začne náš premiér najosvietenšjí najuplakanejší a najcitlivejší konečne premýšľať o oživovaní ekonomiky? Keď už budeme úplne v riti? To fakt musíme čakať ako nejaká posratá kolónia kedy nám načo kývne Brussell? Ako prepchaté hypermarkety sú ok, ale malé prevádzky, kaderníctva, pedikúry a pod. kde príde niekoľko ľudí za deň sú rizikové? Čím rozmýšľa ten človek? Čert ho bol dlžný.

  10. Na dnešnej tlačovke premier Matovič hovoril,že ekonomika ide na 70%,žeby tie štyri automobilky,podniky naviazane na automobilovu vyrobu,cestovny ruch, drobne prevadzky,… tvorili iba 30%,ale možno som to zle pochopil.Je zaujímave,že ked hovoril o vypnutí Slovenska,tak tvrdil,že už ideme iba na 30%.Asi sa mu tie percenta poplietli.

  11. Hlina urobil kardinálnu chybu ked odmietol ponuku Oľano ešte na jesen ked mu núkali polovicu miest na kandidátke, a Hlina by bol na najvyššom mieste z aktívnych politikov, mali vlastný program, poslanecky klub atd.. zrejme ego prevýšilo spoločný záujem.

  12. Myslim si ze nie vsetko co Hlina robil bolo zle. Ale Matovic uz skutocne to co robi prehana a tlaci do extremu. Realne hrozi kolaps a bankrot ekonomiky a statu. Upadok celej spoločnosti v neskutocnom rozsahu. Preco doposial Matovic nestopol nákupy usa stihaciek a tie peniaze nepresuva do zdravotnictva, polnohospodarstva, priemyslu, ci na zachranu krachujuceho obyvatelstva? Preco?

  13. Chcel by som vidieť tú kaderníčku, čo by ťa teraz ostrihala… A ani automobilkám a ich dodávateľom nikto nebráni vyrábať, len či majú pre koho. My na SK tie autá nevykúpime sami, sme závislí od toho zvyšku sveta…

  14. Pre Vlado 15. apríla 2020, 6:50
    Hociktorá, pretože na rozdiel od Matelka potrebujú pracovať. Žijú a živia rodiny z peňazí, nie z dobrých čísiel a plačoviek našej premiéry.

  15. ty tupelo, ta „našej premiéry“ predsa da aj zivnostnikom.

    Paušálny príspevok na náhradu straty príjmu zo zárobkovej činnosti dostane tá SZČO, ktorej tržby pre koronakrízu klesli najmenej o 20 percent. Pri poklese tržieb o viac ako 20 % bude tento príspevok za apríl tohto roka a ďalšie mesiace 180 eur, pri poklese viac ako 40 % to bude 300 eur, pri viac ako 60 % pôjde o sumu 420 eur a pri poklese viac ako 80 % to bude čiastka 540 eur. Za marec dostane SZČO paušálny príspevok v polovičnej sume.

  16. Pre Jozef 15. apríla 2020, 9:30
    Vyskúšaj fungovať 1-2-3 mesiace zo 180 alebo aj 300 eur. Bo tych 540, buďme realisti, žijeme na SK, dostane minimum ľudí. A popritom plať napr.prenájmy, leasingy, hypotéky, teda pardon úroky, energie, poistky, potraviny atď. Nie každý má nad riťou balík peňazí alebo papalášsky plat, ktorý dostaneš či dacčo spravíš alebo nie. My musíme rozbehnúť ekonomiku a nie klincovať okná. Lebo potom už bude úplne jedno či tu bude 100% zdravých alebo nie. Max.sa môžu nahlásiť na úrad práce.

  17. Tiež si myslím , že by sme mali postupne uvoľňovať tie opatrenia , ved ak by bol nárast vždy sa dá zase zavrieť . Treba len skúšať .

  18. to – jana, samozrejme, s tym sa da suhlasit. Ale nie skusat, treba si byt isti. A zrovna tie kadernictva asi nie su to prave orechove, co rozbehne ekonomiku.

  19. Ked padnu automobilky budu prave sluzby a polnohospodarstvo to prave orechove. Lenze polnohospodarstvo je vdaka automobilkam stretene a sluzby tato vlada nechava skrachovat. Vývoj bude zaujímavý a ťažký

  20. Tá kaderníčka ťa ako cudzieho neostrihá ani keby si jej neviem čo zaplatil, nemá istotu, či si zdravý a ani ty nemáš istotu či bol zdravý ten pre tebou, tak netrep

  21. pre Jozef 15. apríla 2020, 13:19
    Kde sú postavené všetky plechové muklárne a automobilové závody? Na ornej pôde. Nikde v Európe sa nezničilo toľko úrodnej pôdy len kvôli výstavbe skladov a skladačkovým fabrikám. Aj na tej čo nám ešte ostalo sa vo veľkej miere pestuje repka, ktorú vyvážame do rafinérií a plodiny ako zemiaky, pšenicu, bežné ovocie aj zeleninu sme nútení dovážať. O živočíšnej výrobe aj škoda hovoriť. Živočíšna výroba klesla o viac ako 60%. To je výsledok super demokratického bordelu a nenažrancov z vlád, ktoré sme tu od 89ho mali. Takmer sebestačnú krajinu premeniť na závislú kolóniu. To chce hold talent.

  22. 100%-ná pravda súhlasím s Anonym 15.apríla 2020,18:43 ,každý normálny človek by to mal takto pochopiť,spravili z nás skladište a krajinu,našu krásnu vlasť naozaj premenili na závislú kolóniu .

  23. Jozef, anonym ty to trosku pre tvoje lepsie pochopenie rozpisal s cim samozrejme suhlasim a len zhrniem ze preto lebo zakapalo na ukor automobiliek a ich subdodfabrik. A nasledkom coho este k tomu zerieme uz len Monsanto GMO sračky. Dôsledok? Sama rakovina a imunita obyvatelstva v prdeli.

  24. Anonym zrejme nepochopil,niektorým to trvá dlhšie pochopiť čo mocní sveta robia,určite nekonzumujú tie ,, sračky „

  25. Chlapci, začali ste strateným poľnohospodárstvom kvôli automobilkám. Následne ste pokračovali repkou olejnou, cez živočíšnu výrobu, skladište, kolóniu, až sme sa dozvedeli, že žerieme Monsanto a GMO sračky až ste prišli k rakovine a imunite obyvateľstva, ktorá je v prdeli.
    Ešte raz – na začiatku bolo stratené poľnohospodárstvo vďaka automobilkám. Skúste odpovedať k veci prečo vďaka automobilkám. Ďakujem.

  26. pre Anonym 15. apríla 2020, 23:00
    Tu nejde len o automobilky ale aj ich subdodávateľské firmy. Ďalej firmy, ktoré sú zamerané na iné sféry priemyslu, i keď tých tu moc nie je, logistické centrá, sklady, atď. Koľko z nich vzniklo v areáloch býv. fabrík, ktoré teraz chátrajú? Potom tu máme x nových developerských projektov, kde špekulanti skúpia ornú pôdu, správne „naladené“ obecné alebo mestské zastupiteľstvá zmenia podľa potrieb územný plán a voilá. Role v prdeli a nové predražené mini stavebné parcely na svete. Potom sa nečudujme, že každú pi..vinu musíme dovážať, lebo sme tak blbí, že to nevieme alebo lepšie povedané, nemáme kde dopestovať sami.

  27. cakal som tieto bludy o zastavanej pode a pod. Uz mi tu chyba len zly Carnogursky, ktory znicil JRD.
    Chlapci trt, pody mame po…. sak vite kolko. Nech sa paci – zacnite makat na nej a pestovat jedlo.Jaaj to sa nikomu nechce. Skuste sa porozpravat s majitelmi pody, s polnohospodarmi- nevedia zohnat ludi na robotu. Dobre, bolsevicka politika dotacii je taka aka je, ale aj tak – problem su robotnici nie automobilky.

  28. Vlado, zase spomínaš všetkých a všetko. A to boli na začiatku len automobilky… Takže už keď si to tak pomlel dokopy, tak ešte raz. Čo majú spoločné automobilky so špekulantmi, ktorí skupujú ornú pôdu? Čo majú spoločné automobilky so správne „naladenými“ obecnými alebo mestskými zastupiteľstvami? Čo majú spoločné automobilky s tým, že dovážame k nám nekvalitné potraviny? Prečo viníš automobilky? Vlado skús mi na to odpovedať. Poradím ti. Prečítaj si čo napísal naposledy Jozef. Tam sú odpovede.

  29. Jediný spôsob ako postaviť potravinovú bezpečnosť Slovenska opäť postupne na nohy je prestať dotovať automobilový priemysel v recesii a presunúť financie, daňové úľavy a pod. do makropoľnohospodárstva a do malých rodinných firiem. Len veľké prachy dokážu túto prácu zatraktívniť a zvýšiť záujem v tomto sektore pracovať. A bohužiaľ aj s toľko nenávidenými gasterbaitrami. Prestať kšeftovať s pozemkami resp. s ornou pôdou, čo sa využíva hlavne na stavebné účely. To nie je ale robota na rok, či dva. Malo by to byť dlhodobá vízia ako ďalej aj keď posledné desaťročia, keď sa v tom slamka nepreložila tomu šancu ani teraz nedávajú.

  30. Pre Anonym 16. apríla 2020, 9:02
    Už som sa vyjadril a nemienim sa opakovať. Keď to nechápeš alebo nechceš pochopiť, tvoj problém.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img