ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

„… aby u nás už nikdy spravodlivosť neplakala v kúte.“ – Ján Budaj, poslanec NR SR

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Poslanec NR SR Ján Budaj sa na svojom FB profile  prihovoril skorumpovaným politikom, policajtom,  prokurátorom a sudcom:

Dúfam, že tento obrázok vidia všetky tie nájomné sudkyne, mafiu poslúchajúci prokurátori, aj „šéf“ R.F..
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prisla politicka objednavka na zmenu. Tak ako v seredi sa nevedia niektori podnikatelia dostat k biznisu lebo primator. Vela vplyvnych ludi nasral. A kedze sudcovia su pod enormnym tlakom hodia ho cez palubu. Sered zacala byt moc financne zaujimava. Tak sa vytvori verejny tlak a ked sam neodstupi bude sa valit spina.. To je politika.

  2. V Seredi zopar ludi, ktorych vplyvnymi urobili obcania tym, ze im dali moc zabudlo na pravidlo „Zi a nechaj zit…“

    Takze nie ze sa niektori podnikatelia nevedia dostat k biznisu lebo primator, ale niektorym podnikatelom je biznis priamo upierany, cielene likvidovany napr. konanim konkretnych ludi pri moci, ktore je priamo v rozpore s Ustavou SR a ostatnymi zakonmi. A to nielen biznis, ale aj legitimne aktivity OZ, ktore su s konkretnymi osobami spajane.

    Prichadza k nezakonnej nielen negativnej, ale aj pozitivnej diskriminacii a opacne, niektore skupiny ludi su uprednostnovane a zvyhodnovane.

    Vsetko NEZAKONNE konanie bude riesene kompetentnymi organmi. Krok za krokom…

  3. Nepáči sa mi,ako sa neustále vyhrazate,a podporuje to moju mienku o Vás.Ma to tu jeden háčik,dúfam ,že spravedlnost bude určovať čo je zákon,a nie Vy.Lebo strana,ktorá vyhrala a Vy k nej patríte , sa určite nebude správať tak,že bude naháňať ,a prenasledovať ľudí na želanie svojich jesitnych členov.Zacinate tu vytvárať mediálne situácie ,ktoré chceli práve ľudia svojim rozhodnutím vo voľbách ukončiť.Podajte trestné oznámenie,a nechajte to na orgány , a sudy.

  4. Haló. 7. marca 2020, 7:56 at 7:56 – nepatrim k ziadnej strane. Nikdy som nepatril a patrit nebuem. Nepaci sa mi, ked o mne klamete.

    Je smiesne, ked napisete, aby som podal TO bez znalosti, co kto kedy vykonal. Napisal som to, co som napisal prave preto, ze TO podane su. Uz by ste si mohli zvyknut na fakt, ze ja nezmysly nepisem.

  5. stále žije v dobe 80 rokov keď bolo bežné sa vyhrážať z pozícií sily. Hlavne aby to videl jeho šefko tu fotku pretože on jediný je usvedčený daňový podvodník ktorý mal šťastie že to bolo premlcane.

  6. Ex štb 7. marca 2020, 11:51 at 11:51 – Budaj spravne povedal, ze ´89 rok priniesol slobodu, demokraciu a pravo slobodne sa vyjadrovat. So zneuzivanim tychto prav sa musime vysporiadat sami.

    Viete aj dokazat to, co tu verejne no anonymne o konkretnych ludoch pisete?
    Pretoze ja viem, ze klamete. Nemozem tvordi ci umyselne alebo z neznalosti, no pre vysledok konania a nasledky to je jedno.

  7. Miloš, naozaj si myslíš, že 89 rok priniesol našej krajine niečo dobré? Že tu máme demokraciu, právo a slobodu prejavu? Veď sa tu rozkradlo a zničilo de facto celé poľnohospodárstvo aj priemysel, z ľudí sa tu spravili otroci za almužny, nejaké slovenské podniky takmer neexistujú, obyvateľstvo je zadlžené, systém či zdravotníctvo školstvo alebo justícia k.o., ľudia sú tu prenasledovaní a trestaní za názory, na školách sa vymývajú mozgy deckám a toto pomenuješ, že je to dobré? Pardon ale celý 89 rok bol humbug a jediné komu to vyhovuje sú hajzli a zlodeji. A paraziti na systéme, ktorí sú dnes už prakticky netrestateľní, lebo mimovládky a EU držia nad nimi ochrannú ruku. A keď to niekto pomenuje pravým menom, tak ho jednoducho systém odstaví…lebo rasista, extrémista a fašista. Jediný názor ktorý je dnes povolený je názor mimovládok, progresívcov a liberálov. Všetci ostatní sú zlí. A toto má byť akože tá nová doba.

  8. Plne súhlasíme s vašim príspevkom,a pravda,je to zlé čo sa deje vo svete a zodpovedná za to je EU a všetci darmožráči čo tam sedia,starajú sa do každej krajiny,a načo,každá krajina je jedinečná a prečo by sa mala dať riadiť nejakou EU.tento kolos by mali rozpustiť,a to by bolo veľmi dobre !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img