ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Potvrdený prípad občana zo Serede pozitívneho na koronavírus

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Potvrdený prípad občana zo Serede pozitívneho na koronavírus

Bol diagnostikovaný prvý pacient s koronavírusom pochádzajúci zo Serede. Vrátil sa zo zahraničia a bol pozitívne testovaný v záchytnom stredisku po prekročení hraníc.

Nevkročil do Serede.

Je umiestnený v záchytnom stredisku.

krízový štáb mesta Sereď

Fotka Mesto Sereď.
Zdroj: Mesto Sered FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Skoré uzdravenie.
    Sme 17 tisícové mesto a je normálne že to zavíta aj sem. Neviem či má zmysel tu písať o každom novom prípade a takto verejne tu podnecovať ľudí aby zisťovali kto to je, aká rodina a až do štádia keď niektorí ľudia tu budu z nich robiť nosičov moru…
    Treba dodržiavať pokyny a byť opatrný. Nič viac a nič menej sa dnes nedá robiť

  2. Mam rovnaky nazor, pokial je to zodpovedny rozumny clovek a dodrzuje karantenu, naco ho riesit? Dnes ste to vy, zajtra to mozem byt ja, je len na kazdom z nas ako sa k tomu postavime zodpovedne.
    Prajem skore uzdravenie!

  3. Že sa to dostalo , do Serede je asi normálne. Čo ma , ale zaráža , že to môže ,byť aj niekto , kto je z blízkeho okolia. Určime to , ale nebudem zisťovať , ale popravde ma zaujíma niečo iné. Ak niekto cestuje , aj v čase , keď to už bolo rozšírené nie len v Čine , ale aj v Európe to naozaj nechápem. Kde je zodpovednosť a ohľad na ľudí , čo tu žijú a pracujú. Iná kapitola , je aj tí ,ktorý tak nadávajú , aj v niektorých diskusiách na Slovensko. A ak je situácia takáto tak hneď utekajú domov. Prečo ? Zmenilo sa tu snáď niečo , alebo je dobré už aj to“ hnusné“ Slovensko?

  4. Dnes som isiel autom cez Sered a videl som 5 ludi bez ruska…dokonca jeden parik bez ruska sa veselo prechadzal oproti „hokejke“…takze by som polemizoval o zodpovednosti obcanov tohto mesta.

  5. Dobrý deň, pracujem v zahraničí, tak ako tisícky ďalších Slovákov, niektorí sa vrátili aj zo služobných ciest, ktorých tam vyslala firma zo Slovenska.
    Vracajú sa všetci tam, kde majú trvalý pobyt, k blízkej rodine, priateľom, ktorí im pomôžu v karanténe. Teraz sú zlí zato, že pracovali ? Ľudia spamätajte sa!
    ,,Skoré uzdravenie,, by malo znieť z našich úst, pretože aj keď sa dostaneme z tejto šlamastiky zjavne pri čítaní niektorých komentárov zisťujem, že v živote sa nedostaneme z egoizmu, zloby, závisti i nenávisti. A práve táto situácia je naša skúška – ,, Najväčšia,,

  6. Alexa, ale prečo nezostali tam kde boli? Prečo nie sú v karanténe tam, prečo sa neliečia tam? Dajte nejaký dôvod…

  7. Pre Evu – trošku Vás poopravím, on išiel do karantény preto, že je to povinné. Takže chváliť ho za to je trošku čudné. Ale zas je pravda, že v danej situácii je to ten lepší prípad.

  8. Áno, sú to obcania SR ako ja. Aká to náhoda, že práve teraz si na to spomenuli a práve teraz ich to ťahá na rodnú zem.

  9. želám skoré uzdravenie, onedlho takéto články zmiznú

    realita je taká že epidémia sa len spomalí, nezastaví

    na jeseň udrie naplno druhý krát

    lež budú všetci mať imunitu budú ľudia zomierať stále platí že 70% obyvateľov Serede sa nakazí – a u nás bez pomoci budú zomierať, vieme v akom stave je zdravotníctvo…

    veľa aj mladých ľudí má zdravotné problémy, nezomieraju len tí starí, sú tiež ohrození, môžu zomrieť

    okrem iného nám skolabuje ekonomika postavená na dlhu

    takže sa pripravte na najbližšie dva roky na riadnu mizériu. potom sa to zlepší

    V Bergame je teraz apokalypsa. a tam to smeruje aj u nás, ale verím že krivka nakazených v Seredi bude stúpať pomalšie..
    bude viac uzdravených….

  10. to je naozaj také nepochopiteľné že sa ľudia v čase krízi vracajú k svojím rodinám? Možno im zahraničí uzavreli podnik, stratili prácu, možno chcú byť v týchto časoch len bližšie k svojej rodine, tých dovodov može byť mnoho a sú individuálne….nerozumiem ako sa tomu može niekto diviť

  11. Dnes poobede som bol v Kauflande a vidím dobre stavaného, slnkom ošľahnutého mladíka, ktorý si najprv zahral zo žemľami Loto, potom aj so svojimi komunitnými kamošmi spravil exkurziu pomedzi regalmi, kde nezabudli skontrolovať hmatom kvalitu viacerých produktov a po čakaní pri kase, spolu s ostatnými kupujúcimi v klasickom odstupe dĺžky nákupneho vozíka nastúpili do auta s anglickým EČV a typickým štartom odfrčali. V súvislosti s dnešnou situáciou, keď chránime seba, svojich blízkych, aj všetkých medzi nami, prvé čo mi prebehlo mysľou, bolo to, kto nás ochráni pred takýto druhom homo sapiens? Polícia? Armáda? 🤔 Alebo ako počas španielskej chrípky domoobrana? Kde sa stala chyba, že je jednej komunite dovolené sa správať totálne anarchicky? Mam obavy, aby sa celé Slovensko nestalo Gelnicou

  12. Vo Wuhane bolo mŕtvych oveľa viac než oficiálne priznali.

    http://shanghaiist.com/2020/03/27/urns-in-wuhan-far-exceed-death-toll-raising-more-questions-about-chinas-tally/amp/?__twitter_impression=true

    ľudia budú zomierať, a bude to viacej než 5% z nakazených. Nielen starí, chorí. Každý kto to podcení, prechodí, nevyleží. Fajčiari, unavený pariči, alkoholici, srdciari, ľadviniari, vysoké tlaky, slabé imunity… Stačí sledovať NYC, Bergamo alebo UK, Holandsko. Vyspelé krajiny…

  13. .. čierny scenár je tretia svetová … no dobre teda, bude lepšie, slnko svieti. Kašľať nato. Umývajme ruky radšej.

  14. Zrazu aké je všetkým Slovensko dobré..tam ste si davali fotky s Londýna a neviem odkial..a vacšina kydala ako tu je zle preto sme išli von..a teraz čo sa trepete niektorý domov zrazu s anglicka atd?..tam si pekne budte a využivajte zdravotnictvo…a nie ked pride k niecomu aj Slovensko je dobré..

  15. Je zaujímave,že WHO..a to je asi odborná inštitucia..odporúča rúško nosiť,len v špecifických prípadoch,ak má človek kašeľ,horúčku,ťažkosti s dýchaním..pokiaľ takéto príznaky nemá,rúšku nosiť nemusí,pretože neexistuje dôkaz,že spoľahlivo chráni ľudí,ktorí nie sú chorí..,tak babo rad..zaujímave je tvrdenie,že najlepšie rúško je vyrobene z materialu,ako má napr.vrecko do vysávača..

  16. Bože, vy niektorí zadubenci, čo sedíte celý život len na riti a ďalej ako do Galanty ste nezavítali. Nechápem ako môže niekto napísať, že mala táto osoba zostať tam kde bola. Čo keď tam zostať nemohla? Mala sa tam táto osoba priviazať silou mocou o reťaz? A keď niekto pendluje, znamená to, že má hneď vírus? Nosičom môže byť KTOKOĽVEK!!! Aj ty, ktorý jazdíš autobusom do Galanty.
    A to, že niekto pracuje mimo SR znamená, že stratil nárok na vstup do tejto krajiny v akejkoľvek situácii? Dajte si facku, všetci do radu, čo máte v hlave nakakané. Želám veľa zdravia všetkým.

  17. No ja som v Seredi videl bez rusok akurát indiánov a okrem toho bavlnené ruská nezachytavaju žiadne vírusy tie jednorazové sú účinnejšie nakoľko majú dve odlišné strany jedna strana keď ste chorý druhá strana keď nechcete ochorieť

  18. Treba nosit nahubky,ruska ,respiratory, ochrania vas pred vsetkymi virusmi, nakazami,chorobami, len pred ludskou blbostou vas neochrania., bohuzial.

  19. Včera som bol na prechádzke ,zašiel som pozrieť do Campingu,mládež tam veselo žurovala,opekačky frčali jedna radosť,skateboardove ihrisko pri rakete..policajne pásky strhnute,veľa detí bez rúšok a rodičia na to pozerali z títeša..asi tak

  20. Pán premiér povedal, že do obchodov nemôžu dať policajtov, ale mesto má políciu a obce zase starostov a tí by sa mali činiť,

  21. Bohužiaľ ľuďom stále nedochádza o čo tu ide… Treba zákaz vychádzania natvrdo. Spoliehať sa na disciplínu pri našej sprostej mentalite sa nedá.

  22. V sobotu z dlhej chvíle som sa bol previesť autom na Kaskády. Tam som ani nemal kde zaparkovať, toľko tam bolo áut. Celé rodiny si tam vyrazili na výletík, bicyklistov, korčuliarov ako maku. Cestou späť ma napadlo, že pozriem do kempu, tam to bolo ešte horšie. Celé rodiny bez rúšok okolo ohňa, neskutočne veľa ľudí na prechádzkach a bez rúšiek. Prešiel som cez Sereď po uličkách, väčšina rúška mala, ale mnohí aj nie. Pýtam sa, či mestská polícia kontroluje nariadenie VŠADE nosiť na verejnosti rúška. Zaráža ma, že stále veľa ľudí je nezodpovedných a situáciu podceňuje!!
    Nebolo by od veci, aby redakcia sa venovala tejto dôležitej téme a pomohla k lepšiemu dodržiavanie pravidiel, tým, že bude na to upozorňovať

  23. Ty nie si znepokojeny obcan, ty si… (dopln si co chces). chces sprdnut ludi, za to, ze sa motaju po vonku, tak sa ides motat s nimi. Nie si tak trochu ….hm. mimo?

  24. Znepokojený občan urobil to isté, čo ostatní nezodpovední, akurát je znepokojený tým, že jemu sa nepodarilo zaparkovať. 😉

  25. Verím, že čoskoro budú doteraz znepokojení občania už spokojní, otvoria im viaceré obchody a môžu chodiť nielen do prírody, ale aj nakupovať čo nepotrebujú. Len aby im doma nebolo dlho. A príde im to všetko až potom, keď nebude dosť prístrojov v nemocniciach k dispozícii pre hospitalizovaných. Forza Italia!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img