ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Oslavy MDŽ v Pate

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V piatok 6. marca zorganizoval Obecný úrad v Pate oslavy Medzinárodného dňa žien. I keď mnohí občania zastávajú názor, že tento sviatok je prežitkom bývalého režimu, predsa sa sála vynoveného Domu kultúry naplnila. O kultúrny program sa postarali deti z Materskej školy, žiaci Základnej školy a Základnej umeleckej školy v Pate. Hlavný program vyplnila a o dobrú zábavu sa postarala hudobná skupina Kašubovci. Starosta obce Jozef Berčík na záver odovzdal každej prítomnej žene na znak vďaky kvetinu. Po ukončení podujatia si návštevníci DK mali možnosť prezrieť výstavu prác žiakov výtvarného odboru ZUŠ v Pate.  Nakoniec sa uskutočnila autogramiáda a malé pohostenie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takí čo sedia iba na počítačoch a mudrujú vôbec nechápu čo pre dôchodkyne znamená takéto podujatie, hlavne keď boli na to zvyknuté. Myslím že obec neskrachuje a spravila pekný deň. Tých bývalých komunistov je pol Paty , ale sú dobre prezlečení. Možno že dnes sedia prví v kostoloch ako som to videla v Seredi.

  2. Pre Patana….je dávno po komunizme a záujem o taketo akcie je stále aj u mladých. Sála bola skoro plná. Daj podnet na nejakú peknú myšlienku TY konečne.

  3. Ty si dobrá trubka. Kto je uvedomelý, tak už v piatok vedel, že netreba ísť tam, kde je veľa ľudí. Lenže takým analfabetom ako si ty, tak tým to nevysvetlí nikto. Asi ti to mali prísť osobne oznámiť, keďže si ťažkopádny a nechápavý človek. Vďaka takým dementom je teraz takáto situácia.

  4. Starosta obce Pata aspoň niečo robí a ženy si to zaslúžia. A pre Patana je táto odpoveď: Stálo to peniaze, ale nie toľko čo si myslíš.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img