ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

„každý musíme pomôcť sám, len my si musíme vymyslieť náš spôsob prežitia“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ODDNES NEPOZERÁM SPRÁVY. Sú paralyzujúce, nútia nekonať a vyvolávajú strach. Už sa nič nové nedozviem. Je mi jasné, že bude KRÍZA a že si každý musíme pomôcť sám, len my si musíme vymyslieť náš spôsob prežitia.

Čo robiť v kríze je jasné: minimalizovať všetky možné náklady, diverzifikovať príjmy (mať viac rôznych služieb, príjmov) a nachádzať spôsoby a služby, ktoré budú ľudia potrebovať aj v kríze. A myslieť na to, že ľudia už nikdy nebudú tak rozhadzovať peniaze ako v minulosti.

Taktiež rozorať trávniky a nasadiť si vlastnú zeleninu a zemiaky. Aj 5 metrov štvorcových vám zabezpečí zeleninu na min 1 ročné obdobie navyše bez chémie. Nakupovať lokálne, podporovať lokálnych výrobcov, lokálne malé predajne a firmičky.

Rovnako hľadať nové spôsoby komunikácie a distribúcie svojich služieb či tovarov. Mobilné (chodiť za zákazníkmi) alebo online (vo virtuálnom priestore).

Dbať o svoje zdravie, zvyšovať svoju imunitu – dobrou stravou pre telo i dušu (cenzurovať svoju pozornosť – nepozerať dlho negatívne správy, lebo to znižuje imunitu a začať pozerať niečo pozitívne, mozog sa dá oklamať), zaujímať sa o vhodné alternatívne spôsoby liečby, aby ste minimalizovali návštevy lekárov a nemocníc.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To by chceli aj blbci z WHO, ktorým sa prisnilo, že rúška nemusia pomáhať. Takže odnepamäti čo rúška pri epidémiách a pandémiách používali zdravotníci sa asi roky mýlili. Aj Číňania, ktorí nám ukázali ako na vírus, sa vlastne s rúškami mýlili. Ach jaj. Ktovie aké je skutočné poslanie WHO…

  2. Bez chemie to sú aké? Červivé? Alebo iba bez skládkovej chémie, to je tá čo sa dáva ako posledná, aby vydržalo skladom?

  3. pre Anonym cinania nam ukazali ako na virus?????…..zrejme si riadne osprosteny…..ved od nich sa ten virus dostal do celeho sveta…..len vdaka nim je teraz vsade pandemia….len vdaka tomu,ze to spociatku ako spravni komunisti vsetko tutlali a dristali o nejakej chripke….prvy pripad bol u nich uz koncom novembra….staci si pozriet zopar dokumentov ceskej televizie,trebars 168hodin alebo poslednych reporterov….takze este raz,len vdaka cinanom je pandemia na celom svete,dilinko!!!!!

  4. Asi si aj ty k*k*t. Nepíšem o tom ako vírus rozšírili, ale ako si s ním následne poradili. Minimálne z ich opatrení si môžeme brať príklad. Ale ak si tupý, tak na mňa nereaguj.

  5. Keby toľko nelietali po celom svete ( ľudia ) určite by to tak rýchlo neprišlo k nám a do celého sveta .Neviem či to chápu ľudia ,

  6. pre Anonym ako si s nim poradili?????…..ty veris tym informaciam,ktore pustaju do sveta????…..ja teda nie…..a tupy si,a este aj kokot…..

  7. Na Slovensku už dnes máme vyše 350-tisíc psychiatricky diagnostikovaných pacientov a ďalších okolo 700-tisíc našich spoluobčanov vykazuje príznaky nejakej formy psychických problémov no z rôznych dôvodov sa nijako nelieči. Tak uz je nam vsetkym jasne, preco vyhral volby psychopat Matovic.

  8. Za takýto prudký nástup epidémie v Európe môžu hlavne Rakúšana a Taliani.Vedeli,už začiatkom februára,že vírus sa rozšíril v jednom lyžiarskom stredisku,ale pretože sa báli ukončiť lyžiarsku sezónu k vôli ziskom,jednoducho to ututlali.Takze to Ti dovolenkári pekne rozniesli,a Taliani to proste nebrali vážne

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img