ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

„Toto je Krištof. Bude inšpiráciou pre mnohých mladých ľudí. Buď ako Krištof.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na aktuálne dianie v politike a verejnom živote veľmi rýchlo reagujú hlavne sociálne siete. Práve na FB či Instagrame je možné nájsť trefné statusy týkajúce sa ľudí, ktorí svojim konaním dokázali určitú výnimočnosť a to či v pozitívnom ponímaní, alebo opačne – negatívnom.

Iba nedávne udalosti na Štátnych hmotných rezervách v súvislosti s už odvolaným šéfom Kajetánom Kičurom a dvomi bytmi v historickom centre hlavného mesta kúpenými jeho 20 ročným synom priniesli aj takéto statusy:


V dvadsiatke hrdý majiteľ chaty na Devíne a dvoch bytov v centre Bratislavy, ktoré dokázal kúpiť bez pôžičiek, hypoték, keš. Ak by tata šéfoval ešte pár rokov Správe štátnych hmotných rezerv, tak v 25-ke majiteľ hotela Kempinski na Štrbskom plese, Aqualandu v Bešeňovej a Oravského hradu. Toto je podľa Smeru dôkaz, že „Slovensku sa darí!“
(foto: Instagram)
My sa so statusom stotožňujeme a vyzývame Krištofa Kičuru, aby využil svoje schopnosti a vykonal sériu prednášok pre súčasných stredo a vysokoškolákov v záujme odovzdania im svojich skúseností s nadobudnutím takto značného majetku v takto nízkom veku legálnou cestou. (OZ Občan rozhodni)
Bolo by skutočne na škodu veci, keby takúto aktivitu svojmu synovi neposvätil aj samotný „pozastavený sudca“ Kajetán Kičura a to najmä v čase, kedy ako sám povedal na tlačovej konferencii, bude čeliť vyšetrovaniu, či trestnému stíhaniu.
Mladému talentovanému Kičurovi radi ponúkneme bezplatnú propagáciu jeho školení v záujme čo najväčšej účasti poslucháčov, ktorí ani len netušia ako sa legálne a bez hypotekárneho úveru so záväzkom na celý život dostať k čo i len panelákovému bytu na odľahlom sídlisku v najzastrčenejšom mestečku Slovenska.
Zdroj fotografii a kolazi: FB, Zomri, Tazky Tyzden, Cynicka obluda, Krilaze

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Suhlasim s nazormi, ze im treba zabavit majetok a oni (podla viny) musia skoncit v base.

    Zasahuju ako obycajne dost neskoro. NAKA ho mala doprovadzat uz z tlacovky.

    Ale v base musia skoncit aj ti, ktori im tieto spinavosti umoznili robit.
    Kajetana do funkcie nominoval SMER a Kajetan to potvrdil aj verejne podakovanim sa sefovi na tlacovke.

    Kajetan nie je clovek, ktory by sa v base citil pohodlne, aj ked je bezcharakternym zmrdom, bol aj sudcom a vie, co ho caka. Takze dalsi, kto moze hovorit…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img