ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

6 porušení mimoriadnych opatrení v súvislosti s koronavírusom Mestská polícia zadokumentovala a odoslala na Regionálny úrad verejného zdravotníctva

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď |   Na základe vyhláseného mimoriadneho stavu v súvislosti s obmedzením šírenia koronavírusu medzi ľudí a povinnosti mať uzatvorené obchodné prevádzky a bary, vykonali hliadky Mestskej polície v Seredi niekoľko kontrol. Vykonávané boli hlavne 13.3. – 14.3. 2020 a boli zistené nasledovné nedostatky:

Dňa 13.3. 2020 – 5 prípadov nedodržania nariadenia vyplývajúceho z mimoriadneho stavu

Dňa 14.3.2020 – 1 prípad nedodržania nariadenia vyplývajúceho z mimoriadneho stavu

Náčelník Mestskej polície Ladislav Fabo nás informoval, že dnes boli zistené zadokumentované odhalenia odoslané na Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Galante na správne konanie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. viem ze daktory na moj prispevok zareagujete podrazdene, ale neni v moci nikoho udrzat vetky deti doma. Tak ako neni v moci MP neustale rozhanat vsetky skupinky. V prvom rade su za deti zodpovedny ich rodicia. Tych by malo trapit ze behaju v skupinach po vonku. Pre dospelych je pohodlnejsie vypustit deti von a mat od nich doma pokoj. Darmo tu kydate na MP nemozu byt nonstop na workaute, alebo pri rampe, alebo na vsetkych detskych ihriskach sucastne. Vcera podvecer som bol na hradzi ked uzatvarali workout aj rampu a posielali deti odtial prec. Poslali ich prec a decka isli rovno do parku a tam boli dalej cela skupina. To ze ich poslu z jedneho miesta prec, neznamena ze sa decka rozprchnu domov, oni sa len presunu cela tlupa ako su. PS: uz cakam ktory inteligent napise ze sak mali tie decka nalozit do auta a odviezt ich domov 😀 😀 :D.

  2. sa Vám píše , aby deti boli doma . Takúto situáciu si nepamätajú , ani najstarší z nás . Naozaj si myslíte , že rodiny skáču od radosti , že majú deti doma .Nie kvôli tomu , aby sa ich zbavili , ale preto , že musia . Mnohí majú hypotéky, ktoré musia platiť a musia rozmýšľať , keď teraz nemajú prácu ako všetko zaplatia. Budme , troška empatický a aj v tejto ťažkej situácii sa snažme byť predovšetkýchm ľudia. Ak nás ma táto situácia niečo naučiť tak je to asi to…

  3. sme maly obchod / v prenajme/ v Seredi ktorý zatvoril preventivne už v piatok do odvolania, pretože predavačky frflali že sa boja. Kto sa nebojí. Rešpektovali sme a zatvorili, predavačky išli na OČR.
    V pondelok sme ich informovali že nakoľko predávame základné potraviny možme fungovať ďalej. Fungujeme naďalej. Predávame si sami majitelia / veď z čoho budeme žiť/.
    Dnes nás boli pozrieť v praci obe predavačky aj s rodinkami že oni si idu opekať na záhradu.

    Slovač je chorý národ, ja si neviem predstaviť čo budete robiť A Žrať o mesiac !!!
    Do roboty sa Vám chodiť nechce, len výplaty, OČR, a hovädiny vymýšľate. Skapeme od hladu o mesiac! Z čoho chcete všetko platiť!
    zivot neskončil len my sa musíme prispôsobiť a to sa Vám nechce.

    Keď mate OČR alebo PN.
    Sedťe doma na riti!!! Aj na Vás príde, čo myslite že štát Vám bude platiť keď Vás začneme udávať my ako zastnavatelia.

  4. …Bohuzial, s tym sa da iba suhlasit. Ale toto ziadna z nich nepochopi. Ved majitel musi!!! Aj pre toho vyssie, co pise,ze deti sa doma nedaju udrzat. To si mysleli aj Srbi. A uz maju zakaz vychadzania. Vseobecny zakaz v noci a starsi 65 r. celodenne. Tiez si mysleli, ze „toto“ je rekreacia.

  5. Myslím si,že maloobchody mohli byť otvorene,tam nie je až taký pretlak ľudí,ako vo veľkých potravinách a to,že sú zatvorene bary,šenky,reštaurácie..to je v pohode..

  6. Pre LAHKO – skus si este raz precitat o co ide. O deti, ktore uz ak su vonku, aby sa negrupovali vo fäcsich skupinkach. A to im mali zdoraznit rodicia. Nikto neskace od radosti z toho aka je situacia. Ale v tejto situacii treba nastavit nejake pravidla, aby sa znizilo riziko. Ibaze to stale niekto nechape. Zjavne ani ty.

  7. Hrobnikovy smrtka ukradla lopatu to ma zato ze za ni v hospode neplatil utratu. Chudak hrobnik nevi cim bude tetko lidi pohrbivat.

  8. Možme tu písať.nadavať..kolko len chceme…ludia su niektorý ozaj na hlavu…Idem na rychlo do bankomatu dnes..tak to co som videl mi stačilo..samozrejme kazdy 5 ,6 bez ruška..ale henten odpad spred kocky ..to my stačilo..cca okolo 7my bez rušok opilcov…tam chrákal do toho koša jeden..to my stačilo..darmo budu mat 1000 ludi ruska..ked henteka spodina tam postava..A gool bol ked som vyberal v gumovych rukavicach peniaze s bankomatu..isli cigani naše tlsté hamburgery sa smáli že v rukavicach v bankomate..tak potom už fakt neviem..

  9. Prepáčte za otázku,ja som z inej planety,môžte mi prosím vysvetliť,ako Vas proti vírusu ochráni nosenie jednorázovych rúšok a ako som si všimol veľa ľudí tie rúška nosí opačne,tak si prosím Vás na nete najdite vysvetlenie,ako sa má správne nosiť rúško

  10. Na webe je nespočetné množstvo vyhlásení a článkov z mesiaca január, február kde odborníci tvrdia ako sú rúška nedostatočné na ochranu. Dnes tí istý ľudia permanentne v médiach tvrdia opak. Sme ovce a ženú nás kam chcú.

  11. Pozrite si stránku cdc.gov…a čast ochranne pomôcky CDC…potom už konečne pochopíte,že rúška sú na dve veci..to,že sa tu môže zvýšiť počet infikovaných,nebude dôsledok,že pár ľudí tu nenosí rúška,ale bude to dôsledok toho,že tie rúška neochranuju,čiže či nosíš rúško,alebo nenosíš,vírus si ta nájde..a hlavne neverte hlavnemu kecalkovi Pellimu,ktorý trepe jedna radosť,nová vláda rýchlo zistí,že to čo keca,bola len rozprávka..

  12. ruska nosite aby ste chranili ostatnych treba sa chovat sam k sebe tak akoby kazdy z nas bol nakazeny to je jedina cesta ako yniyit dopad napravit skodu spachanu politikmi na zdravotnictve a vedeni tohto statu doteraz … a ked to skonci treba konecne spravit poriadok

  13. No neviem,ako sa k tým ruskam postaviť.Zostal som trčať v Nemecku,a tu 95 procent ľudí ruska nenosí,to isté je v iných zapadnych krajinách.Co teraz,pomôžu,nepomôžu,ja ozaj neviem,proste,ten boj je prehratý,ide len o to,aby sa ťa nákaza spomalila,a nezlilvidovala cele zdravotníctvo.Takuto situáciu nezvládne ani jedno zdravotníctvo.Ked teda rusko,tak rusko, aspoň niečo,čo môže človek pre seba urobiť

  14. vymenime ho za vlecku hnoja,aj hnoj smrdi no je uzitocny a podporuje rastliny v raste,masny tiez smrdi no roznasa choroby.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img