ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

13. dôchodok venujem ekonomike Slovenska – hovorí dôchodca Michal Kravčík

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Koronavírus bol prvý raz nahlásený v decembri 2019 v čínskom meste Wu-chan, provincia Chu-pej.

Podľa CNN bolo 9. februára koronavírusom 2019-nCoV nakazených vyše 37-tisíc ľudí a ďalších vyše 800 zomrelo.
Nakazených vtedy hlásilo dvadsaťosem štátov na svete.

Vtedy Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vyhlásila globálny stav zdravotnej núdze 9. februára. 11. marca 2020 vyhlásila pandémiu!

Medzi vyhlásením stavu núdze a pandémiou boli na Slovensku parlamentné voľby. V tom čase bolo psou povinnosťou Vlády SR sa pripravovať na krízový stav.

Namiesto toho robila populistické ťahy s mimoriadnou Parlamentnou schôdzou, aby si kúpila občanov cez 13. dôchodok.

Teraz sledujem rôzne iniciatívy na to, aby oddialili vymenovanie novej vlády. Zlé a celé choré!. Nenápadne sa verejnosť zahlcuje výraz VOJNOVÝ STAV.

Pri vojnovom stave, sa môže udiať kadečo. Múdri politici sa stávajú štátnikmi, no skorumpovaní politici dokážu zneužiť právomoc verejného činiteľa aj vojnový stav.

Preto ja občan Slovenska žiadam prezidentku ZUZANA ČAPUTOVÁ a budúceho premiéra Igor Matovic konať a vymenovať Vládu okamžite a nepredlžovať agóniu, pod ktorou v zákulisí sa môže Slovensko ešte viac okrádať..

Zároveň svoj 13. dôchodok venujem na záchranu ekonomiky Slovenska…. .

Fotka Michala Kravcika.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Presne tak ,mal by mať rozum.Jeho životná úloha sa totižto skončila,teraz,keď je pravica u moci,stratí veskeru motiváciu.

  2. p. Kravčíkovi: pozrite si video
    youtube.com/watch?v=tVKyq3Mb31I&feature=emb_logo
    ktoré natočil Slovák žijúci v Číne a nestrápňujte sa ako Vám to odkazuje Emmm 20. marca 2020, 9:52. Pokus vstupu do politiky s DS nevyšiel, tak radšej ak máte napriek veku ešte stále dosť energie, využite ju na užitočnejšie veci, napr. stavať hrázky na zachytávanie vody v lese.

  3. Článok je zo včera. To ste hádam nevedeli, že vláda bude menovaná dnes, keď vyzývate p. prezidentku a budúceho premiéra? Haló? A kto blokoval vymenovanie novej vlády? Veď to mali v rukách víťazné strany, záviselo od nich kedy sa dohodnú. Nestrápnujte sa. Venujte sa vnúčatám.

  4. pan michal kravcik,viem,ze je teraz tazka doba a by ste chceli pomoct slovenskej ekonomike,ale nezabudajte,ze nie ste tu sam,,,co máte dochodok tisic eur,ked chcete rozdavat? a potom sa na vas kazdy vykasle,ked budet vy-alebo vasi blizki nieco potrebovat

  5. Zas vifonky žrať kvôli niekomu čo nevie asi čo s peniazmi?! Ja chcem mať 13. invalidný- kúpim niečo v obchode a tak podporím aj ekonomiku slovenska, nie? Peniaze sa budú tak točiť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img