ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Arogancia moci, doba kešu a politická garnitúra ľudí ktorí vyhrajú voľby a môžu všetko, odchádza do histórie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Práve táto noc v novodobej histórii Slovenskej republiky patrí medzi tie najdôležitejšie. Po dlhoročnej vláde politikov zmietajúcich sa v nespočetnom množstve káuz sa občania skutočne prebudili. Neuverili prázdnym a nezmyselným sľubom ľudí, ktorých minulosť a ich konanie takpovediac dobehlo a dôveru dali demokratickej opozícii na čele s hnutím Igora Matoviča  OĽaNO a ďalším stranám, ktoré majú potenciál do krajiny skutočne prinavrátiť  právo, spravodlivosť, morálku a politickú kultúru.

Od dnešného rána začína zápas o stabilnú vládu, ktorá by mala mať na pamäti množstvo krívd napáchaných za dvanásť rokov na národe a vlastne  celej krajine.

Je na lídroch strán OĽaNO,  Za ľudí, (PS/Spolu), Sme rodina a SaS, akým spôsobom  po zostavení vlády (prezidentka s najväčšou pravdepodobnosťou poverí na rokovania o novej vláde Igora Matoviča)  si budú uvedomovať zodpovednosť voči nám občanom.

Nateraz je nutné vyzdvihnúť vysokú účasť občanov vo voľbách do NR SR 2020 a oceniť snahu o návrat a zachovanie demokracie na Slovensku.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vidno, ze ste clanok pisali pre tretou rano. PS/Spolu ste v nom mohli vynechat. Tak to dopadne, ked sa niekto pol roka pred volbami vidi premierom. Ziadna pokora. Inak som celkovo s vysledkami volieb spokojny.

  2. Vypada to, ze maju ústavnú vacsinu. Tak to sa fakt tesim, ako budu menit zakony. Mali by to robit bez problemov, ze? Ale… No, ved uvidime teraz tie velke huby a velke gesta… Ale v podatate som rad, ze to je takto

  3. Dúfajme,ale skoro tú istú konštelácii sme tu už mali,dajme im čas,mne sa len nechce a nechce ľúbiť,že každý ich líder je milionár , a super milionár.

  4. Gratulujem ovce, nič lepšie ste zvoliť nemohli. Blbečka z Trnavy, falošného anjela z Popradu, no proste po pi.. Slováci, o našom národe som si nejaké extra ilúzie nerobil, ale po týchto výsledkoch už o tom nepochybujem. Slovák nerozmýšla mozgom ale televízorom a internetom. Čo nabulikali médiá, to je 150% pravda. Tento národ naozaj nemá budúcnosť.

  5. Aj tak lepsie ako doteraz. Akurat mi vadi ten Kiska, nemusel sa tam dostat. Nerozumiem jeho volicom cim ich ohuril, slaby je ako 5 krat prevareny caj. Omyl v politike.

  6. Kto bude teraz držať transparenty pred rečnickym pultom ???? Keď bude premiér p. Matovič rozprávať rozprávky na dobrú noc ?p. Pročko ?

  7. nadpis ktory ste zverejnili p. majko,dufam,ze bude platit aj na nas seredsky parlament a par spinavcov odtial vyleti priamo cez zatvorene okno,hadam,ze seredsky brucho doskakal.

  8. Tych noci v novodobej histórii Slovenskej republiky ktore patrili k tym najdolezitejsim tu uz bolo ,kazde styri roky. Sluby, kecy ,neda sa to, lebo,bohuzial, ,co na to povie EU, atd,atd. Vsetko ostane po starom. Zlodeji budu kradnut dalej ,len inym sposobom.

  9. Možno prezlečie kabát ,tento mu bol už aj tak priúzky,keďže p.premiér matovič je korupčné hnutie,hádam príde spraviť poriadok aj do serede 🙂

  10. Teraz sa ukáže ako Matovič bude viesť SVK. Dnešná nezamestnanosť pod 5%, migranti nula, koronavirus na SVK nepotvrdený.
    Som zvedavý či to takto bude aj po asi jeho vlády.
    Dúfam že opozícia každú jednu vec mu dá vyžrať tak ako to on robil celý čas

  11. Svetovládci to asi pekne zmanipulovali ,chazarské svině si nenechaju vziat koryto a tiež chcú zasahovať do ústavy, uz tak raz urobili a to za vlády Cyklistu Dzurindu. Jedná sa o to, že zisky zahraničných pobočiek podnikajúcich na Slovensku sú našim zákonom chránené, a teda zákonne môžu odchádzať zo Slovenska preč. Tu ide o mnoho Euro miliardové sumy,radovo desiatky miliard Eur. A toto nebolo zmenené ani za vlády Smeru, pretože Slovensko by bolo mozne na základe tohto žalovať na medzinárodnom súde. Tak to maju pekne poistené. Zaujimave ze tomuto sa nevenovala žiadna politicka strana . Z toho vyplýva jediné. Ak máme všetky strategické podniky rozpredané do zahranicia, plus žerieme západný odpad a este za to platíme pekne draho, že stúpa cena vsetkého, jednoduchemu a nevzdelanemu slovakovi sa podhodí ze za to môže vláda. Ale tá by prehrala vsetky súdy a preto mlčí v tejto otázke. Ako potom chceme dosiahnuť väčšiu životnú úroveň pre bezneho obcana ? Toto a ďalšie základné otázky sa neriešia. Ale na každý problém riešenie existuje, len s tým nemusia byť spokojní občania. Ne narážam na voličov. Sme v tom všetci, nikto nie je víťazom volieb, to sa ešte len ukáže, tak nepredbiehajme. Tých 34% ludí čo nevomilo pochopilo, že čo sa to vlastne deje a že výsledky volieb sú vopred dané. Poviete si dobre ze sa tam nedostal ten feťák z PS Spolu ale aj on dostane svoju odmenu za podporu, rozmiestnia svojich ludí po ministerstvách a úradoch. Nikto nepríde skrátka. Slovensko asi potrebuje padnúť na hubu, aby voliči dostali rozum. Už sa teším na cirkus v podaní poloblázna z Trnavy. Doteraz si robil kampaň a oblboval voličov s jednoduchým rozumom somarinami. Mnohí blbci mu to zožrali aj s navijákom, nuž čo potrebujú skazený žalúdok a potom budu grcat.Tymi hlupostami a vykrikovaním o mafii znechutil určite dosť voličov, pochybujem že ich dokáže uspokojiť, hlavne ak mal stále plnú hubu mafie , teraz chce ísť do koalície s mafiánom z Popradu. To som zvedavý ako bude spoluprácovat s daňovým podvodníkom a zlodejom pozemkov. Pritom on sám je daňový podvodník. Jedno mu treba uznať, vedel ako na blbcov. Ekonomicka kríza čochvíľa začne klopať na dvere, EU sa tiež posnaží, bude to tu ešte veselé
    Slovensko je kolónia, kde si majú obcania maju myslieť že o sebe dokážu rozhodovať. To je pre obcanov najlepši model ako môze kolonia fungovať. Občan sa báť nemusí, najväčší strach po týchto voľbách budú mať tí co pôjdu od koryta. Ten obyčajný človek čo nesedí doma na sociálke aby prežil musí makať ďalej až pokiaľ nevypustí dušu, ten dôchodca bude aj naďalej zobrak s zobrackym dôchodkom. Nič sa nemeni k lepšiemu, len to oblbovanie sa poupraví, zmení sa hladanie nového nepriateľa ľudu , doteraz to bol Kotleba a popieraci holokaustu a ide sa ďalej. Ale na toto svinstvo musí aj niekto pracovat, odvádzať dane, platiť si poistenie . . . Vsak to maju nasi politici- sluhovia kolonizatorov dobre vymyslené.

  12. Minimálne to bolo lepšie pre radových zamestnancov, lebo títo podnikatelia sa na ľudí z vysoka vyserú. Kto bude tlačiť na rast miezd? Sulík, Kiska, Matovič? Však iné furt neomieľali len viac slobody v zákonníku práce. Ale pre koho? Pre pdonikateľov? Úprimne, keď vidím Kiskov falošný úškrn, je mi na blití, rovnako tak aj z jeho voličov. Bo človek psychicky zdravý ho voliť nemohol.

  13. Miloš, otázka na telo. Bola veselá žúrka v Trnave? Konečne došla tá vaša zmena aj ked sa tam Chvalabohu nedostali aj progresívci, lebo to by bolo amen gloria s touto krajinou 🙂 Masírovanie mozgov médiami sa v konečnom dôsledku vyplatilo, ako aj „ultra slušné protesty ultraslušných ne-politikov“.

  14. Prečo ste toto nenapísali pred voľbami?možno by sa ľudia spamätali,škoda je to neskoro,budeme mať nové divadlo Matovič vz Pročko ,hercov majú ,budú sedieť v parlamentných laviciach,komu budú hrať teraz divadlo? Budú mať obecenstvo ?

  15. Jedno ma teší,že špine,čo tuto krajinu rozkrádali posledné desaťročie,dostali načas stopku,ale aj tak dostali dosť percent,chápem,že smerákov volili tí,čo mali doteraz z nich užitok,ale tí daľší,k tomu sa nebudem vyjadrovať a chvalabohu aj PS-áci utreli nos..

  16. Matovič, Kiska, Sulík ako pravdepodobná nová koalícia 😀 Hmm, tak to je teda kauf a posun vpred. Ovcééééé, používajte prosím na rozmýšľanie mozog a nie markízu a denník n.

  17. vidím tu názory, že ľudia sú ovce a volili tak ako volili. ale nikto nepovedal čo by v tejto zostave bolo najlepšie. teda pre tých čo takto kričia a osočujú je to správne len ĽSNS kde nič nedokázali a z ľudí si robia len prču. Však ich predseda z posledných debát zbabelo utekal.

  18. Americkú televíziu,,,Markízu “ by mali úplne zrušiť,nič dobré nám nepriniesla,a to čo v nej dávajú sa nedá pozerať,samé násilie,erotika ,farma a iné nezmysly

  19. Igor Matovič si zobral na seba obrovsku zodpovednost a nebude to mat lahke. Ked skonci volebny ošial tak nastane tvrda realita. Prazdna kasa, deficit cize zadlzenost statu, nastupujuca financna kriza, nasledne zacinajuca nezamestnanost, pandemia koronavirus a nastupujuca obrovska utecenecka kriza z Turecka. Toto su faktory ktore nic dobreho neprinesu. Dotoho tlak NATO na vojenske zakladne v Sk proti Rusku a globalizacne ekonomicke zaujmy. A dotoho samozrejme pride odpor smeru a jeho ovladanej chobotnice statneho aparatu. No som nazaj zvedavý co toto prinesie pre nas obyvatelov. Som zvedavy ako bude bojovat s finančnou tou ktorou skupinov, kolko bude rozsudkov a odsúdených z kauz ktore tak prezentoval. Ludia mu dali obrovsku dôveru tak ocakavaju zlepsenie a výsledky.

  20. Emócie opadly a zostala realita. Traja podvodníci + multiotecko. Tešte sa Slovaci na roky uťahovania opaskov.Alebo multiotecko dostane rozum a nepôjde si to všetko vyžrať za týchto podvodníkov. Počká si v opozícii a o pol roka tu máme ďalšie voľby. Neverím že by vydržali dlhšie spolu.

  21. Zrazu aka osveta nastala. A kto ich teda volil? Nikomu nedoslo divne, ze 4 milionari tarali o slabych, xhudobnych a chorych? Neskoro ovecky, neskoro

  22. Miloš este asi spi v centrale olano a dospava opicu😂 ale asi nastane konec kritiky vlady na tomto fóre 😕 ale mozno to prinesie posun v rieseni kauz nasho mesta

  23. Obyvatel 2. marca 2020, 10:35 at 10:35 – chapal by som Tvoju poznamku, keby si ma nepoznal tak dobre, ako ma poznas.

    Pod druhym statusom som napisal:

    „Vysledky volieb je potrebne brat ako fakt a verit v zostavenie zodpovednej vlady.

    A od zaciatku MUSIA OBCANIA KONTROLOVAT POLITIKOV zo vsetkych stran, ktore moc v state preberu.“

    Kedze som spolu s rodinou volil ludi z kandidatky OLaNO, citim urcitu spoluzodpovednost za to, ze ziskali mandaty a prave preto ja osobne budem rovnako pristupovat k hodnoteniu krokov, ktore budu vykonavat.

    Mam zaujem o PRAVO A SPRAVODLIVOST pre kazdeho. A ano aj v Seredi…

  24. Dúfam,že si nemyslíte,že z ničoho nič,tu bude hned lepšie,budúca koalícia nemá zázračný prútik,aby to tu dala aspon trošku do poriadku,ked Matovičovi nebudú hádzať pod nohy polená,tak časom by sa to možno malo pohnúť smerom k lepšiemu..je zaujímavé,že tunajšie smerácke ovce už bliakajú o predčasných voľbách,podľa vzoru svojho spuchnuteho vodcu..

  25. Čas ukáže ako budú plniť sľuby, ktoré tak vierohodne ľuďom predkladali. Alebo veľmi rýchlo na ne zabudnú, tak ako každí pred nimi? Nechajme sa prekvapiť! Oni vám sľúbia aj modré z neba, len aby sa tam dostali.

  26. Nikto by to nemal v dnešnej situácii ľahké. A nebude to mať ani Matovič. Smer musel skončiť tak ako HZDS. Chobotnica mala už veľa cicajúcich chápadiel,

  27. Očakávať od Matoviča a spol. veci ako zodpovednosť a pod. je ako čakať, že Kim zavedie v Sev. Kórey demokraciu. Opravte ma, ale 4 roky Igorko dokázal jediné, ukazovať prstom, bliakať po druhých, točiť trapné videjká, robiť nekonečné tlačovky, no nepamätám si na jeden jediný návrh, ktorý by riešil akékoľvek problémy ľudí.

  28. Anonym 2. marca 2020, 18:55 at 18:55 – keby ste toto napisal o desiatkach poslancov SMERakov, necudoval by som sa.

    Odporucam nepisat hluposti, ale preverit podane navrhy pocas 4 rokov prave poslancami za OLaNO.

  29. Podávať návrhy zákona je jedna vec a hlasovať zasa iná. Hoci majú ku sebe dosť blízko.
    Ak si dobre pamätám, p. I.M. vo svojich opiátoch k voličom (účinné boli najmä u tých s jednoduchým myslením) vyhlasoval o zavedení hmotnej a trestoprávnej zodpovednosti pre št. úradníkov za špatné rozhodnutia, kam patrí aj korupcia. Nebol však prvý a ani jediný. A keď prišlo na lámanie chleba, tak taký zákon svojim hlasom nepodporil! Len preto, že ho podala ĽSNS?

    P.S. Ako by podľa Vás mala vypadať „účinná kontrola politikov zo všetkých strán“ ? Cha cha, čistá teória . Obaja vieme, že to účinne nejde ani na komunálnej úrovni a nieto celoštátne!

  30. pre p.Majku : Vaša neskutočná veta,že výsledky volieb potrebné brať ako fakt platí iba pre tie voľby,kde oklamaním voličov vyhral váš favorit a sponzor ? Škoda,že ste takú rozumnú vetu nenapísali aj po minulých a predminulých voľbách,vtedy ste voličov nazývali ovcami,baranmi a zmrdmi.

  31. Pán Majko ďakujem za upozornenie na tento článok aj diskusiu pod ním.Tu je dôkaz,že ste už pred prevzatím novej vlády napísal že treba politikov kontrolovať. Prečo ste skôr na to neupozornil?Ako už niekto písal,veľa ľudí si myslí že stále vychvaľujete len oľano.Tu je pravda stará rok.Držím palce v zápase

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img