ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Možnosť ušiť si rúška

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Možnosť ušiť si rúška
Doteraz mesto Sereď od štátu žiadne rúška neobdržalo. Každým dňom čakáme na dodávku rúšok, ktoré sme objednali vo vlastnej réžii. Do doby, kým príde k dodávke objednaných rúšok, primátor mesta Ing. Martin Tomčányi prispel k riešeniu situácie a sám zakúpil látku a gumičky na svojpomocné ušitie cca 1 500 rúšok. Látku strihajú a pripravujú zamestnankyne mestského úradu za pomoci bývalej poslankyne Antónie Bánovskej. Materiál je určený pre domáce krajčírky, ktoré majú možnosť doma ušiť rúška pre svojich blízkych a susedov, ale chýba im materiál. V jednom balíčku je materiál na ušitie 5 resp. 10 rúšok a obdržia ho bezplatne.
Vyzývame krajčírky, ktoré sú ochotné ušiť rúška nielen pre svojich najbližších, ale aj pre svoje okolie, aby kontaktovali p. Adamčíkovú na t.č. 0905 55 68 79 alebo mailom: silvia.adamcikova@sered.sk.
Materiál na prípravu rúšok bude podľa požiadaviek rozvezený v piatok 20. marca 2020.
Veríme, že aj touto formou pomôžeme k tomu, aby sa riešila situácia s nedostatkom rúšok pre občanov mesta.

Fotka Mesto Sereď.
Fotka Mesto Sereď.
Zdroj: Mesto Sered, FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Primátor zakúpil látku na 1500 prúžok,,a čuduj sa svete aj gumičky. Tá látka aj s gumičkami stála najviac 300 € !!!!!!!!
    Veď kradli a predávali majetok msta, kšeftovali s podnikateľmi tak má z čoho, zo svojho to nedal, jemu je občan Serede ukradnutý. Poznáme ho ešte z čias keď robil v porobenine v Dolnej Strede – humus.

  2. Ja, ako dôchodca aj s manželkou som dostal materiál na rúška, čo nás veľmi potešilo, pretože sme ich nikde nezohnali. Ušila nám ich dcéra kamarátky. Ďakujem mestu Sereď, že aj takto sa o nás dôchodcov postaralo.

  3. Dôchodcovia dostanú kúsok handričky,čo by aj doma našli,ešte otravujú dcéru,jej kamarátku-ako riziková skupina !No pekne ! Mali dostať do schránky ako predvolebnú zásielku.

  4. Dvadsať žien v rámci farskej katolíckej charty šije rúška. Materiál máme na výrobu cca 5000 rúšok. Už dnes ich dávali do obchodov, aby ich bezplatne rozdávali v prvom rade dôchodcom. V najbližšej dobe ich bude viac. Postupne ich ľudia z charity budú distibuovať a bezplatne rozdávať aj do ďalších obchodov a budú ich rozdávať aj v sídle charity pri bývalých potravinách Dáni. Bolo by to aj oveľa skôr ale materiál na rúška išiel z Česka celý týždeň.
    Inokedy to trvá maximálne dva dni, ale teraz to dopravca skôr nezvládol.

  5. Presne takto to vyzerá,keď si vážia ľudí, a hlavne ide im o ľudí.Obrovský obdiv narozdieľ od Mestského úradu.Ešte im mali aj ihly a niť dať.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img