ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Dnes zvíťazilo právo a spravodlivosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aj keď ešte nie úplne.

Rozsudok ktorým senát Špecializovaného súdu poslal Mariána Kočnera a Pavla Ruska na 19 rokov do výkonu trestu v tretej, teda najprísnejšej nápravnovýchovnej skupine, nie je právoplatný, nakoľko odsúdení sa odvolajú. Rozhodovať tak bude Najvyšší súd SR.

Pre krajinu je to teda dobrá správa, no zlou je fakt, že samotnému vyšetreniu kauzy a potrestaniu vinníkov predchádzala brutálna vražda novinára Kuciaka a jeho snúbenice.

Aby sa na Slovensko vrátilo právo a spravodlivosť, teda museli zomrieť dvaja mladí ľudia. Kde to žijeme a ako sa súčasné vedenie krajiny môže občanom vôbec pozrieť do očí?

Na Slovensku prebieha vyšetrovanie ešte mnohých závažných káuz, zastrašovania novinárov, nátlaku na novinárov, ale aj inej trestnej činnosti ľudí vo volených funkciách, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou ešte stále majú nezákonné krytie na polícii, prokuratúre a v justícii. V mnohých prípadoch ide o verejne činné osoby pôsobiace na nižších stupňoch riadenia spoločnosti a v samosprávach.

Vychádzajúc z uznesení vyšetrovateľov a prokurátorov nám stále vychádza, že nie všetci policajti a prokurátori si uvedomili fakt, že očista od skorumpovaných ľudí zneužívajúcich svoju moc a právomoci zverené im zákonom a občanmi nekončí odstavením sudkyne  Opičky Jankovskej, prokurátora Generálnej prokuratúry nebetyčného ko*ota a podľa odsúdeného Kočnera ešte niekoľko krát  ko*ota  Dobroslava Trnku, či odsúdením daňového podvodníka Bašternáka, v ktorého rezidencii BONAPARTE postavenej z nezákonne získaných  peňazí  býval vtedy premiér SR Fico a jeho kamaráti.

Ešte je pred slušnými ľuďmi dlhá cesta. No vykročili správne.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 8 až 10 rokov za dvojnásobnú vraždu Kuciaka a jeho priateľky a 19 rokov za pokus o finančný podvod.
    Americké peniaze sú viac ako dva vyhasnuté životy ?

  2. Aké odvolanie ? Náš vzor USA tam sa s takýmito neserú dostane 5 krát 50 rokov bez možnosti odvolania a hotovo !!! To sme si z tej demokracie nevzali vzor ? Za to sme tam kde sme !!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img