ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

„ZMENA SA PODARILA, ALE ZDRAVIE MÁME LEN JEDNO“ – Andrej Kiska

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZMENA SA PODARILA, ALE ZDRAVIE MÁME LEN JEDNO
Do politiky som vstúpil v roku 2014 pretože som videl ako našu krajinu unáša jedna strana a jej predseda. V tom čase ovládali skoro všetko. A chceli viac.
Zlyhávajúci štát, korupcia a moc „našich ľudí“ ma priviedla k tomu aby som kandidoval za prezidenta Slovenskej republiky. To bola posledná funkcia, ktorá im chýbala.
Po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej som rovnako ako tisícky ľudí na námestiach trval na páde vlády. Nepodľahol som ani obrovskému tlaku a vydieraniu, keď chcel obsadiť Ústavný súd.
Zostal som v politickom súboji aj v parlamentných voľbách so stranou ZA ĽUDÍ lebo hrozilo, že bude vládnuť ďalej.

Akokoľvek ťažké časy naša krajina momentálne prežíva, som veľmi rád, že parlamentné voľby nám priniesli novú vládu.
Po dlhých rokoch naša krajina dostane možnosť naplno sa vysporiadať s korupciou a praktikami “našich ľudí”.
Misia sa podarila.
Bolo a stále je pre mňa cťou byť súčasťou tohto zápasu a ozdravného procesu.

Avšak vzhľadom na môj zdravotný stav sa vzdávam mandátu poslanca Národnej rady Slovenskej republiky. Roky politického zápasu o lepšie a spravodlivejšie Slovensko sa podpísali aj na mojom zdraví, preto potrebujem nejaký čas na regeneráciu. Som presvedčený, že v týchto dňoch naša krajina potrebuje v politike ľudí, ktorí sú zdravotne stopercentne pripravení, aby nám pomohli zvládnuť krízu, ktorú priniesol koronavírus.

Naďalej zostávam predsedom strany Za ľudí.

Dovoľte mi poďakovať sa všetkým za pomoc a podporu. Svojim kolegom ako aj všetkým poslancom Národnej rady Slovenskej republiky prajem veľa múdrosti, zdravia a odhodlania meniť Slovensko na slušnejšiu a spravodlivejšiu krajinu.

Fotka Andrej Kiska.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No Andrejko a teraz daj inú verziu. Napríklad tú, že tvoje ego po voľbách padlo na bod mrazu. Už si sa videl premiérom. Sebavedomie ti nechýbali, ale mal si slabý výtlak. Rozdrobila si hlasy opozície, ktoré prepadli. Ak by si odstúpil kvôli zdraviu, nezostal by si ani predseda strany. Ale to sa ešte zíde, však?

  2. Ale keby nebol stál v ceste vymenovaniu pripravených sudcov, keby nebránil doktorovi Ficovi v ceste na US, mohol byť hranol preceda, nemuselo byť toľko sudcov vo väzbe, toľko trestne stíhaných a ktovie ešte akú lavínu to spustí v skorumpovanej justícii, keď už ten Sklenka spieva. Nikto sa už na nikoho nemôže spoľahnúť, takú dobu tento človek zapríčinil. Pre tých čo tomu nerozumia, tak ešte aj opička je vo väzbe. Za toto všetko môže tento človek.

    Vidíte birmovaný komunustický hranol Slovensko ste nezachránili pred touto skazou, ešte aj tie rúška a respirátory, samé odišli lietadlom do china, zakial ste vyprávali o 15-tich dôchodkoch. Za toto všetko môžu scientologovia, šoroš, slniečkari a LGBT s výnimkou premiera samozrejme.

  3. Zabudol ste na ešte jednu dosť podstatnú vec.Keď bolo celé Slovensko na nohách a v uliciach, zavolal ste do prezidentského paláca organizátorov demonštrácie.Śibnutím čarovného prútika,nepokoje prestali.Rozmýšľala som aký bol dôvod.Všetko pekne vyplávalo na povrch ,založil ste stranu a vtedy sa začal pretrčať Váš chránenec Šeliga jeden z organizátorov,ktorého teraz tlačíte do politického kotla.Ćloveka,ktorý spolu s Vami zradil národ a vlastné presvedčenie.Dokonca Váš chránenec má byť podpredseda parlamentu.Nehorázne podplácanie,nehanbíte sa ?

  4. Ako len predseda strany by namal mat imunitu a vysetrovanie jeho kauz pokracuje tak uvidime. Otazne je ci to vysetrovanie bude skutocne nezavisle nakolko ma svojich ludi v parlamente a teda tlak na zakrivenie nezavilosti urcite bude

  5. V prípade prezidenta imunita zaniká spolu so zánikom funkcie, ústava iný spôsob nepozná a ak ktokoľvek naznačuje, že predsa len existuje, tak to nie je pravda.

  6. Tomu podvodníkovi a úžerníkovi uverím,že je chorý na srdce až potom,keď zomrie skorej ako ja.Keby mal vo voľbách asi desať percent,by ste videli aký by bol zdravý a aktívny.Teraz je na jeho mieste neohrozená bojovníčka proti všetkému zlu a korupcii bábkoherečka Veronika Jana z Arcu.Svoj úžernícky cieľ splnil,majú ministerstvo spravodlivosti a to už zariadi,aby sa trestné stíhanie proti nemu zastavilo.Potom sa budú môcť v kľude venovať eurofondom,ktoré Matovič postupne prevedie pod kuratelu najmúdrejšej a všetkému rozumejúcej vyštudovanej bábkoherečky Remišovej.

  7. Vždy bol falošný a jeho vyhlásenie spravidla nekorešpondovali s realitou. Akurát po voľbách si spomenul na problémy so srdcom, áno…

  8. Aby bolo jasné,Harabina ozaj nemusím,ale on presne toto predpovedal.To budeme mať ešte veľa radosti,z tých všetkých multimilionárov.

  9. Nuž dostať vo voľbách 100 tisíc hlasov nie je výkon, ktorý by zaručoval flek premiéra. Slabé. Neviem prečo si tak fandil. V kampani urobil kopu amatérskych omylov a to len preto, že ego nepustilo. Spoliehať sa na to, že je bývalý prezident, je málo. Ale asi mu to nemal kto povedať. Preto tak dopadol. Ponížil sám seba. Charizma nula.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img