ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Najstarší občan Serede má 100 rokov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Len málo ľudí na svete
sa dožije takéhoto krásneho veku.
Len málo ľudí si svet váži tak,
že ich nechá po sebe kráčať
100 a viac rokov.

Dňa 14. marca sa krásneho jubilea 100 rokov dožil pán Ján Búzik a je najstarším občanom mesta.
Narodil sa v Seredi, vyučil sa za krajčíra a celý život v tomto meste aj prežil.

Mnohí ho poznajú ako vždy čiperného a usmiateho pána. Ako krajčír šil elegantné obleky nielen pre svojich zákazníkov ale aj pre seba. Inak ako takto vyštafírovaného si ho asi ani nevieme predstaviť. Svoj originálny štýl si zachoval aj do takéhoto vysokého veku. Jeho záľubou sú básničky, ktoré na počkanie sype ako z rukáva. Pán Búzik zažil viac než 10 prezidentov – od čias Masaryka až po Čaputovú.

Ľudí v takomto veku si treba patrične uctiť. Primátor mesta Martin Tomčányi zaželal p. Búzikovi k jeho jubileu v mene všetkých občanov Serede veľa zdravia, šťastia a spokojnosti. Nakoľko súčasná situácia nedovoľuje osobnú návštevu, blahoželanie a malý darček odovzdal pred domom jeho dcére.

Ku gratulácii sa pridáva aj redakcia seredonline.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img