ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Kadetky a žiaci BK Lokomotíva Sereď odohrali ďalšie zápasy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

22.2.2020 (sobota)

Žiaci U14 – IV. Turnaj celoslovenskej ligy 

Zápas č. Z40

B.S.C. Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 60:37 (16:18, 37:24, 52:28)
Mizera 10 (TH 4/2), Sárkány 7 (2/1), Kiss 7 (1/1), Balogh 4 (6/2), Gavora 3 (4/1), Štefanek 2, Vranovič 2 (4/2), Majerník 2 (4/0), Truong H. 2, Boros, Godály, Truong Q; Kalinayi. Trestné hody družstvo 23/9.

Zápas č. Z42

BK Lokomotíva Sereď – MBA Prievidza 44:89 (11:20, 23:50, 34:71)
Majerník 10 (TH 3/2), Vranovič 8 (1/0), Mizera 7 (4/1), Kiss 6, Gavora 4, Balogh 4, Sárkány 4 (2/2), Truong H. 1 (2/1), Boros, Štefanek, Godály, Truong Q; Kalinayi.
Trestné hody družstvo 12/6.

Na ďalší turnaj našej súťaže sme cestovali do Bratislavy, kde sme mali odohrať zápasy proti domácemu B.S.C. Bratislava, Prievidzi a Interu (zápas sa neodohral z dôvodu účasti súperovho družstva na EYBL). Po minulotýždňovom domácom turnaji, keď sa nám postupne dostali zo zdravotných problémov aj opory Vranovič s Mizerom, sme cestovali do Bratislavy s očakávaniami ako bude náš herný prejav vyzerať. Vytriezvenie prišlo prakticky úvodným rozskokom v zápase s B.S.C., neskoré reakcie, nerozhodnosť v herných situáciách boli aspekty, s ktorými sme sa ešte vedeli nejak vyrovnať a v prvom dejstve držať so súperom krok. No keď sme v úvode 2. dejstva vyšli na ihrisko a 2 hráči z piatich nevedeli, ktorý kôš majú brániť, bolo jasné, že to najlepšie ešte len príde. Odovzdaný, nekolektívny a nezodpovedný výkon nášho družstva pokračoval počas oboch zápasov. Trápili sme sa sami so sebou a to doslova. Určite boli v zápasoch momenty, po ktorých sme si povedali, že takto by sme chceli hrať, ale prichádzali len veľmi zriedka. Bohužiaľ, bez tréningového procesu nemôžeme očakávať, že budeme trápiť jednoducho, ale efektívne hrajúce družstvo ako je B.S.C. alebo ašpiranta na titul v našej kategórii v podobe Prievidze. Pochvalu si určite zaslúži o 2 roky mladší, ale veľmi rozume hrajúci Kiss a neúnavne snaživý Mizera.
Aspoň touto formou chcem za celé družstvo popriať hráčovi č. 10 z domáceho družstva, ktorý utrpel hrôzostrašnú zlomeninu nohy skoré uzdravenie, veľa trpezlivosti a síl pri rekonvalescencii a postupný návrat na palubovku.
Tréner: Martin Bosý

1 liga Kadetky – celoslovenská súťaž – skupina o 9. – 15. miesto

Zápas č. B15

BK Lokomotíva Sereď – TYDAM UPJŠ Košice 89:49 (25:8, 43:28, 59:43).
Jakubčeková 28 (TH 4/4), Užovičová 16 (2/1, 1 trojka), Nagyová 13 (4/2, 1 trojka), Žemlová 8 (4/2), Dudonová 8, Vaňovčeková 8, Takács 5 (1 trojka), Zrayer 3 (1 trojka), Kovalovská. Trestné hody družstvo 16/9, 4 trojky.


Nedeľa 23.2. 2020

1 liga Kadetky – celoslovenská súťaž – skupina o 9. – 15. miesto

Zápas č. B19

BK Lokomotíva Sereď – BKM Bardejov 141:28 (34:0, 71:14, 108:21).
Jakubčeková 26 (TH 3/2), Užovičová 22(1/1, 1 trojka), Nagyová 22 (6/6), Žemlová 21 (2/1), Zrayer 17 (3 trojky), Dudonová 16 (4/4, 2 trojky), Vaňovčeková 8, Kovalovská 7 (1/0, 1 trojka), Takács 2. Trestné hody družstvo 17/14, 7 trojok.

V ďalšom kole nadstavbovej časti sme privítali na domácej palubovke najprv dravé družstvo z Košíc a v nedeľu omladené družstvo z Bardejova. V sobotu sme vstúpili do otvoreného zápasu z oboch strán a hneď sme si v 1. štvrtine vypracovali vyšší bodový náskok. Súperky z Košíc reagovali odstúpenou až zónovou obranou a svojou dravosťou a rýchlosťou nám robili počas druhej a tretej štvrtiny celkom veľké problémy. Postupom času sme sa vyrovnávali s priebehom hry a prichádzali na recept ako byť úspešné aj na útočnej polovici. V záverečnom dejstve sme vyvinuli na súpera rozhodujúci nápor, čím sme si dokráčali po víťazstvo. V nedeľnom zápase, keď družstvo z Bardejova tvorila jedna hráčka roč. 2003 a jedna 2004 a ostatné mladšie bolo od úvodu cítiť, že herná prevaha bude na našej strane. Do sýtosti si zahrali všetky dievčatá, ktoré sa dokázali aj bodovo presadiť. Nasledujúce zápasy nás čakajú o 2 týždne proti „anjelkam“ U16 Košice a Rožňave.

Tréner: Martin Bosý

Mikroliga

V nedeľu, hneď po zápase kadetiek sa ŠH Sokolovňa naplnila našimi najmenšími basketbalistami, ktorý si naplno užili ďalšie kolo mikroligy.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img