ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Na poštách platí PRÍSNY ZÁKAZ VSTUPU BEZ RÚŠKA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na poštách platí PRÍSNY ZÁKAZ VSTUPU BEZ RÚŠKA alebo inej ochrany tváre, napríklad šálu, šatky na zakrytie úst a nosa !
Kto nedodrží tento zákaz, nebude obslúžený.

Chráňme si svoje zdravie aj zdravie ľudí okolo nás.

– – –

V rámci bezpečnosti a ochrany zdravia predlžujeme lehotu vyzdvihnutia zásielok o 14 dní.
Na vyzdvihnutie tak máte v niektorých prípadoch 18+14 = až 32 dní.

Ak ste v karanténe, neohrozujte prosím doručovateľov, zásielky nepreberajte – zásielka na Vás počká na pošte.
Ďakujeme.

zdroj: slovenská pošta

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mna by zaujimalo kto dal pravo Slovenskej poste na tento zakaz. Odkedy su nariadenia Slovenskej posty nadradene nad legislativou Slovenskej republiky a jej organov?

  2. Choď kľudne na poštu bez rúšky a nakaz celú Sereď , a okolie a potom bude karanténa a uzavretie celej Serede. Naozaj si až taký blbí a nevidíš čo sa o kolo teba deje ? Pozri na Taliansko snáď, nechceš , aby sme dopadli rovnako. Asi tie nariadenia pošty a ostatné majú nejaký zmysel .

  3. Mna by zaujimalo vy idioti ako viete ze ty co su bez rusok su roznasaci koronavirusu. Jozef to co si napisal to s tym strielanim ,vies o tom ze si sa dopustil trestneho cinu vyhrazania sa. kludne za to mozes dostat 5 rokov kriminalu.

  4. Práve preto majú mať rúška všetci , pretože nikto nevie , kto je nosičom . Jozef čo si napísal je pod hranicou. Blbec je ten , ktorý sa ide lyžovať do Talianska a vie pri tom aká tam je situácia . Blbec je ten čo sa dožaduje návrat do krajiny a nechce dodržať karanténu. Môžeme sa poďakovať cestovateľom ,že to sem priniesli bravo.

  5. Pokiaľ tu budú takýto blbci, dovtedy to tu bude zlé. Vraj ako viete, že práve tí bez rúška sú roznášači… Táto otázka nepotrebuje komentár. Ak má vírus slúžiť na zníženie populácie, bolo by seriózne, keby najprv pokapali sprostí.

  6. Má niekto vedomosť, vie niekto definovať konkrétne kroky vedenia mesta, pracovníkov MÚ, mestských zariadení, alebo poslancov, ktorými by pomohli, alebo vyšli v ústrety občanom mesta, okrem prijatých zákazov a obmedzení v súčasnej situácii.

  7. Je vedomosť,: v ústrety vyšla občanom pani poslankyňa M.F. , ktorá ešte cez víkend rozbehla cez farskú charitu sereď šitie rúšok pre osamelých, dôchodcov a socialne znevýhodnených ľudí. Zabezpečili dovoz látky. Vyzývali ľudí na dodanie gumičiek, lebo tých nebolo dostatok.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img