ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Akcia NAKA „STAVBÁR“: 5 zadržaných podozrivých z korupcie na stavebnom úrade vo Veľkom Mederi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Národná kriminálna agentúra práve zadržala päť osôb počas protikorupčnej akcie s krycím názvom STAVBÁR.

Akcia súvisí s korupčnou trestnou činnosťou na stavebnom úrade vo Veľkom Mederi.

Viac informácií vám prinesieme hneď, ako to situácia dovolí.

zdroj: Polícia SR

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 27.02.2020 – Polícia SR

Včera doobeda sme informovali o zásahu NAKA v súvislosti s korupčnou trestnou činnosťou na stavebnom úrade vo Veľkom Mederi.

Vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie dvom osobám za zločin prijímania úplatku a trom osobám za prečin podplácania.

Vo veci naďalej prebiehajú procesné úkony.

AKCIA NAKA: STAVBÁR

AKCIA NAKA "STAVBÁR": 5 ZADRŽANÝCH PODOZRIVÝCH Z KORUPCIENárodná kriminálna agentúra práve zadržala päť osôb počas protikorupčnej akcie s krycím názvom STAVBÁR. Akcia súvisí s korupčnou trestnou činnosťou na stavebnom úrade vo Veľkom Mederi. Viac informácií vám prinesieme hneď, ako to situácia dovolí.

Gepostet von Polícia Slovenskej republiky am Mittwoch, 26. Februar 2020

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nečaká to len grófku ale aj primátora a prednostu.Bez ich vedomia grofka zo stavebného nepohne prstom.Neviem kto má z čoho aký osobný prospech ale NAKA to zistí.Viem ale o machináciách s pozemkami,územným plánom mesta a aj že nemohli ľudia stavať na svojom lebo bol záujem o ich pozemky.Ktorý poslanci mali osobný prospech z územného plánu??Spomínate si na toho zlého fuj Majka ako upozorňoval a poslancom písal že nemajú schvaľovať všetko čo od nich primátor chce??A tuším aj Karmažín bol proti.Božie mlyny melú pomaly ale už sa môžu ľudia na úrade baliť.

  2. Dúfam že sa NAKA už konečne zastaví v Seredi na MÚ a hlavne na stavebnom za p.Halabrinovou,veľmi by sme si to priali viacerí poškodení touto pani ing.halabrinovou a spol.Zaslúžia si basu, na čele s p.primátorom Tomčányim.

  3. Nerozumiem tomu. V poslednej dobe sa objavilo na tomto portáli viacero diskusných príspevkov na uvedenú pracovníčku MÚ, ktoré ju svojím obsahom značne diskvalifikujú a zároveň naznačujú páchanie trestnej činnosti na tomto úrade. Ak by som bol na jej mieste a vedel by som, že som čistý, tak už dávno sa tvrdo voči takýmto obvineniam bránim nielen v trestno právnej rovine, ale i v občiansko právnom konaní. Ak však nie som čistý a mám za ušami, tak mám vnútornú obavu a strach sa zákonným spôsobom brániť, teda čuším s vierou, že to nejak prehrmí. Alebo je ešte možnosť, že ma niekto drží za g…. a konám v rozpore so zákonom a svojím oprávnením v záujme “ vyššej “ moci. Kde tak asi je pravda? Ozaj OČTK spíte, alebo tiež konáte v záujme vyššej moci?

  4. Ak máte dôkazy o tom čo tvrdíte posuňte to Majkovi a veci sa ihneď pohnú. Verte mi mám s tým osobnú skúsenosť. Ale ak nemáte k tomu odvahu tak radšej držte jazyk za zubami a niekam zalezte.

  5. Pre Tibor 26. februára 2020, 21:02 at 21:02

    Vidím, že máš zjavné problémy čítať, chápať a analyzovať. Ja nič netvrdím. Konštatujem z množstva diskusných príspevkov na tomto fóre, nehovorím o dôkazoch a už vôbec nemám záujem niečo posúvať Majkovi. Tvoja skúsenosť ma absolútne nezaujíma. O moju odvahu sa nestaraj a neprikazuj mi čo mám, alebo nemám konať.

  6. Pokiaľ ste na stavebnom úrade nepotrebovali nič vybaviť ,tak by ste netušili čo spomenutá osoba halabrinova dokáže,poškodila veľa klientov a verím že bude za to aj patrične odmenená,pracuje sa na tom,

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img