ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Rozsudok: Kočner 19 rokov, Rusko 19 rokov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V máji 2018 sme podávali trestné oznámenie za antedatované zmenky.

V júni 2018 bol Marián Kočner vzatý do väzby.

V júli 2019 začalo hlavné pojednávanie.

Po 25 dlhých dňoch hlavného pojednávania dnes padol rozsudok – Marián Kočner a Pavol Rusko boli uznaní vinnými z obzvlášť závažného zločinu falšovania cenných papierov a zločinu marenia spravodlivosti.
Špecializovaný trestný súd im za to uložil: Mariánovi Kočnerovi 19 rokov odňatia slobody a Pavlovi Ruskovi 19 rokov odňatia slobody.

Spravodlivosť dnes vyhrala.

Je to dobrý boj, a nesmieme ho nikdy, nikdy vzdať.

Foto: Plus jeden deň (takto sme v júli minulého roku začínali pojednávať)

zdroj: Daniel Lipšic, Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Teraz je škoda, že doktor Chamradin nie je na US, mrhá zbytočne časom pri zbierani 4% tie aj tak zobral SMERu a.s. Teraz by tam bol býval zarobil plné kufre penazí. Rovnako je škoda, že doktora Hranola ten slizský Kiska nevymenoval za precedu US, bol by sa teraz postaral o tích urodzených pánov dvoch. A určite by sa postaral aj o Laci báčiho svojho statkára,ten sa ani neodvolal, a to všetko kvôli tomu Kiskovi, mal ho vymenuvať. Bol by vám doktor bradavica teraz ukázal ako sa užíva spravodlivosť. To tam budú jakože teraz 19 rokov? Takí urodzení páni? Ako sa má teraz cítit Strapaty so Stromčekom? A ako ostatní agenti ŠtB, napr. ten dialničiar Úzky alebo aj ten spotený z toho školstva, som v telke videl, že aj žilinského emisného Jana od strachu dvihlo z krčmy pred kameru. Keby nebol ten oný Kiska doriadil ten US, mohol byť klud navždy.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img