ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Známy youtuber opäť zadržaný

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vyšetrovateľ NAKA dnes opätovne zadržal osobu R.V.

Dôvodom je nerešpektovanie rozhodnutia súdu, ktorým tejto osobe zakázal uverejňovať príspevky na verejnosť, alebo sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať.

Daná osoba bola vyšetrovateľom už v minulosti obvinená z opakujúceho sa pokračovacieho prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva, a to závažnejším spôsobom konania na viacerých osobách.

Momentálne je osoba zadržaná v CPZ a prebiehajú ďalšie procesné úkony.

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán filip a kde si na to prišiel ? Pánovi R.V. treba postaviť sochu ! Dúfam že sa dožijem doby keď vy slniečkári skončíte na smetisku dejín !

  2. Dnes Vasky zajtra kto, Majko, alebo obyčajný clovek co uz ma skratka dost tejto coraz vecsej diktatúry a policajneho statu? Toto je potlacanie slobody vyjadrovania sa a je jedno ci na namestiach alebo vo virtualnom priestore.

  3. toto je skutocne teraz to najdolezitejsie,nahanat nejakeho uboziaka,matovic vrieskal ako pochyta najvacsich kminov-oligarchov,ako ich pozatvara,asi toto je ten kmin.z tej trnavy ani svina neny dobra.

  4. Vaskeho zavreli za slobodu prejavu cielene pred voľbami. Vasky len zverejnuje svoje kriticke názory ktore vyjadruje každý clovek len nie cez videa. Za socializmu za toto zatvarali a uz je to tu zas. Co ked Majko raz za kritiku zatvoria aj teba?

  5. Obyvatel 2. apríla 2020, 21:16 – Dana a Vaskeho NEZATVORILI PRE KRITIKU.

    Oboch slusne poznam a tak viem o com pisem.

    Pozri si ich videa. Oni nemali byt zatvoreni vtedy, kedy boli. Oni mali byt trestne stihani podstatne skor a nie v jednom pripade.
    Robili po vzore Ha – ra – bi – na, ktory uroven a doveryhodnost justicie dostal presne tam, kde dostal svoju Vlast napriek asi najnakladnejsej kampani zo vsetkych.

    Dano robil pre tych, ktori mu zaplatili. Mal to na stranke onoho casu aj napisane – robil na objednavku.

    Danove ucelovo zostrihane video pustal aj primator na MsZ, ktore ucelovo zvolal, zmanipuloval poslancov a ludi prezentovanim nepravdivych informacii (samozrejme, ze to so pisem viem preukazat uz viac rokov nielen dokazmi v papierovej podobe, ale aj svedectvami poslancov).
    – – –
    Je to jedna zo sucasti chobotnice, ktora je odhalena, vysetrovana, no zatial este nie potrestana.

  6. Milos tvoj podpalac auta a objednavatel behaju po slobode a Vasky je v base len za to ze zverejnil svoj nazor s ktorým sa stotoznuje ticice ludi. To je ok? A normalne?

  7. Propagujme nazory mudrych ludi ,ktorí spajaju narod v pravde..
    Nie nazor sialenca a poloblazna Vaskeho,ktory ani sam nevie co
    vlastne chce
    Neviem aj mne sa zda ze je to podplateny diletant…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img