ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Na Slovensko v noci dorazil vládny špeciál so 100 000 kusmi respirátorov FFP3

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MVSR |MM|  Bratislava, 25. marca 2020 – Na bratislavské Letisko M.R.Štefánika v noci z utorka na stredu dorazil vládny špeciál, ktorý doviezol z Turecka 100 000 kusov respirátorov FFP3, ktoré objednalo Ministerstvo vnútra SR.

„Som veľmi rád, že po istých technických problémoch priamo na tureckom letisku, kedy respirátory mali byť po preclení naložené a dovezené v utorok poobede komerčným kargo letom DHL na bratislavské letisko, ale vzhľadom na prieťahy v colnom konaní, lietadlo DHL muselo odletieť bez nášho nákladu, sa nám podarilo respirátory dopraviť na Slovensko,“ uviedol minister vnútra SR Roman Mikulec.

Premiér SR Igor Matovič a minister vnútra SR Roman Mikulec v utorok poobede urýchlene rozhodli o vyslaní vládneho špeciálu pre uvedený zdravotnícky materiál, ktorý bude následne distribuovaný tam, kde to bude treba.
100 000 kusov respirátorov FFP3 bude prepravených do skladu Ministerstva vnútra SR v Slovenskej Ľupči a odtiaľ sa budú okamžite distribuovať ďalej do zdravotníckych zariadení po celom Slovensku.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. pre Josef: myslim, ze nie. Ked mu na tlacovke povedeli, ze je to cez Tkaca a Kretinskeno, tak sa vrtel, ako keby ho tam este mal. Ze takych ponuk traz chodiii.

  2. Matovič to totálne nezvlada a ešte si privlastnuje zásluhy iných. Ľudia ho už majú po krk a stačilo na to 3 dni.

  3. Česko kupuje rúško za 10 korun,respirátor 80 korun..vyjadrenie českého ministra..prečítajte si to ..hospodárske noviny.cz

  4. Seredan..ako vieš,že ľudia majú Matoviča po krk,máš krištálovú guľu,alebo si,len sklamaný smeráčik,Matoviča ľudia môžu hodnotiť až po rokoch.cnie sa Ti za smeráckymi drancovačkami

  5. Pre Anonym 25. marca 2020, 17:47

    Šašo z Trnavy sa dokázal dnes dopoludnia v super rýchlom konaní zhovadiť pred svetom blákaním, aké nepotrebné a predražené testy kúpila Pellegriniho vláda z Číny. Následná reakcia českého ministra vnútra Jána Hamáčeka dvoma slovami ” TESTY ODKÚPIME ” urobí zo šaša kompletného idiota.
    BRAVO, len tak ďalej a v zrýchlenom tempe.

    Je teda jasné, že ak Češi majú záujem o naše nepotrebné testy, tak majú zase iný koronavírus ako my, vždy musia byť o niečo lepší. Na ich vírus tie testy postačujú, na náš nie.

    Bude zaujímavé sledovať, kto tomu schizofrenikovi podá z predstaviteľov Európy ruku a bude ho akceptovať ako rovnocenného partnera…ved aj opice sa otočia a ukážu mu holú riť…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img