ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Zásah NAKA: 13 zadržaných sudcov, obvinení z viacerých trestných činov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zadržaní:
– 13 sudcov
– 1 bývalá sudkyňa
– 1 správkyňa konkurznej podstaty
– 1 advokátka
– 2 civilné osoby

Obvinení z:
– korupcie
– zasahovania do nezávislosti súdu
– marenia spravodlivosti

Vyšetrovací tím HMLA naďalej pokračuje v procesných úkonoch.

Zdroj foto: SME.sk (úprava – PZ)

Zdroj: Polícia SR, Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nemyslim si, ze ide o divadlo pre ludi. Uz nie.

    Vsetci cakali na vysledok volieb. Predsa len, konali tak, aby si nenaspinili do nohavic – ono sa to tazko cisti a hodne to smrdi.

    Po volbach musia byt zmeny jasne uplne kazdemu – zmrdom a parazitom, ako aj tym ktori zmrdov a parazitov kryli.

    Obe strany maju problem a oni to vedia.

    Ta prva skupina by uz aj pre istotu mala spavat so zbalenou zubnou kefkou a nahradnymi trenkami v igelitke a ta druha skupina v zaujme prezitia na funkciach musi konat tak, aby „kratkodobe stratenie sa na ceste“ mohla aspon ako tak logicky odovodnit napr. chvilkovou nepricetnostou, alebo skor nevedomostou, v kazdom pripade dostatkom argumentov, preco sa im fakt az tak velmi, v tak vela pripadoch a tak velmi dlho zdalo, ze SKUTKY SA NESTALI…
    Mnohi su zvyknuti kabaty obracat liezt do konecnika komukolvek, hlavne ze to vynasa. A teraz pojde o ich hole prezitie na slobode. Aj opicka Jankovska si totiz dlho myslela, ze bude sudit vecne…

    No nic, krok za krokom…

  2. Páni z NAKA poprosil by som vás, aby ste sa aj v Seredi a Galante poprípade aj na krajskej prokuratúre v Trnave zastavili. Aj tu je zopár indivíduí, ktoré by vás mohli a mali zaujímať. Na úrade v Seredi vás očakávame už pomerne dlho ale už sa vás asi dočkáme. Dúfam.

  3. aj Ty veríš na Ježiška?keď odsúdia niekoho z nich tak Ti osobne donesiem flašu.aj ked nepiješ.ale šanca je nulová

  4. Overena ip 11. marca 2020, 21:15 at 21:15 – len zo spisov do ktorych vidim viem, ze na stole toho bolo a je hodne.

    A teraz uz konecne ma zmysel tahat „esa z rukava“.

    Tie, ktore by este pred mesiacom dost urcite boli bezpredmetne, nakolko by skoncili v sufliku u konkretnych vysetrovatelov, prokuratorov a sudcov (mena neskor) nepovsimnute rovnako, ako vypoved podpalaca Andu v casti, kde hovori o tom, ze podpalenie auta u neho objednal konkretny clovek, koho meno nepovie…

    Krok za krokom…

  5. Zatial mozem povedat ze na tom pracovala elita. Sered je v strede nitry trnavy a hlohovca. A ti pani si objednali zmenu..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img