ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Oslavy Medzinárodného dňa žien v SEREDI

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mesto Sereď v spolupráci s Denným centrom pre seniorov zorganizovali na štvrtok 5. marca oslavu Medzinárodného dňa žien. Do estrádnej sály zavítali slávnostne naladené dámy, aby si užili toto tradičné kultúrno-spoločenské podujatie.

Na úvod osláv vystúpili s krátkym programom žiaci Základnej umeleckej školy, čo potešilo všetkých prítomných. Potom nasledovala plánovaná Výročná členská schôdza DC vedená vedúcim Jozefom Valábkom. Pozvanie prijal aj zástupca primátora Ľubomír Veselický, vedúca organizačného oddelenia Silvia Adamčíková a predseda OO JDS v Galante Jozef Bavúz.

Počas schôdze vedúci Jozef Valábek zhodnotil uplynulý rok, počas ktorého sa Dennému centru podarilo uskutočniť množstvo športových a kultúrnych aktivít. Aj v tomto roku čaká členov DC niekoľko zájazdov, kultúrnych podujatí, športových zápolení, rekreácií ale aj brigád či súťaží. Seniori sa už teraz tešia na rok plný zážitkov a zábavy. Po oficiálnej časti schôdze Jozef Valábek poprial všetkým dámam k ich sviatku len to najlepšie, hlavne veľa zdravia a spokojnosti. Zástupca primátora Ľubomír Veselický jeho slová doplnil: „Nie všade má žena takú hodnotu ako v našej spoločnosti. Je dobre pripomenúť si, že sú štáty, kde žena nesmie vlastniť ani vodičský preukaz. V tento deň si pripomíname Medzinárodný deň žien a ten jeden kvietok, ktorý dávame je symbol tohto dňa…ale zároveň je to pre pánov aj výzva, aby sme úctu k ženám vyjadrovali každý deň.“

Na záver si minútou ticha prítomní pripomenuli pamiatku zosnulých priateľov a známych.

Po ukončení schôdze prítomní muži všetkým ženám popriali k ich sviatku len to najlepšie a každej dáme odovzdali kvet ako symbol úcty a vďaky. Potom už nastal čas na zábavu. Na pódiu vystúpil spevácky zbor Pohoda a po nich už do tanca hrala skupina Naši.

Hoci je oslava Medzinárodného dňa žien pre mnohých už len prežitkom, spájajúcim sa s bývalým režimom, u väčšiny prítomných dám sa teší veľkej obľube. Sú na tento sviatok zvyknuté a berú ho ako tradíciu. Krásne popoludnie si všetci užívali plnými dúškami. Tohtoročná oslava MDŽ mala úspech, čoho dôkazom bol úsmev a spokojnosť na tvárach prítomných dám.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img